מישהו יכול להמליץ על כרטיס טוב לקנייה?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nirh216 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אין לי HTPC, ואני גם לא רוצה לראות טלויזיה דרל הכרטיס.. אני רואה טלויזיה דרך ממיר YES.. אני צריך את הכרטיס רק כדי להקליט תוכניות מ- Yes.. איזה כרטיס הכי ממולץ?
מחיר השקעה שלי 500-700 שקל.. (וגם זה נראה לי מוגזם אם אני צריך אותו רק להקלטות מהממיר לא???...)

תודה רבה!

LiorC
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3610

שליחה #2 

אתה מעוניין לשים מחשב בסלון ולהרכיב עליו כרטיס טלוויזיה ?
חפש בדף הבית סקירה על שני כרטיסי טלוויזיה, מעבר לזה יש גם את הכרטיס PVR 150 שנכתב עליו המון חומר באתר.
ליאור

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

להקלטות בלבד במחשב רגיל ולא HTPC, אני דווקא הייתי ממליץ על הכרטיס הכי זול של LifeView, מסוג Prime 30. עלותו - 120-130 שקל, אך לדעתי נותן את איכות התמונה הגבוהה ביותר מבין הכרטיסים הזולים.
הקלטות אתה יכול לעשות עם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס, או, להקלטות יותר איכותיות, עם התוכנה InterVideo WinDVR. ב-2 התוכנות, דחיסת המידע ל-MPEG2, הדרושה כדי שהקטע המוקלט לא יתפוס נפחים אדירים בהארד דיסק, נעשית בתוכנה ולא בחומרה כמו בכרטיסים היקרים יותר.

nirh216 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה רבה... אני יבדוק..
יש לי שאלה נוספת... איך אני יכול לחבר את הממיר לכרטיס עריכת וידאו?.. PVR-150 לדוגמא...?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #5 

pixies כתב:להקלטות בלבד במחשב רגיל ולא HTPC, אני דווקא הייתי ממליץ על הכרטיס הכי זול של LifeView, מסוג Prime 30. עלותו - 120-130 שקל, אך לדעתי נותן את איכות התמונה הגבוהה ביותר מבין הכרטיסים הזולים.
הקלטות אתה יכול לעשות עם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס, או, להקלטות יותר איכותיות, עם התוכנה InterVideo WinDVR. ב-2 התוכנות, דחיסת המידע ל-MPEG2, הדרושה כדי שהקטע המוקלט לא יתפוס נפחים אדירים בהארד דיסק, נעשית בתוכנה ולא בחומרה כמו בכרטיסים היקרים יותר.
...
למה אתה ממליץ לו על כרטיס ללא מקדד בחומרה?
הוא ביקש כרטיס להקלטות!!
בגלל שזה מחשב רגיל הוא צריך לקנות כרטיס עם מקדד בחומרה אחרת המעבד שלו יעבוד חזק והוא לא יוכל לעשות פעולות אחרות במחשב.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #6 

הכרטיס הזול הנ"ל טוב גם להקלטות וגם לעריכת וידאו. בעת הקלטה או דגימה לצורך עריכת וידאו, אכן לא מומלץ לעשות פעולות כבדות כמו ש-zovirax ציין.
zovirax, זה לא נכון שאי אפשר לעשות שום פעולה אחרת. קידוד MPEG2 הוא לא כזה כבד בשביל פנטיום 4 ומעלה. הוא מראש ביקש משהו זול וטען שהוא לא רוצה HTPC, אז למה לדחוף כרטיס PVR? זה Overkill!

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

שליחה #7 

pixies כתב:הכרטיס הזול הנ"ל טוב גם להקלטות וגם לעריכת וידאו. בעת הקלטה או דגימה לצורך עריכת וידאו, אכן לא מומלץ לעשות פעולות כבדות כמו ש-zovirax ציין.
zovirax, זה לא נכון שאי אפשר לעשות שום פעולה אחרת. קידוד MPEG2 הוא לא כזה כבד בשביל פנטיום 4 ומעלה. הוא מראש ביקש משהו זול וטען שהוא לא רוצה HTPC, אז למה לדחוף כרטיס PVR? זה Overkill!
...
הקלטה בזמן אמת ל-MPEG-2, גם על מעבד מודרני היא דבר שמאוד מעמיס על המחשב, ולכן בכל מקרה מומלץ כרטיס עם מקודד MPEG-2 בחומרה. FlyVideo Prime 30/34 פשוט לא מספיק טובים (יותר מתאימים בעיקר למי שרק רוצה לראות טלוויזיה על גבי המחשב, ולא לבצע הקלטות באופן סדיר).

alanby
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

כרטיס מסך עם VIVO

שליחה #8 

שלום
אני ממליץ לך בחום על כרטיס מסך עם VIVO , יעשה את העבודה מצויין
רק תקח בחשבון שללא דחיסה בחומרה עיבוד התמונה יעסיק חלק מהמעבד.

במידה ויש לך מעבד עם יותר מליבה אחת , יש אפשרות להקדיש ליבה אחת לעיבוד ווידאו.
אני אישית לא יכול להמליץ לך על כרטיס חומרה.

nirh216 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

קודם כל אני רוצה להודות לכולכם על התגובות וההתייחסות..
נראה לי שאני ילך על הנפוץ מכולם: PVR-150 או 250 או משהו אחר מהסדרה כי הבנתי שהם הכי טובים...

תודה רבה!!

alon1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 226
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #10 

הייתי ממליץ לחכות קצת לראות מה יקרה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=30459

שלח תגובה