יש כזה כבל VGA לDVI?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
אם כניסת ה DVI שלך היא מסוג DVI-A או DVI-I, כבל\מתאם כזה יעבוד כהלכה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
InbarHovav,
המוצר שהצגת ממיר מ VGA ל DVI דיגיטלי ורצוי להשתמש בו רק כאשר אין ברירה וכניסת ה DVI היא מסוג DVI-D (כלומר יודע לקבל סיגנל דיגיטלי בלבד).
בכל מקרה הוא Discontinued
המוצר שהצגת ממיר מ VGA ל DVI דיגיטלי ורצוי להשתמש בו רק כאשר אין ברירה וכניסת ה DVI היא מסוג DVI-D (כלומר יודע לקבל סיגנל דיגיטלי בלבד).
בכל מקרה הוא Discontinued
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הבחור לא ציין למה השימוש אבל אם מדובר בחיבור למוניטור LCD אז 99% שלמוניטור יש חיבור DVI-I מהסיבה הפשוטה שיצרני המוניטורים רוצים להתאים את עצמם לכל כרטיסי המסך הקיימים (בין השאר לאלה שמכילים VGA בלבד), כלומר ניתן להשתמש בכבל VGA ל-DVI ובהחלט מוכרים כבל כזה (יש גם מתאם), לפעמים מצרפים את הכבל יחד עם המוניטור .
בקשר לטלוויזיות ייתכן שזה קצת שונה כי המסכים הדקים לא מיועדים במיוחד לשמש כמוניטורים אלא כטלוויזיות, שימוש כמוניטור זה בתור אאופצייה משנית ולכן ייתכן שחלק מהמסכים כוללים DVI-D וחלק DVI-I, ייתכן גם שרוב ואולי כל המסכים כיום מגיעים עם DVI-I לייתר ביטחון ומהסיבה שחיבור זה לא מייקר את העלות הכללית לעומת חיבור DVI-D .
InbarHovav גם עוזרת לתמוך בהשערות שלעיל, המוצר שאותו היא הציגה אינו מיוצר יותר
(Discontinued), פשוט בגלל שאולי אין לו הרבה שימוש היום ורוב החיבורים הם DVI-I.
בקשר לטלוויזיות ייתכן שזה קצת שונה כי המסכים הדקים לא מיועדים במיוחד לשמש כמוניטורים אלא כטלוויזיות, שימוש כמוניטור זה בתור אאופצייה משנית ולכן ייתכן שחלק מהמסכים כוללים DVI-D וחלק DVI-I, ייתכן גם שרוב ואולי כל המסכים כיום מגיעים עם DVI-I לייתר ביטחון ומהסיבה שחיבור זה לא מייקר את העלות הכללית לעומת חיבור DVI-D .
InbarHovav גם עוזרת לתמוך בהשערות שלעיל, המוצר שאותו היא הציגה אינו מיוצר יותר
(Discontinued), פשוט בגלל שאולי אין לו הרבה שימוש היום ורוב החיבורים הם DVI-I.