עזרה| הבדלים בין דגמי הכרטיסים של PVR X
הסבר
יש כ-6 דגמים של כרטיסי PVR:
PVR-150, PVR-150MCE, PVR-250, PVR-350, PVR-500, PVR-500MCE.
ה-PVR 250 וה-PVR-350 הם דגמים ישנים יותר ואין כל סיבה ללכת עליהם. רק לידע כללי, ה-PVR-250 דומה ל-PVR-150 ולמעשה נחשב "לאבא" שלו וה-PVR-350 הוא גרסה משופרת של ה-PVR-250 וכולל טיונר FM (שמאפשר שמיעת שידורי רדיו) וכולל יציאת וידאו, ולא רק כניסת וידאו.
בכל מקרה, אתה צריך להתבונן על ה-PVR-150 וה-PVR-500.
ההבדל בינהם הוא שה-PVR-500 כולל 2 טיונרים, ו-2 מקודדי MPEG-2, מה שמאפשר הקלטת שתי תוכניות טלוויזיה (או כל דבר אחר) בו זמנית.
ולבסוף, מה ההבדל בין גרסת ה-MCE של כרטיס לגרסה הרגילה שלו? (למשל ההבדל בין PVR-150 ל-PVR-150MCE)
א. גרסת ה-MCE כוללת טיונר לקליטת שידורי רדיו ואילו הגרסה הרגילה לא.
ב. הגרסה הרגילה מגיעה עם שלט של Hauppauge וגרסת ה-MCE לא (אם כי יש באנדלים שכוללים את הכרטיס ושלט תואם ל-Media Center)
ג. בגרסה הרגילה, כניסת האודיו היא מסוג Mini-PL (כמו אוזניות של נגני MP3), ואילו בגרסת ה-MCE, כניסת האודיו מורכבת מ-2 חיבורי RCA.
משאר הבחינות מדובר באותו הכרטיס.
PVR-150, PVR-150MCE, PVR-250, PVR-350, PVR-500, PVR-500MCE.
ה-PVR 250 וה-PVR-350 הם דגמים ישנים יותר ואין כל סיבה ללכת עליהם. רק לידע כללי, ה-PVR-250 דומה ל-PVR-150 ולמעשה נחשב "לאבא" שלו וה-PVR-350 הוא גרסה משופרת של ה-PVR-250 וכולל טיונר FM (שמאפשר שמיעת שידורי רדיו) וכולל יציאת וידאו, ולא רק כניסת וידאו.
בכל מקרה, אתה צריך להתבונן על ה-PVR-150 וה-PVR-500.
ההבדל בינהם הוא שה-PVR-500 כולל 2 טיונרים, ו-2 מקודדי MPEG-2, מה שמאפשר הקלטת שתי תוכניות טלוויזיה (או כל דבר אחר) בו זמנית.
ולבסוף, מה ההבדל בין גרסת ה-MCE של כרטיס לגרסה הרגילה שלו? (למשל ההבדל בין PVR-150 ל-PVR-150MCE)
א. גרסת ה-MCE כוללת טיונר לקליטת שידורי רדיו ואילו הגרסה הרגילה לא.
ב. הגרסה הרגילה מגיעה עם שלט של Hauppauge וגרסת ה-MCE לא (אם כי יש באנדלים שכוללים את הכרטיס ושלט תואם ל-Media Center)
ג. בגרסה הרגילה, כניסת האודיו היא מסוג Mini-PL (כמו אוזניות של נגני MP3), ואילו בגרסת ה-MCE, כניסת האודיו מורכבת מ-2 חיבורי RCA.
משאר הבחינות מדובר באותו הכרטיס.
iamtal, תודה ראבה על ההשקעה!! אני נורא שמח..
אני חושב שכרטיס 500 יהיה יותר מידי יקר (לדעתי בסביבות ה- 1000) בגלל שהוא 2 מקודדים... ואני לא יודע אם אני צריך את זה כ"כ..
אבל תודה רבה על היחס והתגובה החמה והמאוד ידידותית!!!
צריכים עוד אנשים משקיענים כמוך בפורום!!!
אני חושב שכרטיס 500 יהיה יותר מידי יקר (לדעתי בסביבות ה- 1000) בגלל שהוא 2 מקודדים... ואני לא יודע אם אני צריך את זה כ"כ..
אבל תודה רבה על היחס והתגובה החמה והמאוד ידידותית!!!
צריכים עוד אנשים משקיענים כמוך בפורום!!!
Re: אין איכות
די כבר עם השטויות שלך, יש כאן בפורום כמה מאות אנשים שמשתמשים בכרטיס הזה בלי כל בעיות.alanby כתב:אף אחד מהם לא נותן איכות...( 150 , 250 ) ולכן אני לא יכול להמליץ לך.
שווה אולי לבדוק כרטיסים אחרים....