מסך ירוק בסלקום TV
הי חברים,
התחברתי לסלקום TV, יש לי סטרימר כזה:
https://www.geekbuying.com/item/Freesat ... 89145.html
לאחר ההתקנה של אפליקצית סלקום טיוי, כאשר אני מנסה לצפות בתוכן כלשהו, אני מקבל מסך ירוק.
האם מישהו מכיר את התופעה? אין בעיה בצפיה בנטפליקס, יוטיוב, סטרימיו, קודי ועוד...
לא יודע אם זה קשור, אבל הסטרימר מחובר לטלויזיה טושיבה ישנה ב-HDMI ותומכת רק 720P, מה שפעם קראו לו HD READY.
תודה
התחברתי לסלקום TV, יש לי סטרימר כזה:
https://www.geekbuying.com/item/Freesat ... 89145.html
לאחר ההתקנה של אפליקצית סלקום טיוי, כאשר אני מנסה לצפות בתוכן כלשהו, אני מקבל מסך ירוק.
האם מישהו מכיר את התופעה? אין בעיה בצפיה בנטפליקס, יוטיוב, סטרימיו, קודי ועוד...
לא יודע אם זה קשור, אבל הסטרימר מחובר לטלויזיה טושיבה ישנה ב-HDMI ותומכת רק 720P, מה שפעם קראו לו HD READY.
תודה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 521 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@varoner
האפליקציה מתוכננת לרוץ על נגנים עם מע' הפעלה מסוג ANDROID TV ומן הסתם כוללת רכיבי הגנת תוכן. כנראה שזה לא המקרה עם הנגן הספציפי שלך.
מדוע שלא תקח ממיר / סטרימר מסלקום עצמה? הממיר הראשון ניתן ללא חיוב
האפליקציה מתוכננת לרוץ על נגנים עם מע' הפעלה מסוג ANDROID TV ומן הסתם כוללת רכיבי הגנת תוכן. כנראה שזה לא המקרה עם הנגן הספציפי שלך.
מדוע שלא תקח ממיר / סטרימר מסלקום עצמה? הממיר הראשון ניתן ללא חיוב
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
סלקום TV
@mp3lll
להצעת התמיכה של סלקום TV הסרתי את האפליקציה והתקנתי אותה מחדש, היתה תמונה טובה בפעם הראשונה ובפעם השניה חזר המסך הירוק, האם יש איזה תיעוד של התנהגות כזו? אולי אוכל להגיע לפתרון.
קראתי באיזה אתר שזו יכולה להיות בעית DRM במכשירים שיש עליהם ROOT, האם יש דרך להסתיר ROOT?
להצעת התמיכה של סלקום TV הסרתי את האפליקציה והתקנתי אותה מחדש, היתה תמונה טובה בפעם הראשונה ובפעם השניה חזר המסך הירוק, האם יש איזה תיעוד של התנהגות כזו? אולי אוכל להגיע לפתרון.
קראתי באיזה אתר שזו יכולה להיות בעית DRM במכשירים שיש עליהם ROOT, האם יש דרך להסתיר ROOT?
בוקר טוב ,
תופעה ידועה .
לכל הסטרימרים מלבד אנדרואיד TV תהיה את הבעיה הזו .
יכול להגיד לך שאני הורדתי גרסא נמוכה יותר וזה עובד בסדר .
הבעיה היא שהאפליקציה היחידה שתתמוך בסטרימר שלך ועוד אחרים - היא מותאמת לטבלטים כלומר אם תרצה לגלול ימינה או שמאלה בן התפריטים
לא תוכל .
תופעה ידועה .
לכל הסטרימרים מלבד אנדרואיד TV תהיה את הבעיה הזו .
יכול להגיד לך שאני הורדתי גרסא נמוכה יותר וזה עובד בסדר .
הבעיה היא שהאפליקציה היחידה שתתמוך בסטרימר שלך ועוד אחרים - היא מותאמת לטבלטים כלומר אם תרצה לגלול ימינה או שמאלה בן התפריטים
לא תוכל .