כיריים אינדוקציה Bosch / AEG
היי
אני לפני רכישה של כיריים אינדוקציה .
כל חנות חשמל שאני נכנס אליה עושה לי קידום מכירות למה כדאי חברה כזו או אחרת
איך הגרמני ההוא מיוצר בסין או בטורקיה או איך הספרדי הזה מיוצר בגרמניה או איי הבתולה שבקו המשווה .....
קיצור אי אפשר לצאת מהם ואי אפשר להאמין להם....
ולפיכך אני פונה לחוכמת ההמונים נטולי האינטרסים...... אתם
כרגע ההתלבטותבין Bosch (אל תשאלו אותי למה - כי ככה אשתי שגעה אותי כי אחותה שעשתה שיפוץ בדקה ואמרה)
לבין AEG (כי זה מה ש י. שלום מוכר וקיבלתי הצעת מחיר כוללת ממנו גם על מקרר / מדיח / ותנור)
הכיוון הוא כיריים הרחבים יותר (80 ס"מ)
טווח המחירים אני מניח שהוא פונקציה בהמלצה - וכרגע האזור הוא 3,000 ש"ח
אשמח להמלצות ו/או הכוונה נכונה
תודה
אני לפני רכישה של כיריים אינדוקציה .
כל חנות חשמל שאני נכנס אליה עושה לי קידום מכירות למה כדאי חברה כזו או אחרת
איך הגרמני ההוא מיוצר בסין או בטורקיה או איך הספרדי הזה מיוצר בגרמניה או איי הבתולה שבקו המשווה .....
קיצור אי אפשר לצאת מהם ואי אפשר להאמין להם....
ולפיכך אני פונה לחוכמת ההמונים נטולי האינטרסים...... אתם
כרגע ההתלבטותבין Bosch (אל תשאלו אותי למה - כי ככה אשתי שגעה אותי כי אחותה שעשתה שיפוץ בדקה ואמרה)
לבין AEG (כי זה מה ש י. שלום מוכר וקיבלתי הצעת מחיר כוללת ממנו גם על מקרר / מדיח / ותנור)
הכיוון הוא כיריים הרחבים יותר (80 ס"מ)
טווח המחירים אני מניח שהוא פונקציה בהמלצה - וכרגע האזור הוא 3,000 ש"ח
אשמח להמלצות ו/או הכוונה נכונה
תודה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@fibola
אישית לא הייתי עושה "אוניברסיטה" מהעניין..... שני המותגים ראויים ובעלי מוניטין.
לי עצמי יש כיריים אינדוקציה של BOSCH מזה כשש שנים (עלו "מעט" יותר מ 3K כמו שאתה יכול לנחש
).
עובדות פול טיים וללא דופי ...
אישית לא הייתי עושה "אוניברסיטה" מהעניין..... שני המותגים ראויים ובעלי מוניטין.
לי עצמי יש כיריים אינדוקציה של BOSCH מזה כשש שנים (עלו "מעט" יותר מ 3K כמו שאתה יכול לנחש
עובדות פול טיים וללא דופי ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
חייב לציין ש-3,000 ש"ח זה חיר מצויין לאינדוקציה במיוחד ברוחב 80 ולא 60 הסטנדרטי.
אני קניתי מאמזון לפני חודשיים אינדוקציה סימנס (שזה שקול לבוש) ב-3,250 ש"ח במקום המחיר בארץ שבסביבות ה-5,000 ש"ח.
אז לא ברור לי איך אתה משיג ב-3,000 שאבל אני שמח בשבילך.
לשכנה שלנו יש AEG רוחב 70 או 80 נדמה לי. יתרון ששמי לב ל-AEG הוא שיש סליידר שליטה נפרד לכל כירה (סה"כ 4).
בסימנס שכמעט קניתי בארץ יש רק סליידר שליטה יחיד וצריך כל הזמן להעביר בין הכירה הנבחרת.
האחד שהזמנתי מאמזון קצת יותר יקר\טוב ויש לו 2 סליידרים . אחד עבור 2 הכירות מצד שמאל, ואחד עבור 2 הכירות בצד ימין.
בוש סימנס נחשבים ליותר טובים\אמינים מ-AEG אבל אני מניח שזה יותר עניין של מזל.
אני קניתי מאמזון לפני חודשיים אינדוקציה סימנס (שזה שקול לבוש) ב-3,250 ש"ח במקום המחיר בארץ שבסביבות ה-5,000 ש"ח.
אז לא ברור לי איך אתה משיג ב-3,000 שאבל אני שמח בשבילך.
לשכנה שלנו יש AEG רוחב 70 או 80 נדמה לי. יתרון ששמי לב ל-AEG הוא שיש סליידר שליטה נפרד לכל כירה (סה"כ 4).
בסימנס שכמעט קניתי בארץ יש רק סליידר שליטה יחיד וצריך כל הזמן להעביר בין הכירה הנבחרת.
האחד שהזמנתי מאמזון קצת יותר יקר\טוב ויש לו 2 סליידרים . אחד עבור 2 הכירות מצד שמאל, ואחד עבור 2 הכירות בצד ימין.
בוש סימנס נחשבים ליותר טובים\אמינים מ-AEG אבל אני מניח שזה יותר עניין של מזל.