האם קיבלתי OLED B7 55 פגומה?
-
TheDictator1
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
לפני שבוע, הגיעו 2 טכנאים מחברת ח.י והתקינו לי טלוויזיה חכמה של OLED B7 55, אחרי ההתקנה, העירו לי שבמידה ואם יש בעיות, אז יחליפו לי את הטלוויזיה מחדש. אמרתי אוקיי ומאז יש תקלה קבועה בכל פעם שאני מדליק טלוויזיה בבוקר אחרי הכיבוי בכל הלילה. כשאני מדליק, המסך נכבה ונדלק בכל פעם מחדש אבל אחרי זמן ממושך זה עובר, ואז שוב יש קטע שזה נכבה ונדלק - לא טלוויזיה עצמה אלא HDMI (צופה בממיר הוט) אז חשבתי שאולי כבל לא תקין אז החלפתי לכבל HDMI של PS4 והבעיה נמשכה, במיוחד אחרי הדלקה טלוויזיה מכיבוי, ויש את זה מלא פעמים. אז ניסיתי לבדוק עם כניסה שנייה של HDMI2 ויש אותה בעיה, וחשוב לי לציין ששיחקתי PS4 ולא הייתה בעיה כזאת אבל זה לא היה מצב של מיד אחרי הדלקה טלוויזיה ואני מתכוון לבדוק את זה מחר בבוקר.
אז מה דעתכם? יש לי טלוויזיה פגומה?
קישור לסרטון שצילמתי את התקלה:
https://photos.app.goo.gl/d5KdpM3z2CsKEo8c6
אז מה דעתכם? יש לי טלוויזיה פגומה?
קישור לסרטון שצילמתי את התקלה:
https://photos.app.goo.gl/d5KdpM3z2CsKEo8c6
ניסית לחבר מכשיר אחר, לדוגמא PS4 ולראות אם זה קורה?
יש כמה אפשרויות:
1) 2 הכבלים של HDMI קצת בעיתיים.
2) הממיר HOT בעייתי עם הטלויזיה הספציפית, אולי אפשר להחליף ממיר מחדר אחר ולבדוק.
3) הטלויזיה לא תקינה.
הייתה לי בעיה דומה עם PC שחיברתי לטלויזיה אחרת, החלפתי כמה כבלים ומתי שהוא זה הסתדר.
יש כמה אפשרויות:
1) 2 הכבלים של HDMI קצת בעיתיים.
2) הממיר HOT בעייתי עם הטלויזיה הספציפית, אולי אפשר להחליף ממיר מחדר אחר ולבדוק.
3) הטלויזיה לא תקינה.
הייתה לי בעיה דומה עם PC שחיברתי לטלויזיה אחרת, החלפתי כמה כבלים ומתי שהוא זה הסתדר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם זה לא קורה עם PS4, ואם זה לא קורה במידה ואתה משתמש באפליקציות סמארט, וקורה רק כאשר אתה על הכניסה של ממיר הוט (והחלפת כבר כבל HDMI), אז סביר להניח שמדובר בבעיה בממיר ולא בטלוויזיה.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אולי אתה משתמש ב Cec ואם הממיר מכובה המסך מכבה את עצמו?