מסך של Laptop משתולל לפעמים - מה זה יכול להיות ?
שלום,
לבן שלי יש לאפטופ של Lenovo ideapad 310 שקניתי לו ב 2016 באמזון אנגליה.
המחשב מחובר לחשמל עם הכבל המקורי בתוספת מתאם קטן מתקע אנגלי לישראלי שהוספתי. זה מתאם פשוט ביותר ללא שינוי מתח.
לאחרונה, מסך המחשב התחיל באופן אקראי, בערך פעם ביום או יומיים להשתולל עם אורות מרצדים ובלי להציג את התוכן ז"א: האור ממלא את כל המסך.
חשבתי שזו בעיה בשנאי המקורי אבל התופעה קורה גם כשהמחשב עובד עם סוללה ללא חיבור חשמלי.
במצב כזה אני לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי והמחשב אחרי הדלקה מחדש חוזר לעבוד כרגיל.
מה זה יכול להיות ?
לבן שלי יש לאפטופ של Lenovo ideapad 310 שקניתי לו ב 2016 באמזון אנגליה.
המחשב מחובר לחשמל עם הכבל המקורי בתוספת מתאם קטן מתקע אנגלי לישראלי שהוספתי. זה מתאם פשוט ביותר ללא שינוי מתח.
לאחרונה, מסך המחשב התחיל באופן אקראי, בערך פעם ביום או יומיים להשתולל עם אורות מרצדים ובלי להציג את התוכן ז"א: האור ממלא את כל המסך.
חשבתי שזו בעיה בשנאי המקורי אבל התופעה קורה גם כשהמחשב עובד עם סוללה ללא חיבור חשמלי.
במצב כזה אני לוחץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי והמחשב אחרי הדלקה מחדש חוזר לעבוד כרגיל.
מה זה יכול להיות ?
זאת אפשרות, אבל הבעיה קורה פעם ביומ-יומיים אז צריך להתשתמש הרבה זמן במסך חיצוני וזה פיזית לא מתאים בסביבה של הלאפטופ.AssafLots כתב:בנוסף, כדי לנסות לבודד את הבעיה, הייתי מנסה לחבר מסך חיצוני ולראות אם זה משתחזר...