qacoustics 3050 - מה אומרים?
פעם ראשונה היום שמעתי על החברה הזאת מקיראת הודעות בפורום.
אני בבית חדש ועד לא מזמן תכננו לשים רמקולים שקועים - הכיוון היה על ה-speakercraft Cinema Three
שמעתי גם את ה- B&W CWM7.3 שנשמעו יותר טובים אבל המראה הנקי והחלק של ה-SPEAKERCRAFT לקח (וגם המחיר)
עכשיו אנחנו מתלבטים דווק לא ללכת על שקועים (דווקא בגלל מראה) ומתלבטים בין תלויים על הקיר לבין רמקוים עומדים שיהיו גם יפים ולא בומבסטיים.
ה-qacoustics 3050 נראים מצויין , וגם נראה שהם די טובים (לפחות מביקורות). די מפתיע המחיר - אם אני מבין נכון 3,000 ש"ח לזוג קידמיים, זה בערך חצי מחיר ממה שתכננתי.
מדובר על סלון גדול פתוח למטבח וינת אוכל, מרחק מהטלויזיה 4.2 מטר, אבל החלל ממשיך לאחור עוד 5 מטרים. גובה תקרה 3 מטר
הרמקולים האחוריים יהיו שקועים בתקרה.
האם ה-qacoustics 3050 יכולים להיות פתרון טוב? שווה ללכת לשמוע?
אני בבית חדש ועד לא מזמן תכננו לשים רמקולים שקועים - הכיוון היה על ה-speakercraft Cinema Three
שמעתי גם את ה- B&W CWM7.3 שנשמעו יותר טובים אבל המראה הנקי והחלק של ה-SPEAKERCRAFT לקח (וגם המחיר)
עכשיו אנחנו מתלבטים דווק לא ללכת על שקועים (דווקא בגלל מראה) ומתלבטים בין תלויים על הקיר לבין רמקוים עומדים שיהיו גם יפים ולא בומבסטיים.
ה-qacoustics 3050 נראים מצויין , וגם נראה שהם די טובים (לפחות מביקורות). די מפתיע המחיר - אם אני מבין נכון 3,000 ש"ח לזוג קידמיים, זה בערך חצי מחיר ממה שתכננתי.
מדובר על סלון גדול פתוח למטבח וינת אוכל, מרחק מהטלויזיה 4.2 מטר, אבל החלל ממשיך לאחור עוד 5 מטרים. גובה תקרה 3 מטר
הרמקולים האחוריים יהיו שקועים בתקרה.
האם ה-qacoustics 3050 יכולים להיות פתרון טוב? שווה ללכת לשמוע?
העניין האני מבין ומסכים שבמערכת צריך להשקיע כ~80% מהסכום על הרמקולים ורק את ה-20% הנותרים על הרסיבר.
ה-80% צריך להתחלק על סאב (25%) , זוג קדמיים (30%) , סנטר (15%) , 10% אחוריים. כמובן עם משחק לפה ולשם.
כרגע אני מסתכל על רסיברים במחירים סביב ה-3,500~4,000 ש"ח, מה שאומר שאני אמור להשקיע כ~6,000 ש"ח על רמקולים (אני יודע... אמור זה שם של דג)
זה בעצם פי 2 ממחיר הרמקולים האלו.
השאלה היא אם לא לעלות רמה בכל אופן או לרדת ברסיבר.
ה-80% צריך להתחלק על סאב (25%) , זוג קדמיים (30%) , סנטר (15%) , 10% אחוריים. כמובן עם משחק לפה ולשם.
כרגע אני מסתכל על רסיברים במחירים סביב ה-3,500~4,000 ש"ח, מה שאומר שאני אמור להשקיע כ~6,000 ש"ח על רמקולים (אני יודע... אמור זה שם של דג)
זה בעצם פי 2 ממחיר הרמקולים האלו.
השאלה היא אם לא לעלות רמה בכל אופן או לרדת ברסיבר.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@raoul
עזוב מתמטיקה עכשיו...
רמקול מצויין אבל כאמור לך לשמוע אותו.
על הדרך ממליץ לך גם להאזין ל Dali Zensor 5. טיפה יקרים יותר אבל קומפקטיים מאד יחסית לרצפתיים ונשמעים נפלא!
עזוב מתמטיקה עכשיו...
רמקול מצויין אבל כאמור לך לשמוע אותו.
על הדרך ממליץ לך גם להאזין ל Dali Zensor 5. טיפה יקרים יותר אבל קומפקטיים מאד יחסית לרצפתיים ונשמעים נפלא!
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
@raoul
·
אחלה רמקולים. אתה לא תתאכזב. גם נראים מעולה.
גילוי נאות - מוכר סט מלא של q acoustics
https://www.hometheater.co.il/vt290766.html
·
אחלה רמקולים. אתה לא תתאכזב. גם נראים מעולה.
גילוי נאות - מוכר סט מלא של q acoustics
https://www.hometheater.co.il/vt290766.html