שרשור תגובות: בשורה לטסים: אינטרנט בטיסות אלעל. חינם לתקופת הקיץ

חדשות ועדכונים של HT Magazine
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

adirbd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 510
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #2 

נשמע מחירים תחרותיים יחסית למתחרות, בעיקר טוב לדעתי לטיסות ארוכות ששם ההוצאה בהחלט מצדיקה לפעמים את זה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73312
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #3 

פעם אחת טסתי באל-על. פעם ראשונה.. ואחרונה בהחלט (n)

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6605
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אני שולח את ההודעה הזו ממטוס אלעל בדרך חזרה מלונדון. עובד מצויין

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #5 

משתדל, ככל הניתן, תמיד לבחור בחברות שהן לא אל-על. חברה יהירה, זחוחה ועם תודעת שירות עלובה ומעליבה.
(*אבל, מוכרח להודות שהאוכל שהם מגישים הוא הכי לטעמי נכון להיום. זה גם משהו.)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #6 

טסתי שנים רבות באל-על מטעם העבודה. מתוכן תקופה לא מבוטלת במעמד פלטינום... (רק בגלל תכיפות ויעדי הטיסות :D שום סיבה אחרת ).
חברה בינונית מינוס עם דגש על התייחסות הזויה ללקוחותיה הקבועים (ומן הסתם הרווחיים ביותר).....
יותר מפעם אחת הורדתי ממח' עסקים (מושב משולם בעלות אלפי דולרים) לטובת "חברה" כזו או אחרת של הקברניט....
לאילו שאינם בקיאים --- הפיצוי המקובל במקרים כאלו הוא כרטיס "פתוח" במח' עסקים לכל יעדי אל-על בעולם... :??: ד"א -- אם הגב' היא "חברה" באמת טובה אזי מו"מ זריז יניב אף שני כרטיסים כנזכר לעיל ...
אבל עיזבו את הפיצוי בצד --- הנזק התדמיתי אינו בר תיקון !
תוסיפו את זה לצפיפות ולציוד המיושן בקווים בהם יש / הייתה בלעדיות (למשל בייגינג או יוהנסבורג), למחירים שבאופן קונסיסטנטי גבוהים ממחיר המתחרים, את ההגבלה המטורפת על טיסות בשבת (שעליה כמובן כל ציבור הנוסעים משלם), את מועדון הנוסע המתמיד המגוחך ביותר במובן של עלות תועלת, וכמובן "גולת הכותרת" --- הדרת הנשים הבזוייה שחוזרת על עצמה כמעט בכל טיסה שזכורה לי.

כאמור --- איש איש ושיקוליו (i)
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #7 

לא שצריך אבל אני חותם על כל מילה של sigamore (Y)

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2557
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 289 פעמים

שליחה #8 

אני טס כ 5-6 בשנה בענייני עבודה וגם פרטי ומשתדל לא להתקרב לחברה הזאת.
הם עושים לי בדרך כלל חיים די פשוטים, בכך שהם בדרך כלל גם החברה היקרה יותר מרוב הבחירות שלי.
אני לא נזכר כרגע בחברה דפוקה יותר... אולי רק WIZ, שאיתם גם טסתי פעם אחת יותר מדי, שם פשוט אין מרווח לרגליים ואני בגובה ממש ממוצע.

אין לי כח לפרט על כל מה שאני שונא אצלם. לפני הרבה שנים עוד סבלתי אותם, אבל הם כל פעם נתנו לי עוד ועוד סיבות לא לטוס איתם.

אני לא מתגעגע אליהם, גם אם יתנו לי אינטרנט חינם וכרטיס בחצי מחיר.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #9 

אחלה כתבה וביקורת. באיזה שלב אני בוחר את החבילה? בתהליך החיבור? ברכישת הכרטיס? האם ניתן להחליף חבילות תוך כדי הטיסה?

sigamore, חייב, אבל חייב להבין את פשר "הדרת הנשים"? לא שמעתי ולא ראיתי דבר כזה מעולם וזה בהחלט יכול להיות פרמטר חשוב בבחירת חברת התעופה בה אטוס.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #10 

kingikra כתב: sigamore, חייב, אבל חייב להבין את פשר "הדרת הנשים"? לא שמעתי ולא ראיתי דבר כזה מעולם וזה בהחלט יכול להיות פרמטר חשוב בבחירת חברת התעופה בה אטוס.
...
·https://www.davar1.co.il/133628/

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

חס וחלילה לא מקל בחומרה של העיניין אבל לא הייתי מסיק מכך מבלי להכיר את הסיפור מקרוב שאל על כחברה מעודדת הדרת נשים. אולי ביקשו מהנשים לעבור מקום והן מיד הסכימו? ואולי אם היו מתעקשות לא לעבור מקום היו מורידים את הדוסים מהמטוס?
למי שחושב שאני בא מאיזה רקע דתי או מסורתי בטוח לא מכיר אותי. גם אין לי שום עיניין עם אלעל פשוט לי לא היו שום בעיות איתם והם לרוב הכי זולים (אני לא מרבה לטוס בלואו קוסט).

תודה

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #12 

kingikra כתב:חס וחלילה לא מקל בחומרה של העיניין אבל לא הייתי מסיק מכך מבלי להכיר את הסיפור מקרוב שאל על כחברה מעודדת הדרת נשים. אולי ביקשו מהנשים לעבור מקום והן מיד הסכימו? ואולי אם היו מתעקשות לא לעבור מקום היו מורידים את הדוסים מהמטוס?
למי שחושב שאני בא מאיזה רקע דתי או מסורתי בטוח לא מכיר אותי. גם אין לי שום עיניין עם אלעל פשוט לי לא היו שום בעיות איתם והם לרוב הכי זולים (אני לא מרבה לטוס בלואו קוסט).

תודה
...
·
כאמור אל-על אינה מעודדת הדרה אלא מדירה דה-פקטו בעצמה.
רק פרומיל מהמקרים מגיע לכדי הד תקשורתי אבל אחרי מספר אינסופי של טיסות איתם (בשנים מסויימות מעל 20 טיסות לשנה) אני יכול להעיד בצער שהמחזה המביש חוזר בצורה כזו או אחרת בטיסות רבות.
מעולם לא ראיתי טיפול תקיף בנוסעים העבריינים (פשוטו כמשמעו) אלא תמיד היו אלו הנשים שנתבקשו להתפשר.
״הטיסה תתעכב אם לא תאותי לעבור למושב אחר״ ועוד הברקות בסגנון …
במקרים קשים מעבר לכוחו של הפרסר, נאלץ הקברניט לעזוב את הקוקפיט ולשיר ״עוצו עצה ותופר״ לנוסעות הסוררות … :איי:
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שליחה #13 

כל מה שכתבו כאן נכון - עדיף לשלם על אינטרנט במטוס (אם זקוקים לו) ולצאת לחופשה מהנה, לקבל יחס אדיב ולא לעודד הדרת נשים. ניסיון עלוב להסיט את הדיון הציבורי מהמצב של החברה הזו, קצת מאכזב שהם קיבלו כאן כתבת עמוד ראשי.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1657 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #14 

חברה גרוע ,עם שרות חלש,ומחירים בשמיים.
טסתי לנאפולי בצארטר של אל על (חברת בת של אל על) לאו קוסט ,בלי אוכל ,אין מרווח בין הרגלים....ומה שחשוב 550 דולר לאו קוסט כרטיס

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #15 

sigamore כתב:
...
...
·
כאמור אל-על אינה מעודדת הדרה אלא מדירה דה-פקטו בעצמה.
רק פרומיל מהמקרים מגיע לכדי הד תקשורתי אבל אחרי מספר אינסופי של טיסות איתם (בשנים מסויימות מעל 20 טיסות לשנה) אני יכול להעיד בצער שהמחזה המביש חוזר בצורה כזו או אחרת בטיסות רבות.
מעולם לא ראיתי טיפול תקיף בנוסעים העבריינים (פשוטו כמשמעו) אלא תמיד היו אלו הנשים שנתבקשו להתפשר.
״הטיסה תתעכב אם לא תאותי לעבור למושב אחר״ ועוד הברקות בסגנון …
במקרים קשים מעבר לכוחו של הפרסר, נאלץ הקברניט לעזוב את הקוקפיט ולשיר ״עוצו עצה ותופר״ לנוסעות הסוררות … :איי:
...
מבטיח שבפעם הראשונה שאתקל בזה בעצמי זו תהיה הפעם האחרונה שאטוס איתם
·

starrywolf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1064
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #16 

אני לא טס ולא אטוס באל על אבל מסקרן אותי עניין ההורדות שציינת (לא שמישהו יטרח להוריד קבצים גדולים במהירות 14mbps גם ככה במטוס אבל בכל זאת) - אי אפשר להשתמש ב-VPN לעקוף את המגבלה הזאת?

EyalAmit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

לצערי טס איתם הקיץ

שליחה #17 

לחופשה משפחתית מחוסר ברירה של טיסות ליעד ספציפי ומגבלות תאריכים.
לא טסתי עם אלעל הרבה שנים מבחירה גם בפרטי וגם בעבודה - זו חברה שהייתה צריכה (יחד עם ארקיע וישארייר) להיסגר מזמן.
לפחות הטיסה קצרה יחסית

ההטבה של אינטרנט אלחוטי לא תשנה את חוויית הטיסה באוטובוסים המעופפים האלו.

הסלוגן שלהם "הכי בבית בעולם" זו בדיוק הבעיה: אנשים מרגישים שם כאילו הם בבית שלהם ולא במרחב ציבורי ומרשים לעצמם להתנהג בצורה מזעזעת - בשילוב צוות שגם הוא מרגיש כאילו הוא גר איתך בבית.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #18 

מזמן לא טסתי עם אל על. לפי מה שאתם מתארים חווית הטיסה שם גרועה יותר מבחברות הלאוקוסט.
טסתי לאחרונה עם טראנסוויה, חברת לואוקוסט צרפתית והחוויה הייתה בסדר גמור.
אני חושב שטיסה מעצם היותה מצב בו נמצאים בחלל סגור עם עוד כמעט 200 אנשים, היא בערך אותה חוויה בכל חברות התעופה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #19 

יצא לי לטוס פעמיים בדרימליינר החדש של אל על. החווייה בטיסה עצמה בסדר גמור ואף מעבר לכך, עם שקע USB בכל מושב, מסכים אישיים ו-VOD די מגוון בחינם.

אבל..... בטיסת ההלוך היה עיכוב של לא פחות מ-7 שעות!!! בגלל מחסור בצוות טיסה.
מילא אם היו מודיעים לנו על זה מראש, אבל נאלצנו לבלות את אותן 7 שעות בנתב"ג אחרי שכבר עברנו את הבידוק הבטחוני, ללא יכולת לצאת.
פשוט סיוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #20 

pixies כתב:יצא לי לטוס פעמיים בדרימליינר החדש של אל על. החווייה בטיסה עצמה בסדר גמור ואף מעבר לכך, עם שקע USB בכל מושב, מסכים אישיים ו-VOD די מגוון בחינם.

אבל..... בטיסת ההלוך היה עיכוב של לא פחות מ-7 שעות!!! בגלל מחסור בצוות טיסה.
מילא אם היו מודיעים לנו על זה מראש, אבל נאלצנו לבלות את אותן 7 שעות בנתב"ג אחרי שכבר עברנו את הבידוק הבטחוני, ללא יכולת לצאת.
פשוט סיוט.
...
·

לא ממש מפתיע, זה עניין די שכיח אצלהם:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 45,00.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”