ניקוי יסודי ופירוק מלא של NS אוסקר 1

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
ToxicFi7h פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

טוב אז אחרי שנה שהשתמשתי בה רק להקצפה, הגיע הזמן להכין אותה לעבודה האמיתית שלה,לקנות מרכך מים, ולנקות אותה כמו שצריך.

אני מתכנן לפרק אותה באופן מלא ,לנקות ולהרכיב.
את הידע לפירוק והרכבה יש לי, השאלה היחידה שלי, איך להתייחס לבויילר ולצינורות.(יש לי צינור שגידל לעצמו גידול מלח, איך אני בודק את תקינותו כדי לדעת אם להחליף או לא)

אני מתאר לעצמי שסודה\חומץ לא הרעיון הכי טוב לניקוי האבנית בשילוב עם נחושת.

אז השאלות:
1. עם מה לנקות?

2.חומר בידוד חדש מומלץ לדוד? הבידוד כרגע לא מבדד בכלל והוא כמו חול פריך עם כל החום.

3.אחרי יום שלם שהוא עובד(בלי מאס) הוא מסוגל למלא את מיכל ה"שאריות" (ברחה לי המילה) במים עם הצינורות שמאחורה (מתאר לעצמי מים שהתעבו), בעיה של חום יתר אולי? כמה מעלות זה סבבה אחרי נגיד שעתיים שהמכונה פועלת?

4.לפעמים כשאני מפעיל את הראש אחרי כמה שעות שהוא דלוק,הוא מוציא אדים, לוקח זמן עד שהוא מוציא מים באופן רצות ולא מים+אדים

אני לא משאיר את המכונה ימים דלוקה אבל לפעמים מדליק ואחרי שעתיים משתמש בה, זה סבבה? טיפים?

5. חיים עדיין בחיים איתנו? או שיש אנשים מומלצים כדי לבדוק את המכונה?(בצפון) הגוגל לא נותן לי תוצאות טובות..

ToxicFi7h פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

uppp, אם לאף אחד אין מושג איך לסייע לי אשמח למספרים של אנשים מהתחום לייעוץ\שליחת המכונה לניקוי

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #3 

@ToxicFi7h
·אז השאלות:
1. עם מה לנקות? תמיסת מלח לימון יש כמה סרטוני פירוק והרכבה מלאים ביוטיוב זיהרות על חלקי הכרום כמו כן ראה שרשורים בנושא הסרת אבנית במכונה הנ"ל.

2.חומר בידוד חדש מומלץ לדוד? הבידוד כרגע לא מבדד בכלל והוא כמו חול פריך עם כל החום. תזמין חד מאלקטרוס.

3.אחרי יום שלם שהוא עובד(בלי מאס) הוא מסוגל למלא את מיכל ה"שאריות" (ברחה לי המילה) במים עם הצינורות שמאחורה (מתאר לעצמי מים שהתעבו), בעיה של חום יתר אולי? כמה מעלות זה סבבה אחרי נגיד שעתיים שהמכונה פועלת?

לא הבנתי אבל לא נראה לי שיהיה לי מושג.

4.לפעמים כשאני מפעיל את הראש אחרי כמה שעות שהוא דלוק,הוא מוציא אדים, לוקח זמן עד שהוא מוציא מים באופן רצות ולא מים+אדים

אני לא משאיר את המכונה ימים דלוקה אבל לפעמים מדליק ואחרי שעתיים משתמש בה, זה סבבה? טיפים?

כן, ראה שירשורים לגבי נושא של קולינג פלאש.

5. חיים עדיין בחיים איתנו? או שיש אנשים מומלצים כדי לבדוק את המכונה?(בצפון) הגוגל לא נותן לי תוצאות טובות..

לא יודע מי זה חיים.אין מושג.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”