איזה טריפל אם איין אישור לייבא מודם כבלים ?:-
-
uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
-
uh99
- חבר מביא חבר

- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@uh99
·שאלה טובה מאוד ...
בכללי כל הנושא הזה הוא בדיחה אחת גדולה במקום להתעסק בפריסה & וחיבור לקוחות לסיב אופטי מתעסקים בדבר המיותר הזה שנקרא "שוק סיטונאי" , זה אכן במקרים מסויימים יותר זול מחיבור ישיר דרך חברת התשתית אך יש לזה מחיר (באיכות למשל) ...
·שאלה טובה מאוד ...
בכללי כל הנושא הזה הוא בדיחה אחת גדולה במקום להתעסק בפריסה & וחיבור לקוחות לסיב אופטי מתעסקים בדבר המיותר הזה שנקרא "שוק סיטונאי" , זה אכן במקרים מסויימים יותר זול מחיבור ישיר דרך חברת התשתית אך יש לזה מחיר (באיכות למשל) ...
-
uh99
- חבר מביא חבר

אכן אתה צודק אך לפעמים עדיף משהו בפשרה מאשר כלוםInternetforstuff כתב:@uh99
·שאלה טובה מאוד ...
בכללי כל הנושא הזה הוא בדיחה אחת גדולה במקום להתעסק בפריסה & וחיבור לקוחות לסיב אופטי מתעסקים בדבר המיותר הזה שנקרא "שוק סיטונאי" , זה אכן במקרים מסויימים יותר זול אך יש לזה מחיר (באיכות למשל) ......
- Internetforstuff
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
@uh99
לדעתי אני לא רואה שום פשרה כאן , אני אישית רואה כאן ניסיון להצדיק שימוש לפחות עוד כמה שנים בתשתית הנחושת הגרועה של הוט (200 יציב הם לא מסוגלים לספק לי
) כך שפשרה זה לא אך דרך להוסיף עוד כאוס ובלבול לשוק התקשורת בארץ שהוא גם ככה מורכב למדי , פשוט עצוב ...
לדעתי אני לא רואה שום פשרה כאן , אני אישית רואה כאן ניסיון להצדיק שימוש לפחות עוד כמה שנים בתשתית הנחושת הגרועה של הוט (200 יציב הם לא מסוגלים לספק לי
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
קישקוש.לפרטנר חשוב לפעול על גבי רשת הוט כפי שהיא פועלת על גבי רשת בזק, וזאת מתוך הנחה שהתחרות בין שתי החברות תעשה את פעולתה, ואולי תיווצר תחרות בין שתי חברות התשתית שתוביל להורדת מחירים....
לפרטנר חשוב להגיע לעוד לקוחות פוטנציאליים.
כל הלקוחות שרוצים דווקא תשתית הוט, ולא משנה מה הסיבה, לא יכלו להיות לקוחות פרטנר.
זה מה שחשוב להם.
-
uh99
- חבר מביא חבר

·בזק מספקת 200 בכל מקוםInternetforstuff כתב:@uh99
לדעתי אני לא רואה שום פשרה כאן , אני אישית רואה כאן ניסיון להצדיק שימוש לפחות עוד כמה שנים בתשתית הנחושת הגרועה של הוט (200 יציב הם לא מסוגלים לספק לי) כך שפשרה זה לא אך דרך להוסיף עוד כאוס ובלבול לשוק התקשורת בארץ שהוא גם ככה מורכב למדי , פשוט עצוב ...
...
לראייה :
על כל דבר שקשור להוט יהיו לך תלונות, למה צריך איישור ייבוא?
פרטנר החליטו לחסוך את אישורי הייבוא וההתאמה ותשתמש בציוד של הוט.
https://www.themarker.com/advertising/1.6249510
פרטנר החליטו לחסוך את אישורי הייבוא וההתאמה ותשתמש בציוד של הוט.
https://www.themarker.com/advertising/1.6249510
-
uh99
- חבר מביא חבר

·אם הוט הייתה כל כך צדיקה אז לא היה צורך "לחסוך" אישורי היבוא והתאמה כפי אתה כתבתshaked כתב:על כל דבר שקשור להוט יהיו לך תלונות, למה צריך איישור ייבוא?
פרטנר החליטו לחסוך את אישורי הייבוא וההתאמה ותשתמש בציוד של הוט....
תוכל הסביר את הפער בין שתי הכתבות הוט: "מוכנים לשוק הסיטונאי, פרטנר וסלקום מעדיפות את בזק"
גרנות על סלקום ופרטנר: "כשנוסעים בלי רישיון יש תאונות"
כיאלו הוט לא שותפה למעשה כמו שהיא מאשמה את סלקום ופרטנר
HOT השיקה שירות טלוויזיה עם רמי לוי
אם מכריזים על "שוק סיטונאי " זה חייב להיות גם לטובת הצרכנים לפי החוק והרישיון ולא רק לטובת בעלי עניין
-
uh99
- חבר מביא חבר

משרד התקשורת - משרד האוצרshaked כתב:אני יכול אבל לא מתכוון לשתף פעולה עם הקריאה הסלקטיבית שלך.
כל ציוד קווי כזה מחוייב באישור של משרד התקשורת, לכן לשטויות שאתה כותב אין כול קשר למציאות....
http://mof.gov.il/BudgetSite/statebudge ... t_Main.pdf
שידורי תוכניות טלוויזיה באינטרנט - הכנסת
https://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m03031.pdf
-
uh99
- חבר מביא חבר

יותר מעניין שעד היום משרד התקשורת לא הוציא שום הודעה על הכרזת פרטנר בשימוש מודם כבליםshaked כתב:כרגיל לינקים ועוד לינקים לא רלוונטים....