מדריך - כך תהפכו את אנטנת החוט ברסיבר לאנטנה נורמלית
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
כל מה שדרוש זה חיבור אנטנה בשקלים בודדים ואנטנה רצוי בעובי של כבל אנטנה.
את הקצה התחתון של האנטנה מצפים בבידוד כלשהו (סלוטייפ, איזולירבאנד, בידוד מתקווץ...)
מחברים את האנטנה בזהירות במלי לפגוע בבידוד בעזרת הנעל כבל של החיבור (בדרך כלל עם שני ברגים)
מלחימים חוט קטן בין החיבור המרכזי לאנטנה (רצוי לשייף טיפה את הבסיס כדי שיהיה יותר נוח להלחים.
מחזירים את מכסה הפלסטיק (יתכן ויהיה צריך לחתוך טיפה את הפלסטיק אם האנטנה עבה)
תחברו לרסיבר ויש לכם אנטנה נורמלית.
את הקצה התחתון של האנטנה מצפים בבידוד כלשהו (סלוטייפ, איזולירבאנד, בידוד מתקווץ...)
מחברים את האנטנה בזהירות במלי לפגוע בבידוד בעזרת הנעל כבל של החיבור (בדרך כלל עם שני ברגים)
מלחימים חוט קטן בין החיבור המרכזי לאנטנה (רצוי לשייף טיפה את הבסיס כדי שיהיה יותר נוח להלחים.
מחזירים את מכסה הפלסטיק (יתכן ויהיה צריך לחתוך טיפה את הפלסטיק אם האנטנה עבה)
תחברו לרסיבר ויש לכם אנטנה נורמלית.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
טלויזיות CRT היו נמכרות פעם עם אנטנה כזאת מוכנה (אולי גם היום?), גם אני הייתי משתמש בזה בזמנו עבור חיבור לרסיבר.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- קיבל תודות: 11 פעמים
נחמד מאוד, רק שיש קצת בעיה שזה לא ממש אסתטי (לטעמי לפחות), עם הכבל הדק עוד אפשר לשחק ולהחביא אותו, אנטנה כזאת דיי קשה.
אגב, שאלה בנושא, איך איכות השידור של הרדיו בשידורי יס/כבלים לעומת רדיו ב- FM מאנטנה כמו שבשרשור זה?
אגב, שאלה בנושא, איך איכות השידור של הרדיו בשידורי יס/כבלים לעומת רדיו ב- FM מאנטנה כמו שבשרשור זה?
נערך לאחרונה על ידי aloni ב 04/05/2007 1:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
HiFiMusic IL
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
יש לי רק 1 ו2 עם אנטנה, כך שאני לא יכולה להשוות YES / HOT
איכות השמע באנטנה החדשה יותר טובה מהחוט המקורי
איכות השמע באנטנה החדשה יותר טובה מהחוט המקורי
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
למי שמיתעצל ליבנות...
http://www1.conrad.de/conrad/layout2/de ... iew=search
ניקרא EUROSKY DBV-T + FM Antenne
http://www1.conrad.de/conrad/layout2/de ... iew=search
ניקרא EUROSKY DBV-T + FM Antenne