היי צריך עזרה בחיבור מערכת קולנוע ביתית לסטרימר
היי חברים אשמח לעזרתכם
יש לי מערכת קולנוע ביתית של פיוניר דגם DCS222K
ואני רוצה לחבר אותה לסטרימר שלי שהוא של חברת xiaomi
מאחר ואין לי יציאת אודיו בסטרימר אבל יש לי טלויזיה חכמה של samsung es6200 ויש לה יציאת אודיו של אוזניה(aux) אז עשיתי קומבינה וחיברתי את הסטרימר לטלויזיה בחיבור hdmi ואת הטלויזיה חיברתי לרסיבר של המערכת קולנוע ביתית כאשר בצד של הטלויזיה חיבור אוזניה וברסיבר לשתי הבננות הלבנה והאדומה.
וזה אכן עובד.
עכשיו השאלה שלי היא האם כשאני ישים סרטים אם ישמעו בסאונד של 5.1 ערוצים כמו במערכת קולנוע ביתית?
שבשביל זה קניתי אותה. או שזה לא יעבוד בגלל שזה לא מחובר ישירות לסטרימר וכאן אני צריך את עזרתכם למצוא פתרון אחר
תודה רבה מראש
יש לי מערכת קולנוע ביתית של פיוניר דגם DCS222K
ואני רוצה לחבר אותה לסטרימר שלי שהוא של חברת xiaomi
מאחר ואין לי יציאת אודיו בסטרימר אבל יש לי טלויזיה חכמה של samsung es6200 ויש לה יציאת אודיו של אוזניה(aux) אז עשיתי קומבינה וחיברתי את הסטרימר לטלויזיה בחיבור hdmi ואת הטלויזיה חיברתי לרסיבר של המערכת קולנוע ביתית כאשר בצד של הטלויזיה חיבור אוזניה וברסיבר לשתי הבננות הלבנה והאדומה.
וזה אכן עובד.
עכשיו השאלה שלי היא האם כשאני ישים סרטים אם ישמעו בסאונד של 5.1 ערוצים כמו במערכת קולנוע ביתית?
שבשביל זה קניתי אותה. או שזה לא יעבוד בגלל שזה לא מחובר ישירות לסטרימר וכאן אני צריך את עזרתכם למצוא פתרון אחר
תודה רבה מראש
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
הרסיבר שלך תומך ב-DOLBY PRO LOGIC II (המרה של 2 ערוציי שמע אנלוגים ל-5 ערוציי שמע) אז תקבל צליל היקפי של 5 רמקולים+ סאב אך לא תקבל פיענוח של סראונד 5.1 אמיתי כדוגמת DOLBY DIGITAL מהסיבה שהחיבור שלך לרסיבר הוא אנלוגי ורק חיבור דיגיטלי מאפשר פיענוח DD(אין כניסה דיגיטלית ברסיבר שלך).
You pay peanuts, you get monkeys
·אז למה כתוב שהוא דולבי דיגיטל.freerider כתב:הרסיבר שלך תומך ב-DOLBY PRO LOGIC II (המרה של 2 ערוציי שמע אנלוגים ל-5 ערוציי שמע) אז תקבל צליל היקפי של 5 רמקולים+ סאב אך לא תקבל פיענוח של סראונד 5.1 אמיתי כדוגמת DOLBY DIGITAL מהסיבה שהחיבור שלך לרסיבר הוא אנלוגי ורק חיבור דיגיטלי מאפשר פיענוח DD(אין כניסה דיגיטלית ברסיבר שלך)....
אז לפי מה שאתה אומר אין לי שום דרך לקבל פיענוח אמיתי של dolby digital?
סתם קניתי אותה יענו אני רוצה שיהיה לי צליל היקפי כמו בקולנוע מה אפשר לעשות?
בהמשך למה שfreerider אמר-
במערכת הזאת יש רק כניסות 3.5מ"מ וRCA - אלו חיבורים התומכים בסטריאו בלבד.
ולכן לא תוכל להנות מסאונד אמיתי של 5.1, כמו שהוא הגיע בסרט. אלא הסטרימר/טלוויזיה יעשו לפסקול המרה ל2 ערוצים, יעבירו אותו למערכת, והיא תעשה המרה חזרה ל5.1.
למה כתוב על המערכת של דולבי דיגיטל? כי היא כנראה תומך בדולבי. אבל רק שהוא מגיע מDVD שמוכנס למערכת. אין למערכות האלה יכולת לקבל סאונד שהוא לא דו ערוצי. זאת נקודת חולשה במערכות האלה(אחת מיני רבות), ולכן בפורום הזה לא תמצא מישהו שממליץ עליהן, הן פשוט מסורסות.
במערכת הזאת יש רק כניסות 3.5מ"מ וRCA - אלו חיבורים התומכים בסטריאו בלבד.
ולכן לא תוכל להנות מסאונד אמיתי של 5.1, כמו שהוא הגיע בסרט. אלא הסטרימר/טלוויזיה יעשו לפסקול המרה ל2 ערוצים, יעבירו אותו למערכת, והיא תעשה המרה חזרה ל5.1.
למה כתוב על המערכת של דולבי דיגיטל? כי היא כנראה תומך בדולבי. אבל רק שהוא מגיע מDVD שמוכנס למערכת. אין למערכות האלה יכולת לקבל סאונד שהוא לא דו ערוצי. זאת נקודת חולשה במערכות האלה(אחת מיני רבות), ולכן בפורום הזה לא תמצא מישהו שממליץ עליהן, הן פשוט מסורסות.
נערך לאחרונה על ידי ariel-ro ב 04/07/2018 18:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7401
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לא רק שיש לך דולבי דיגיטל יש לך גם די טי אס יש לך מאחור גם 21 פינים ראיתי תמונה של מה שקנית כמו שאמרתי את הסטרימר לטלויזיה ולהכנס להגדרות שבסטרימר יהיה דיגיטל מה שנשאר לך זה האייץ די שם בצד חבר לטלויזיה ובוא נגיד שים סרט בדי וי די תראה מה כתוב על הצג אם יש דיגיטל אז שתראה סרט מהסטרימר גם יהיה צריך להיות כתוב לך
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass