אני ממש מבסוט!, הסאונד התחדד יותר ומרגיש הרבה יותר עמוק ויציב!
בהתחלה רכשתי את AUNE X1S מההמלצות כאן וכמו שאתם זוכרים לא הסתדרתי איתו כי הוא לא הצליח להוציא את המקסימום מהאזניות שלי.
עלויות: AUNE X1S ב 220$ כולל משלוח + 125ש"ח מיסים כי הוא כבד וגדול ומבחינים בו.
החלטתי שאני צריך לשדרג, אבל בגלל ניסויים שעשיתי עם שרשור מגברים, עם FIIO E11K או בשמו FIIO A3 הוחלטטי כן להשאר עם הדאק הזה אבל לצרף אליו מגבר יותר איכותי, וכמובן הגעתי למסקנה להשלים את הסט (למרות שמההתחלה הייתי חוסך איזה 40$ על הקומבו. אבל מה שעבר עבר)
עלויות: AUNE X7S ב 220$ כולל משלוח + 125ש"ח מיסים כי הוא כבד וגדול ומבחינים בו. (אותו דבר)
הסאונד הגיע לרמות שאני מרוצה.
כמו כן החלטתי להתחיל בכל מסע המודינג הזה כי רציתי שכל האוזניות השאפשריות שלי יעברו לחיבור BALANCED כי בהתאמה למגבר הזה, הוא מוציא הכי הרבה מהאזניות בחיבור הזה.
אשכולות מודינג קודמים:
1- מוד חיבור 1 - Audio Technica ATH-M50
2- מוד חיבור 2 - iCON HP-430
3- מוד חיבור 3 - BeyerDynamic DT880 250ohm
4- מודינג לריפוד הקשת של Sennheiser HD6XX
5- כבל BALANCED שהכנתי לפני השדרוג
*- אזניות עבודת יד DIY חובבני מעץ
טוב, אני מקווה שאני לא חופר יותר מדי בפורום הזה.
הגיעו אלי השרוולים לכבלים הגדולים והPADS השמנים לאזניות, אז תוכלו לראות אותם מיושמים.
תמונות:
[imgur]Qx1duWU[/imgur]
את הכבלים של RCA שהזמנתי מALIEXPRESS אני צריך לקצר מאט ולשים עליהם כמה הלחמות עם בדיל SILVER.
[imgur]Xgz5pt2[/imgur]
על הגב של X7S נמצאם הבוררים לGAIN שנותנים לו יותר כוח, או ליתר דיוק יותר עצמה בשמע, הגדרתי אותו על 12db+
[imgur]o72qReb[/imgur]
וכמובן שאזניות ה TOP שלי הן ה DT880 250ohm ו ה HD6XX
לHD6XX עוד אין כבל BALANCED
[imgur]W8iPNYL[/imgur]
מודינג לכבל ה BALANCED שכרגע יש לי, שמתאים ל3 זוגות אזניות בהם העיקריות הן DT880 250ohm
[imgur]ayjZfRd[/imgur]
אני שוקל לעשות מודינג נוסף ומסובך על זוג האזניות האלו שהעברתי להן כבל חדש דרך כל הקשת והוא בלהוסיף להם שרוול מגן. וזה אחד הדברים המעצבנים שכנראה אצטרך לעשות
[imgur]w9FEyMd[/imgur]
[imgur]yKoJbbj[/imgur]
מודינג לכבל ה USB שהגיע ל AUNE X1S עם שרוול שהוספתי לו
[imgur]tygOsS0[/imgur]
שרוול על חצי הדרך ל HD6XX כי הגיע לי רק הזה של ה 6mm, צריך להמשיך לעשות עליו מודינג
[imgur]gNFjx3H[/imgur]
תמונה כללית
[imgur]y5KdYm5[/imgur]
השרוך עשוי מפלסטיק ולא מבד, כי אני שונא בד חיצוני על הכבלים
טוב. זהו.
אם יהיו שאלות אשמח לענות, בכוונה לא פירטתי או הראתי תהליכים באף אחד מהמקרים, כדי לחסוך ממכם את הטרחה וכל הסיבוכים שגם לי קשה להסביר או לתעד.