הבעיה היא בעיקר בשימוש של הטלפונים הניידים.
הם מחוברים לראוטר אבל כל כמה זמן מאבדים את הגישה לאינטרנט (מופיע סימן קריאה ליד הסימן של הקליטה של ה Wi-Fi במכשיר).
כאשר אני עובד אלחוטי עם המחשב, הוא עובד בצורה תקינה.
כמובן שהבעיה מתרחשת לא בטלפון נייד בודד אלא בכמה וגם הטלפון הנייד עובד בצורה קטנה ברשתות אלחוטיות שונות.
yoeds - אם אני מבין נכון ההצעה שלך היא בעצם להשתמש בראוטר של לינסיס רק לצורך השידור האלחוטי? לא כל כך הצלחתי להבין איך זה אמור לעזור לי.
עזרה בהתקנת חומרה חדשה
היי @ehadad37,
באחריות הראוטר החיצוני - חייגן, DMZ, DNS
באחריות הפנימי- כל השאר (אם אתה לא פותח פורטים ספציפיים או מפעיל QoS או כל שימוש מתקדם אחר אז כן, זה רק WiFi).
זה מאוד נוח ב troubleshooting שאפשר להיכנס במקביל למערכת הניהול של שניהם וגם, לפחות אצלי, זה יציב יותר כשמכשיר ה DSL מפעיל גם את החייגן.
אגב, ליתר ביטחון, כיבית את ה wifi של ה TP-Link?
באחריות הפנימי- כל השאר (אם אתה לא פותח פורטים ספציפיים או מפעיל QoS או כל שימוש מתקדם אחר אז כן, זה רק WiFi).
זה מאוד נוח ב troubleshooting שאפשר להיכנס במקביל למערכת הניהול של שניהם וגם, לפחות אצלי, זה יציב יותר כשמכשיר ה DSL מפעיל גם את החייגן.
אגב, ליתר ביטחון, כיבית את ה wifi של ה TP-Link?
כן כיביתי את ה wifi שלו.yoeds כתב:היי @ehadad37,
אגב, ליתר ביטחון, כיבית את ה wifi של ה TP-Link?...
זה באמת בעיה מוזרה שאף פעם לא נתקלתי בה.
כל העניין שהאינטרנט עובד בצורה יציבה וכל המשירי שמחוברים באמצעות ה LAN עובדים ללא תקיעות.
הבעיה קשורה למה שמחובר אלחוטי. האם יכול להיות שיש על הראוטר עומס כלשהו שגורם לו לאבד תקשורת לאינטרנט עבור מוצרים במחוברים אלחוטית?