עזרה בהתקנת חומרה חדשה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
ehadad37 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

הבעיה היא בעיקר בשימוש של הטלפונים הניידים.
הם מחוברים לראוטר אבל כל כמה זמן מאבדים את הגישה לאינטרנט (מופיע סימן קריאה ליד הסימן של הקליטה של ה Wi-Fi במכשיר).
כאשר אני עובד אלחוטי עם המחשב, הוא עובד בצורה תקינה.
כמובן שהבעיה מתרחשת לא בטלפון נייד בודד אלא בכמה וגם הטלפון הנייד עובד בצורה קטנה ברשתות אלחוטיות שונות.

yoeds - אם אני מבין נכון ההצעה שלך היא בעצם להשתמש בראוטר של לינסיס רק לצורך השידור האלחוטי? לא כל כך הצלחתי להבין איך זה אמור לעזור לי.

yoeds
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #22 

היי @ehadad37,

באחריות הראוטר החיצוני - חייגן, DMZ, DNS
באחריות הפנימי- כל השאר (אם אתה לא פותח פורטים ספציפיים או מפעיל QoS או כל שימוש מתקדם אחר אז כן, זה רק WiFi).

זה מאוד נוח ב troubleshooting שאפשר להיכנס במקביל למערכת הניהול של שניהם וגם, לפחות אצלי, זה יציב יותר כשמכשיר ה DSL מפעיל גם את החייגן.

אגב, ליתר ביטחון, כיבית את ה wifi של ה TP-Link?

ehadad37 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

yoeds כתב:היי @ehadad37,

באחריות הראוטר החיצוני - חייגן, DMZ, DNS
באחריות הפנימי- כל השאר (אם אתה לא פותח פורטים ספציפיים או מפעיל QoS או כל שימוש מתקדם אחר אז כן, זה רק WiFi).

זה מאוד נוח ב troubleshooting שאפשר להיכנס במקביל למערכת הניהול של שניהם וגם, לפחות אצלי, זה יציב יותר כשמכשיר ה DSL מפעיל גם את החייגן.

אגב, ליתר ביטחון, כיבית את ה wifi של ה TP-Link?
...
כן כיביתי את ה wifi שלו.
זה באמת בעיה מוזרה שאף פעם לא נתקלתי בה.
כל העניין שהאינטרנט עובד בצורה יציבה וכל המשירי שמחוברים באמצעות ה LAN עובדים ללא תקיעות.
הבעיה קשורה למה שמחובר אלחוטי. האם יכול להיות שיש על הראוטר עומס כלשהו שגורם לו לאבד תקשורת לאינטרנט עבור מוצרים במחוברים אלחוטית?

yoeds
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #24 

קשה להאמין שזה בעיית עומס.
אם זה רק ה wifi, אולי סתם לנסות להחליף ערוץ? אצלי ראיתי הבדלים בקליטה בערוצים שונים.
כמה מכשירי wifi מחוברים במקביל?
האם אתה משתמש ב MAC-Filer או מגן עם סיסמה?

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”