רסיברים זולים-אופציה גם ליד שניה\תצוגה
אז כפי שכבר כתבתי בפורום, אני מרכיב לעצמי מערכת סאונד לק"ב+מוזיקה. אז קודם כל - רסיבר: לאחר התלבטות ובעיקר התבוננות במחירים, החלטתי ללכת על רסיבר יד שניה. על אילו דגמים הייתם ממליצים לי שלדעתכם ניתן למצוא ביד שניה בתקציב של עד 1000-1200 ש"ח? לא צריך מעל 5.1. אשמח גם להנחיות כלליות לגבי מה לחפש ברסיבר(פרט ללשמוע אותו כמובן).
תודה, אורי
תודה, אורי
נערך לאחרונה על ידי UriDrori ב 18/05/2007 19:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
קודם כשלא יהיה מוצר מדבקה.
רצוי לקחת ימהה, דנון, מרנץ, אונקיו אשר לא יהיה ישן מדי, שמור, עם אחריות (לא חובה, אבל תמיד טוב שיש).
בתקציב הזה תוכל לקחת רסיבר שעלה 2000 ש"ח ומדובר ברסיברים לא רעים אך עדיין מדובר ברמת כניסה.
אם מצאת אחד עם יציאות קדם - הגברה אז זה יעזור לך אולי בשדרוגים עתידיים.
נראה לי אבל שאתה יכול לקחת ימהה חדש באזור ה 1300 ש"ח (תבדוק בזאפ) - אתה לא חייב ללכת על יד שניה.
רצוי לקחת ימהה, דנון, מרנץ, אונקיו אשר לא יהיה ישן מדי, שמור, עם אחריות (לא חובה, אבל תמיד טוב שיש).
בתקציב הזה תוכל לקחת רסיבר שעלה 2000 ש"ח ומדובר ברסיברים לא רעים אך עדיין מדובר ברמת כניסה.
אם מצאת אחד עם יציאות קדם - הגברה אז זה יעזור לך אולי בשדרוגים עתידיים.
נראה לי אבל שאתה יכול לקחת ימהה חדש באזור ה 1300 ש"ח (תבדוק בזאפ) - אתה לא חייב ללכת על יד שניה.
תודה. אני כרגע מכוון יותר לכיוון ה800-1000 גג, ולכן אני בודק קודם כל יד שניה. אם לא אצליח למצוא משהוא מתאים, אחפש יד שניה. הכוונה הייתה יותר לדגמים ספציפיים, שכן אני לא מתמצא ולא יודע להבדיל בין חדש וישן, דגם טוב ולא טוב וכו'.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מה בדיוק תעשה עם רסיבר לבד?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
בדרך כלל עדיף לקנות קודם כל רמקולים! ואחרי זה לשדך להם מגבר\רסיבר שיוציא מהם את המיטב!UriDrori כתב:איך זה קשור לתקציב? מה זה משנה מה אני קונה קודם אם גם ככה כרגע אין לי כלום?...
בתקציב שלך אין רסיבר חדש נורמלי,וגם יד שניה תצטרך לחפש איזה מציאה....
ובגלל זה אמרתי לך שלדעתי זה לא ממש משנה מה תקנה קודם.
אם אתה לא מסוגל ל'קנות עכשיו רמקולים+רסיבר אז מה הטעם לקנות רק חלק אחד שישכב אצלך בבית? תמשיך לחסוך למערכת שלמה ותהנה בעתיד ממחירים נמוכים יותר ואולי דגמים חדשים יותר. אם בכל זאת אתה מתעקש לקנות עכשיו רכיב מהמערכת, קנה את הרמקולים, האבולוציה של הרסיברים קריטית משל הרמקולים ועוד כמה חודשים תוכל לקנות רסיבר מתקדם יותר.
ממצה לבנאדם מתמצה... אם אומרים לי לא מוצר מדבקה זה עדיין משאיר הרבה מאד רסיברים אפשריים... אני רוצה המלצות על דגמים ספציפיים, לא המלצות כלליות.
גם הנחיות לגבי מה לחפש ברסיבר מבחינת Features וכו' יספקו אותי, כדי שלפחות אדע מאיפה להתחיל.
גם הנחיות לגבי מה לחפש ברסיבר מבחינת Features וכו' יספקו אותי, כדי שלפחות אדע מאיפה להתחיל.