לאור מצוקת psn gift cards באמזון
- yankemola320
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@nokobik
גם המצב ב cdkeys אותו הדבר בכרטיסים של ארה"ב.
גם המצב ב cdkeys אותו הדבר בכרטיסים של ארה"ב.
- yankemola320
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כן, כמו שכתב זה מעליי, play asia ממש טובים. קניתי מהם.
המעצבן באתרים שהם לא אמזון (כמו PLAY ASIA), שהם גובים מעין עמלה קטנה על כל GIFT CARD
מה שכן הצלחתי לקנות ב NEWEGG (האמריקאי)
לקח להם הרבה זמן לשלוח את הקוד במייל אבל אין עמלות (ואולי בפעמים הבאות הקוד יגיע מהר כי זו הייתה רכישה ראשונה שם)
מה שכן הצלחתי לקנות ב NEWEGG (האמריקאי)
לקח להם הרבה זמן לשלוח את הקוד במייל אבל אין עמלות (ואולי בפעמים הבאות הקוד יגיע מהר כי זו הייתה רכישה ראשונה שם)
לא יודע אם עוד רלוונטי, אבל קניתי כמה פעמים מ https://www.seagm.com גם אמריקאי וגם סינגפורי ולא נתקלתי בשום בעיות, גם המחיר סבבה נראה לי...
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
אך פעם לא רכשתי psn gift card והאמת כל שנה החידוש מתבצע אוטומטית במכשיר במחיר שנראה לי קצת יקר.
המשתמש שלי ישראלי, מישהו יכול להסביר בבקשה מה אני צריך לעשות בכדי להוזיל את העלות של מנוי playstation plus השנתי?
המשתמש שלי ישראלי, מישהו יכול להסביר בבקשה מה אני צריך לעשות בכדי להוזיל את העלות של מנוי playstation plus השנתי?
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
·בטחHatori_Hanzo כתב:אך פעם לא רכשתי psn gift card והאמת כל שנה החידוש מתבצע אוטומטית במכשיר במחיר שנראה לי קצת יקר.
המשתמש שלי ישראלי, מישהו יכול להסביר בבקשה מה אני צריך לעשות בכדי להוזיל את העלות של מנוי playstation plus השנתי?...
ליצור משתמש אנגלי או אמריקאי רק לטובת מנוי הפלוס המוזל, להגדיר את המשתמש הזה על המכשיר גם כמשתמש PRIMARY
ולהמשיך להשתמש בישראלי כי הוא המשתמש הקבוע שלך.
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

בשביל להקים משתמש שכזה צריך להתשמש בVPN ואז אני מסתכן בכך שהקונסולה שלי תחסם. האמנם?
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

@gal-cohen
·
אז זה אומר שגם כל המשחקים אונליין יהיו במחיר מוזל. הם לא אוכפים את זה? זה לא מפריע להם? אני לא רוצה להסתכן בכלל.
·
אז זה אומר שגם כל המשחקים אונליין יהיו במחיר מוזל. הם לא אוכפים את זה? זה לא מפריע להם? אני לא רוצה להסתכן בכלל.
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

יצרתי משתמש אמריקאי לפני יומיים והיה חייב להשתמש בVPN, אחרת לא היה ניתן להתקדם בWizard של יצירת המשתמש.
אגב, נניח אני מבצע לוגין עם המשתמש האמריקאי שיצרתי,קובע שהוא הPrimary ומוחק את שאר המשתמשים, יש עם זה בעיה? (אני מודע שכל השמירות אונליין שלי ימחקו)
אגב, נניח אני מבצע לוגין עם המשתמש האמריקאי שיצרתי,קובע שהוא הPrimary ומוחק את שאר המשתמשים, יש עם זה בעיה? (אני מודע שכל השמירות אונליין שלי ימחקו)
OLED 65C8Y
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro
Denon AVR X1200
Jamo A102 5.1
PS4 Pro