מבקש המלצה מבוססת לסטרימר מאליאקספרס
היי
אני רוצה להזמין סטרימר מאליאקספרס. אני מבקש המלצה על סטרימר שיש לכם נסיון איתו וידוע לכם (רצוי מנסיון אישי) שהוא תקין ופועל היטב. השימוש העיקרי שאני מייעד לו זה צפייה בתכנים באמצעות קודי. אשמח לקבל מידע על מכשיר שפועל היטב, ללא גימגומים או ניתוקים, בקיצור מכשיר שמאפשר צפיה נינוחה.
כמובן שיהיה במחיר סביר.
אני רוצה להזמין סטרימר מאליאקספרס. אני מבקש המלצה על סטרימר שיש לכם נסיון איתו וידוע לכם (רצוי מנסיון אישי) שהוא תקין ופועל היטב. השימוש העיקרי שאני מייעד לו זה צפייה בתכנים באמצעות קודי. אשמח לקבל מידע על מכשיר שפועל היטב, ללא גימגומים או ניתוקים, בקיצור מכשיר שמאפשר צפיה נינוחה.
כמובן שיהיה במחיר סביר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
אם כל מה שאתה רוצה מהמכשיר הוא קודי, ההמלצה שלי היא לקנות סטרימר מבוסס על מעבד S905X.
לדוגמה T95M או T95N, יש לי את שניהם והם פועלים מצויין. להתקין עליו CoreELEC ולשכוח מהצרות של אנדרויד.
לדוגמה T95M או T95N, יש לי את שניהם והם פועלים מצויין. להתקין עליו CoreELEC ולשכוח מהצרות של אנדרויד.
שלום רב
אנ מחפש סטרימר...... מזרים מדיה בעיקר להזרמת קבצי מוסיקה ו/או קולנוע מדיסק קשיח למכשיר הטלויזיה . משהו שיסדר את הקבצים בתפריטים פשוטים ונגישים. המלצות למכשיר פשוט, אמין וסביר מבחינת המחיר יתקבלו בברכה.
בתודה מראש
אנ מחפש סטרימר...... מזרים מדיה בעיקר להזרמת קבצי מוסיקה ו/או קולנוע מדיסק קשיח למכשיר הטלויזיה . משהו שיסדר את הקבצים בתפריטים פשוטים ונגישים. המלצות למכשיר פשוט, אמין וסביר מבחינת המחיר יתקבלו בברכה.
בתודה מראש
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
Re: תודה
· אין לו יכול לזהות קבצים בדיסק קשיח? אני אניח שהקשיח היה מפורמט לNTFS ששום דבר בגדול לא יקרא לך (אישית מריץ מהאחסון רשת)Cogboot כתב:@iakovl
·
תודה, קניתי mi box והיום החזרתי אותו לחנות, אין לו יכולת לזהות קבצים בדיסק הקשיח ואין לו אודיו. ממה שאני קורא כאן בפורום מדובר בתופעות נפוצות שמתרחשות לאחר השדרוג ל orio...
אין אודיו? עובד יפה מאוד
דרך מה ניסית להריץ את הקבצים?
@omerts
יש לי את הסטרימר הזה מאותו דגם בדיוק, רק שזה שרכשתי הוא מקורי של חברת Tanix. זה לא מוצר מדבקה, כך שאין לי מושג למה בלינק שצירפת הוא מופיע תחת המותג XGODY, שאין לי מושג מהו. אגב, עלה לי בסביבות 80 ש"ח בגירבסט, אחרי שימוש בנקודות.
בסה"כ מדובר בסטרימר פשוט וטוב, אבל לעומת סטרימר אחר שיש לי עם מעבד S905X (כמו זה שהציע לך ארתור בתחילת השרשור), המעבד של הסטרימר בלינק הוא מעבד S905W "תקציבי", שיריץ עד 4k@30fps, לעומת 4k@60fps בסטרימר ה-S905X.
עוד בעיה קטנה שנתקלתי בה, היא ש-SMPC (תואם קודי) מתרסק עליו מיד בניסיון להריץ קובץ. על ה- S905X אין בעיה כזו. אני מעריך שזה דווקא קשור לגרסת מערכת ההפעלה שהיא 7.1, לעומת אנדרואיד 6 בסטרימר ה-S905X. כמובן שזו לא בעיה קריטית (אני פשוט מעדיף את SMPC) וקודי רץ עליו בלי בעיות.
יש לי את הסטרימר הזה מאותו דגם בדיוק, רק שזה שרכשתי הוא מקורי של חברת Tanix. זה לא מוצר מדבקה, כך שאין לי מושג למה בלינק שצירפת הוא מופיע תחת המותג XGODY, שאין לי מושג מהו. אגב, עלה לי בסביבות 80 ש"ח בגירבסט, אחרי שימוש בנקודות.
בסה"כ מדובר בסטרימר פשוט וטוב, אבל לעומת סטרימר אחר שיש לי עם מעבד S905X (כמו זה שהציע לך ארתור בתחילת השרשור), המעבד של הסטרימר בלינק הוא מעבד S905W "תקציבי", שיריץ עד 4k@30fps, לעומת 4k@60fps בסטרימר ה-S905X.
עוד בעיה קטנה שנתקלתי בה, היא ש-SMPC (תואם קודי) מתרסק עליו מיד בניסיון להריץ קובץ. על ה- S905X אין בעיה כזו. אני מעריך שזה דווקא קשור לגרסת מערכת ההפעלה שהיא 7.1, לעומת אנדרואיד 6 בסטרימר ה-S905X. כמובן שזו לא בעיה קריטית (אני פשוט מעדיף את SMPC) וקודי רץ עליו בלי בעיות.
נערך לאחרונה על ידי Lee ב 07/07/2018 23:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אולי לא הבנתי למה התכוונת, אבל כל סטרימר הכי פשוט יודע לקרוא מדיסק NTFS בלי שום בעיה.iakovl כתב:· אין לו יכול לזהות קבצים בדיסק קשיח? אני אניח שהקשיח היה מפורמט לNTFS ששום דבר בגדול לא יקרא לך (אישית מריץ מהאחסון רשת).........
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2609 פעמים
- יצירת קשר:
שמעתי מספר לא מבוטל של פעמים שאיכות התמונה ב-S905X טובה יותר מ-S905W.
לדעתי המעבד הזה לא מומלץ בכלל.
לדעתי המעבד הזה לא מומלץ בכלל.
@sigamore
פשוט מאד...... הסטרימר לא מזהה את הקבצים בדיסק הקשיח ולא משמיע אודיו. לפי מה שאני קורא בפורום, זוהי תופעה נפוצה בסטרטמרים ששודרגו ל orio.אני לא יודע למה התופעה הזאת קוראת, אולי ענין של פרמוט.... אין לי מושג, אני בינתיים מחפש לרכוש סטרימר אחר למרות שה mi box באמת עושה רושם פשוט פונקציונאלי.....
פשוט מאד...... הסטרימר לא מזהה את הקבצים בדיסק הקשיח ולא משמיע אודיו. לפי מה שאני קורא בפורום, זוהי תופעה נפוצה בסטרטמרים ששודרגו ל orio.אני לא יודע למה התופעה הזאת קוראת, אולי ענין של פרמוט.... אין לי מושג, אני בינתיים מחפש לרכוש סטרימר אחר למרות שה mi box באמת עושה רושם פשוט פונקציונאלי.....
היות ויש לי את שניהם ואני יכול להשוות תמונה מול תמונה מאותו מקור, אני יכול לומר שאצלי לפחות לא הרגשתי בשום הבדל באיכות התמונה.TheCoolest כתב:שמעתי מספר לא מבוטל של פעמים שאיכות התמונה ב-S905X טובה יותר מ-S905W.
לדעתי המעבד הזה לא מומלץ בכלל....
הנקודה היא שההחלטה לגבי איזה סטרימר לרכוש היא מסובכת. אני רוצה משהו פשוט שיזרים תוכן מהדיסק הקשיח למכשיר הטלוויזיה - וזהו! משהו שלא דורש קבצי FAT32 שאין לי מושג מהם. פשוט מכשיר שמחברים ומפעילים.... plug & play כפי שאומרים בלעז..
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4938
- נתן תודות: 524 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@Cogboot
אין שום סיבה להסתבך עם דבר כ"כ פשוט... נסה לבקש עזרה ממכר או חבר שקצת יותר מבין בתחום.
כאמור כל סטרימר סטנדרטי אמור להתמודד עם הדרישות שציינת.
לא הסברת כיצד ניסית לזהות או לנגן את הקבצים שעל הדיסק הקשיח שלך... האם התקנת תוכנת מדיה כמו KODI ?
אין שום סיבה להסתבך עם דבר כ"כ פשוט... נסה לבקש עזרה ממכר או חבר שקצת יותר מבין בתחום.
כאמור כל סטרימר סטנדרטי אמור להתמודד עם הדרישות שציינת.
לא הסברת כיצד ניסית לזהות או לנגן את הקבצים שעל הדיסק הקשיח שלך... האם התקנת תוכנת מדיה כמו KODI ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
<span>Cogboot כתב:הנקודה היא שההחלטה לגבי איזה סטרימר לרכוש היא מסובכת. אני רוצה משהו פשוט שיזרים תוכן מהדיסק הקשיח למכשיר הטלוויזיה - וזהו! משהו שלא דורש קבצי FAT32 שאין לי מושג מהם. פשוט מכשיר שמחברים ומפעילים.... plug & play כפי שאומרים בלעז.....
מה בכלל הקשר לקבצי FAT32?
FAT32 זו מערכת קבצים שניתן למצוא בד"כ בהתקני אחסון כמו דיסק-און-קי וכרטיסי זכרון, NTFS זו מערכת הקבצים של Windows ולרוב כל דיסק קשיח שמחובר למחשב Windows עובד ב-NTFS. כך או כך, כל סטרימר סיני הכי פשוט, שלא לדבר על הממותגים היקרים יותר, יודע לעבוד בשתי מערכות הקבצים הנ"ל, בין אם הדיסק הקשיח מחובר ישירות לסטרימר, או דרך הרשת הביתית.
</span>
@sigamore
·
תודה על העצה... אין כאן שום הסתבכות, מהרגע הראשון שחיברתי אותו המכשיר לא פעל וזהו... עד עכשיו השתמשתי במכשיר boxee שלמרבה הצער כבר לא קיים בשוק - מכשיר פשוט ויעיל להפליא... plug & play המובן הבסיסי ביותר של המושג. מכשיר טוב שביום אחד בהיר חדל מלתפקד.. כנראה שהזדקן והלך לעולמו - היה אצלי למעלה מ- 15 שנה. השתמשתי גם במכשיר מתוצרת xstreamer - מכשיר קצת פחות טוב וקצת יותר "מגומגם" אבל עדיין עשה את העבודה... אין לי ענין בקודי או בכל סוג אחר של הזרמת מדיה....
בכל מקרה אני מודה לכם על ההתייחסות..
·
תודה על העצה... אין כאן שום הסתבכות, מהרגע הראשון שחיברתי אותו המכשיר לא פעל וזהו... עד עכשיו השתמשתי במכשיר boxee שלמרבה הצער כבר לא קיים בשוק - מכשיר פשוט ויעיל להפליא... plug & play המובן הבסיסי ביותר של המושג. מכשיר טוב שביום אחד בהיר חדל מלתפקד.. כנראה שהזדקן והלך לעולמו - היה אצלי למעלה מ- 15 שנה. השתמשתי גם במכשיר מתוצרת xstreamer - מכשיר קצת פחות טוב וקצת יותר "מגומגם" אבל עדיין עשה את העבודה... אין לי ענין בקודי או בכל סוג אחר של הזרמת מדיה....
בכל מקרה אני מודה לכם על ההתייחסות..