איך מכוונים ידני "עידן מובנה" ב-LG-חכמה???

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

בגלל הצרות עם המונדיאל שיש לאלה שנפרדו במזל טוב מ-ייס והוט, גיליתי שבטלביזיה החכמה LG הנהדרת שלי יש למזלי עידן מובנה, אז חיברתי לה אנטנה ורואים מצויין את הערוצים הישראלים.
אלא שבהתחלה עשיתי סריקה אוטומטית לערוצי השידור, במקום לעשות סריקה וכיוון ידניים וקיבלתי שם ב-אוטומאט ערוצים מיותרים שנכנסו לי בין ארבעת הערוצים - עשר, הראשון, קשת ורשת שרק הם מעניינים אותי.
אני רוצה לעשות סריקה ידנית חדשה ולסדר את ארבעת הערוצים הנ"ל לפי תחנות 1 2 3 4, אבל הוא לא נותן לי בשום צורה לעשות סריקה ידנית חדשה...
אפילו הוצאתי את כבל האנטנה החוצה בתקווה שהוא לא ימצא את הערוצים ואז ייתן לי לעשות סריקה חדשה, אבל הוא נכנס ישר לתמונה של עידן וכותב לי "אין אות, בדוק כבל אנטנה"....מישהו מכיר את זה ויכול לעזור לי לעשות סריקה ידנית חדשה ומסודרת בטלביזיה החכמה LG שלי בסלון?.....אודה לו מאוד למישהו הזה.

yosbd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

@shaul5540
·
אין דבר כזה לסרוק רק מה שאתה רוצה , הטיונר ימצא את כל הערוצים שמשודרים ואתה אחכ צריך
לסדר לך את רשימת המועודפים שלך לפי איך שאמרת.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@yosbd
·הבעייה היא שב-LG החכמה הוא לא נותן לי שום אפשרות לסדר את התחנות כמו שאני רוצה.
אולי בממיר של עידן ישנה אפשרות כזאת, אבל ב-LG הוא רק שאל אותי בהתחלה כשהתקנתי אם לבחור בסריקה אוטומאטית או סריקה ידנית ואני לצערי הרב בחרתי באוטומאט ועכשיו יש שם בלגאן....

yosbd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

@shaul5540
·
אחרי הסריקה כנס בתפריט לערוצים ,מנהל ערוץ,
ושם אתה מסדר לעצמך את רשימת הערוצים שלך לפי הסדר שאתה רוצה .
אחכ ברשימת ערוצים (LIST)בשלט תבחר לך את הרשימה שלך והערוצים יהיו לפי המספרים שאתה רוצה.

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@yosbd
·אין לי שום "מנהל ערוץ", יש לי רק שלט של הטלביזיה LG החכמה ואין שם שום דבר כזה.
כשאני לוחץ בחכמה על המשולש הירוק של "עידן עם האנטנה", הוא נכנס ישר לערוץ האחרון שהייתי בו ואין שם שום SETTINGS או משהו דומה.....מכה!!!!.....

yosbd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@shaul5540
·

SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@yosbd
·
בן-אדם יקר - בא לי לנשק אותך נשיקה-צרפתית אם לא אכפת לך......אתה יודע שהתקשרתי הבוקר לשירות של ח.י.אלקטרוניקה לתמיכה הטכנית של LG והמוקדנית אמרה לי אחרי שהלכה להתייעץ 10-דקות עם המעבדה שם, אמרו לה שם שאין שום אפשרות לסדר את הערוצים של עידן איך שאני רוצה......אתה קולט למה בא לי לנשק אותך נשיקה-צרפתית YOS ???.....אל תכעס בבקשה.....
וכול הכבוד על הצילום ששלחת לי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”