שחורים עמוקים במסך lcd

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
qashoa פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

יש לי מסך 42lc2r הבעיה היא בצבע השחור שהוא כהה ועמוק מדי אפשר לשחק במשהו בשבל להוריד את רמת השחור?עוד משהוא בסנציות חשוכות חלק מהדמויות אני לא מבחין בהם ונבלעים בשחור ומה שמפריע לי ביותר זה השיער השחור של השחקנים נבלע בשחור ולפעמים נראה לעיין שאיו לשחקן שיער האם יש דרך לפתור את זה? האם התופעה הזאת קיימת בQ7 ?איזה מסך מומלץ שאין לא את התופעה הזאת?בא לי לשבור את הטלויזיה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78929
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

ככל הנראה מדובר ב-CLIPPING. כיול שחורים (CONTRAST/BRIGHTNESS) יכול לעזור במידת מה.

בגדול, הבעיה קשורה ליחס ניגודיות פנימי חלש מדי, ובכדי להתמודד עם זה משתמשים בתאורה האחורית בשביל לגרום לשחורים להפוך ליותר קיצוניים.

יש מסכים שיש להם פרמטרים שונים להתמודד עם זה (למשל שליטה ברמת ה-BACKLIGHT).

ה-Q7 בעלת יחס ניגודיות גבוהה יותר מכל LCD, אבל לה יש תופעה דומה (שגם באה בכדי לשפר את השחורים) שגורמת דווקא להדגשת פרטים בסצינות כהות (מה שגורם דווקא להבהרת יתר של פרטים).

qashoa פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

oferlaor כתב:ככל הנראה מדובר ב-CLIPPING. כיול שחורים (CONTRAST/BRIGHTNESS) יכול לעזור במידת מה.

בגדול, הבעיה קשורה ליחס ניגודיות פנימי חלש מדי, ובכדי להתמודד עם זה משתמשים בתאורה האחורית בשביל לגרום לשחורים להפוך ליותר קיצוניים.

יש מסכים שיש להם פרמטרים שונים להתמודד עם זה (למשל שליטה ברמת ה-BACKLIGHT).

ה-Q7 בעלת יחס ניגודיות גבוהה יותר מכל LCD, אבל לה יש תופעה דומה (שגם באה בכדי לשפר את השחורים) שגורמת דווקא להדגשת פרטים בסצינות כהות (מה שגורם דווקא להבהרת יתר של פרטים).
...
אין לי במסך את אופצית הBACKLIGHT שיחקתי עם הCONTRAST/BRIGHTNESS וזה לא עזר עופר יש לך הצעות אחרות לעזור או שזה בעיה של מסך לא איכותי שלא יכול להתמודד עם השחורים?יכול להיות שאני הסיבה מכיוון שצריך לכוון את ההCONTRAST/BRIGHTNESS בשיטה מקצועית?

adiah
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

הפתרון המעשי "לשבור את הטלויזיה " סתם למכור אותה

שליחה #4 

ממה ששמתי לב בחניות אין מה לעשות זה המסך ושום פתרון מעשי לא קיים רק להחליף מסך

qashoa פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

חשבתי לתת את המסך להורים שלי כמתנה אמא שלי היתה אצלינו היום ואני לא מאמין היא הבחינה בבעית השחורים ואמרה שזה דבר מפריע מאוד בלי שאני אגיד לה.אני מרחם על אלה שמשקיעים על מסכים ברמה הזאת וזורקים את הכסף שלהם סתם מישהו טורקי אמר לי פעם(אין לי כסף לקנות זול)והוא צדק

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”