KS8500 vs mu9000
יש לי ks8500 שאני מאוד אוהב בסלון אבל עקב מעבר דירה לסלון יותר גדול המסך הרגיש לך קטן גודל 49 הלכתי והיסתובבתי ראיתי כל מיני טלוויזיות ואני האמת פריק של סמסונג בכל אופן הציעו לי לקחת mu9000 55 אינץ במחיר שמאוד קרץ לי 3900 שקל לדעתי במחיר הזה לא ניתן למצוא משהו יותר טוב ברמה הזאת וכמו תמיד אני מתייעץ איתכם גם!.. המסך נראה טוב מאוד לדעתי קשה לי לקבוע בינו לבין הKS8500 שהם לא אחד לא ליד השני למרות שנראה שהשחורים שלו הרבה יותר טובים של 9000 אשמח לחוות דעת מכם
שימושים שלי בעיקר ps4/xbox one x
נטפליקס,הוט,יוטיוב,קודי.
צפיה גם בחדר מואר וגם חשוך למרות שאם באלי לראות סרט יש לי וילון אטום שעושה חושך מוחלט גם בשעות היום
שימושים שלי בעיקר ps4/xbox one x
נטפליקס,הוט,יוטיוב,קודי.
צפיה גם בחדר מואר וגם חשוך למרות שאם באלי לראות סרט יש לי וילון אטום שעושה חושך מוחלט גם בשעות היום
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ה-KS טובה יותר. אבל קטנה יותר.
מצד שני, אני לא חושב שמעבר מ-"49 ל-"55 שווה הוצאה של 4K ש"ח + קבלת מסך פחות טוב.
חוץ מזה, המלאי של MU9000 אזל מהמחסנים של היבואן. אז או שהציעו לך טלוויזיה מתצוגה\משומשת, או מייבוא מקביל.
מצד שני, אני לא חושב שמעבר מ-"49 ל-"55 שווה הוצאה של 4K ש"ח + קבלת מסך פחות טוב.
חוץ מזה, המלאי של MU9000 אזל מהמחסנים של היבואן. אז או שהציעו לך טלוויזיה מתצוגה\משומשת, או מייבוא מקביל.
@TheCoolest
·
יש לי נישה עם מגבלות לגודל הזה והסלון עדיין לא ענק בערך שלושה מטרים רוחק הגודל של חמישים וחמש הוא סבבה לי השאלה היא איך המסך בהשוואה למחיר 3900 נראה לי כמו מחיר מצויין ומדובר במסך חדש לגמרי אחי בדוק יבואן רשמי
·
יש לי נישה עם מגבלות לגודל הזה והסלון עדיין לא ענק בערך שלושה מטרים רוחק הגודל של חמישים וחמש הוא סבבה לי השאלה היא איך המסך בהשוואה למחיר 3900 נראה לי כמו מחיר מצויין ומדובר במסך חדש לגמרי אחי בדוק יבואן רשמי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
המסך טוב ביחס למחיר.
לדעתי ל-3 מטר עדיף בהרבה "65.
לדעתי ל-3 מטר עדיף בהרבה "65.
@NK
·לא משכנע שואל איך המסך ביחס למחיר קשה לי להחליט שהוא לא אחד ליד השני (ליד הks ) עם יש למישהו ניסיון מבחינת איכות התמונה תקלות הבנתי שיש אבל גם מטפלים ומחליפים במידת הצורך ולי אישית יש ניסיון טוב עם השירות שלהם.
איך המסך ביחס למחיר ביחס לגודל ולמה שאני מקבל לעומת מה שיש לי?
·לא משכנע שואל איך המסך ביחס למחיר קשה לי להחליט שהוא לא אחד ליד השני (ליד הks ) עם יש למישהו ניסיון מבחינת איכות התמונה תקלות הבנתי שיש אבל גם מטפלים ומחליפים במידת הצורך ולי אישית יש ניסיון טוב עם השירות שלהם.
איך המסך ביחס למחיר ביחס לגודל ולמה שאני מקבל לעומת מה שיש לי?