התלבטות בין 3 טלויזיות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
MeiriZon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני חדש כאן. אחלה קהילה יש פה לפי התגובות.

אשמח אם תעזרו לי בהתלבטות קטנה בין 3 טלויזיות,. בדר"כ אני בודק ביקורות מאתרים מחו"ל והכל פשוט, אבל בגלל שהטלויזיות שנמכרות בארץ מגיעות בדגמים עם שמות שונים ומשונים, זה כמעט בלתי אפשרי למצוא עליהן ביקורות.

אז ככה, שלושת הטלויזיות הן טלויזיות חכמות+4K, ההבדלים הם במחירים ובמותגים ולכן אעדיף כמובן את המחיר הזול ביותר ובאותו זמן לא לרדת יותר מדי באיכות:
1. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=985061
2. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=964263
3. https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=969960

אשמח לדעת מה ההבדלים ביניהן חוץ מהנתונים היבשים, האם יש הבדל של איכות? האם טושיבה לא כמו שהיו פעם?(כבר כמעט ולא נתקל באנשים שיש להם טושיבה בימינו, מה גם שזה קצת חשוד שמדובר ב6 אינץ' יותר מה2 האחרות ואותו תג מחיר) ויש שמועות שפיליפס נהיו חברת מדבקה בשנים האחרונות, האם LG זאת החברה היחידה שאפשר "לסמוך" עליה מהרשימה?

תודה רבה.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14357
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #2 

מלבד LG, המותגים האחרים שהזכרת נשאר רק השם, נמכרו לקונצרן סיני ע"י היצרן המקורי.
גם מבחינת אחריות ח. י. עדיפים.

MeiriZon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על התשובה, אז בקיצור להתרחק מפיליפס וטושיבה?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

טלוויזיות פיליפס מייצרת היום חברה טוקרית בשם TPV.
טלוויזיות של טושיבה בצד הזה של האוקיינוס מייצרת חברה טייואנית בשם Compal Electronics.

עד כמה שידוע לי, ל-TPV יש גישה לכל, או לפחות לחלק מהטכנולוגיות שקשורות לעיבוד תמונה וייצור מסכים שהיו שייכות לפיליפס.
בנוגע ל-Compal, אני חושב שמדובר פשוט במדבקה של טושיבה על מסכים שהם מייצרים - בלי שום קשר לחברה המקורית.

MeiriZon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

TheCoolest כתב:טלוויזיות פיליפס מייצרת היום חברה טוקרית בשם TPV.
טלוויזיות של טושיבה בצד הזה של האוקיינוס מייצרת חברה טייואנית בשם Compal Electronics.

עד כמה שידוע לי, ל-TPV יש גישה לכל, או לפחות לחלק מהטכנולוגיות שקשורות לעיבוד תמונה וייצור מסכים שהיו שייכות לפיליפס.
בנוגע ל-Compal, אני חושב שמדובר פשוט במדבקה של טושיבה על מסכים שהם מייצרים - בלי שום קשר לחברה המקורית.
...
·הבנתי, כלומר לטושיבה בכלל לא להתקרב.
אם הפיליפס והLG האלה היו הטלויזיות היחידות בעולם, במה היית בוחר מביניהן?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

הייתי לוקח UJ630, ה-UJ620 זה דגם מוזל שמורכב בסין וללא שלט חכם.

MeiriZon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

טוב אז עשיתי טעות(בדיעבד) וקניתי את הUJ620... אני משתמש בטלויזיה בעיקר לעבודה במחשב וגיימינג, והצפייה היא דווקא משנית אצלי.
חייב לציין שהמסך הזה ממש אבל ממש זוועתי בתחום הPC. צבעים מתים, תפלים.
בצפיה הוא דווקא סבבה.

איך זה הגיוני שטלויזיה של פאקינג פוג'יקום, מדבקה, FULL HD מלפני 4 שנים מראה צבעים יותר יפים מהטלויזיה הזאת של LG?
אני יודע שזה נחשב דגם זול, אבל עדיין, איך טלויזית מדבקה עוקפת אותה באיכות תמונה?
ולא משנה כמה שיחקתי עם ההגדרות בהירות, ניגודיות וצבעים, הדסקטופ(כולל גלישה והכל) פשוט נראה מזעזע.
TheCoolest, אשמח אם תוכל לשפוך קצת אור מה אני יכול לעשות אם בכלל אפשר לעשות משהו, לפני שאני מעיף את המסך הזה בחזרה לקרטון ולצבור אבק :\

Yossi10Zahavi
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 118
שם מלא: Yossi Zahavi
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #8 

אני לא האדם שהכי מבין בנושא ,אבל ניסית לשים על מצב משחק? הוא מבטל את העיבוד תמונה של הטלויזיה ומשאיר את העבודה לכרטיס מסך של המחשב, אצלי זה קצת עזר ויש לי טלויזיה יותר טובה מזו

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”