שידורי HD ערוצים ישראלים סלקום TV
במעבר של הערוצים הישראלים לשידור ב - HD, היה שיח על כך שבסלקום השידורים בערוצים האלו לא יהיו ב - HD, אלא אם כן מתקשרים לשירות הלקוחות ודורשים זאת - כך עשיתי.
יצא לי לנסות את ה - StingTV ואיכות תמונות השידור היא שמיים וארץ לעומת סלקום.
(מדבר על הערוצים הישראלים)
מישהו נוסף עם סלקום TV שיכול לאמת?
תודה
יצא לי לנסות את ה - StingTV ואיכות תמונות השידור היא שמיים וארץ לעומת סלקום.
(מדבר על הערוצים הישראלים)
מישהו נוסף עם סלקום TV שיכול לאמת?
תודה
- yaniv_barlev
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
יש לי בבית 2 סטרימרים של אמזון (דור 3 למי שזה משנה) ו 2 של שיומי, האיכות תמונה באמזון, עם אותה האפליקציה, באותה גרסה בדיוק, טובה פי כמה מהשיומי..
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
@yaniv_barlev
·השיאומי שלך על אנדרואיד 6 או 8?
·השיאומי שלך על אנדרואיד 6 או 8?
@Gozalitos
באמת צריך להתקשר אליהם ולבקש HD?
באמת שמתי לב שאיכות השידור של הערוצים הישראלים על ה-MiBox נמוכה ביותר.
שאלה נוספת, האם ניתן לתייג כל מכשיר בשירות תחת שם מסויים, כדי לדעת למי שייך כל מכשיר במידה וצריך לנתק אחד מהמכשירים?
האם צריך להרשם לאתר הראשי של סלקום כדי לעשות את זה?
שאלה נוספת, האם ניתן לתייג כל מכשיר בשירות תחת שם מסויים, כדי לדעת למי שייך כל מכשיר במידה וצריך לנתק אחד מהמכשירים?
האם צריך להרשם לאתר הראשי של סלקום כדי לעשות את זה?
·יש לך Xiaomi Mi Box 4K, הערוצים אצלך הם באיכות HD.itaylevi כתב:@Gozalitos
האם צריך להרשם לאתר הראשי של סלקום כדי לעשות את זה?...
אולי אתה לא רואה אותם כך בגלל שבזמן האחרון יש הרבה בעיות איתו בגלל העדכונים של האפליקציה ושל המערכת אנדרואיד.
טוב אני רואה שאתה פשוט מתעלם ורושם תגובות בלי לספק הוכחות.
כנראה:
1. אתה מטעם חברת סטינג ומנסה במסווג של משתמש תמים להעביר לקוחות סלקום לסטינג.
או
2. אתה פשוט לא מבין מה שרשמת. כלומר לוכד את האות של הסטרימר עצמו שהרזולוציה היא על 720p וכך זה מה שמוצג בתוכן וחושב שזו האיכות.
בקיצור, לכל החברים, לא ניתן לדעת באיזו איכות החברות משדרות אלא אם כן אתם עובדי חברה ולבינתיים הנתון הזה לא יצא החוצה.
כנראה:
או
2. אתה פשוט לא מבין מה שרשמת. כלומר לוכד את האות של הסטרימר עצמו שהרזולוציה היא על 720p וכך זה מה שמוצג בתוכן וחושב שזו האיכות.
בקיצור, לכל החברים, לא ניתן לדעת באיזו איכות החברות משדרות אלא אם כן אתם עובדי חברה ולבינתיים הנתון הזה לא יצא החוצה.
·אני פשוט מתעלם מההודעות הילדותיות שלך ... רשמתי לך שניתן על ידי sniffer, שאלת בצור מכוערת מזה כאילו שאני חייב לך משהו,Gershon99 כתב:טוב אני רואה שאתה פשוט מתעלם ורושם תגובות בלי לספק הוכחות.
כנראה:
או
בקיצור, לכל החברים, לא ניתן לדעת באיזו איכות החברות משדרות אלא אם כן אתם עובדי חברה ולבינתיים הנתון הזה לא יצא החוצה....
מי שמבין מזה sniffer יודע שאפשר ללכוד את השידור ומשם לזהות את האיכות, מי שלא יודע על מה אני מדבר שיילך ללמוד, אני לא עושה פה הדרכות לילדים .
·'ילדותיות' בגלל שרשמתי שאתה מטעם סטינג? אם לדעתך התגובה כך אז כנראה שאתה בעצמך מתייחס ועונה לתגובות של ילדים.Mad-Dog כתב:·אני פשוט מתעלם מההודעות הילדותיות שלך ... רשמתי לך שניתן על ידי sniffer, שאלת בצור מכוערת מזה כאילו שאני חייב לך משהו,......
מי שמבין מזה sniffer יודע שאפשר ללכוד את השידור ומשם לזהות את האיכות, מי שלא יודע על מה אני מדבר שיילך ללמוד, אני לא עושה פה הדרכות לילדים ....
בכל אופן, לא הבנתי מה רשמת בעברית ולכן שאלתי אותך מה זה בדיוק ולא ענית.
יש פה כמה וכמה משתמשים שפשוט זורקים תגובות על חברות וכששואלים אותם שאלות הם בוחרים ולא מקבלים מענה.
לא אמרתי שאתה חייב לי משהו ושאלתי בצורה יפה. לא מבין איפה בדיוק שאלתי בצורה לא מכבדת?
חבריקו אף אחד לא ביקש ממך הדרכות אז על מה כל המהומה? ואם אתה קורא לי ילד אז אתה בעצמך ילד.
לסיכום: אומנם לא הצלחתי ללכוד את הסטרים אבל הצלחתי להוציא מידע על הסטרים ומידע נוסף מעבר לזה וגם סטינג משדרת באיכות 720p.
בוצעה בדיקה על הסרט מהיר מעצבני 7.