טלוויזית סמסונג MU7003 נכבית לרגע בכל כמה דקות!
היי, קיבלתי את הטלויזיה החדשה לפני מספר ימים, ולאחר שימוש ממושך אני שם לב שכאשר היא מחוברת למחשב דרך HDMI, מדי כמה דקות המסך משחיר לרגע (לא ממש נכבה) ואז שוב חוזר לתחיה. לא ברור למה זה נגרם, ואני לא רוצה סתם להפעיל אחריות ולהתחיל את הסאגה הזו.
ניסיתי בשני כבלים שונים כך שלא חושב שמדובר בבעיית HDMI, האם קרה למישהו מהפורום דבר דומה? חוץ מזה הטלויזיה מתפקדת בצורה פנטסטית אז קשה לי להאמין שמדובר בתקלה פרופר.
אשמח לעזרה!!
ניסיתי בשני כבלים שונים כך שלא חושב שמדובר בבעיית HDMI, האם קרה למישהו מהפורום דבר דומה? חוץ מזה הטלויזיה מתפקדת בצורה פנטסטית אז קשה לי להאמין שמדובר בתקלה פרופר.
אשמח לעזרה!!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
כנראה בעיה בכבל HDMI.
אם אתה מפעיל אותה על 4K@60HZ אתה צריך כבל איכותי שיוכל להעביר את רוחב הפס הדרוש באמינות.
חפש Certified Premium High Speed HDMI Cable.
בארץ יש כבלים של APEX, באמזון יש כבלים של Monoprice.
אם אתה מפעיל אותה על 4K@60HZ אתה צריך כבל איכותי שיוכל להעביר את רוחב הפס הדרוש באמינות.
חפש Certified Premium High Speed HDMI Cable.
בארץ יש כבלים של APEX, באמזון יש כבלים של Monoprice.
@TheCoolest
· היי, תודה על התשובה. כתבתי שניסיתי להחליף כבר לכבל איכותי יותר (אמנם לא הוגדר כ"פרימיום סרטיפייד") אז לא חושב שזו הבעיה. אם תגיד שרק כבלים מסוג מונופרייס או אפקס יעילים, אנסה. אבל אני חושב שיש סיכוי נמוך.
ראיתי שני דברים - א. שבעיית ה"intermittent black screen" נפוצה בטלוויזיות סמסונג, ושלא ברור מה הפתרון שלה
ב. יש אנשים שהצליחו להפחית/להפסיק בעזרת שינוי הגדרות במחשב. האם יש רעיון מה ההגדרות?
· היי, תודה על התשובה. כתבתי שניסיתי להחליף כבר לכבל איכותי יותר (אמנם לא הוגדר כ"פרימיום סרטיפייד") אז לא חושב שזו הבעיה. אם תגיד שרק כבלים מסוג מונופרייס או אפקס יעילים, אנסה. אבל אני חושב שיש סיכוי נמוך.
ראיתי שני דברים - א. שבעיית ה"intermittent black screen" נפוצה בטלוויזיות סמסונג, ושלא ברור מה הפתרון שלה
ב. יש אנשים שהצליחו להפחית/להפסיק בעזרת שינוי הגדרות במחשב. האם יש רעיון מה ההגדרות?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה קודם כל 1080P ותראה אם הבעיה מסתדרת, מעבר לזה אני לא יודע אם יש פתרון.