היי צריך עזרה בחיבור מערכת קולנוע ביתית לסטרימר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
דניאלהבוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי חברים אשמח לעזרתכם

יש לי מערכת קולנוע ביתית של פיוניר דגם DCS222K
ואני רוצה לחבר אותה לסטרימר שלי שהוא של חברת xiaomi

מאחר ואין לי יציאת אודיו בסטרימר אבל יש לי טלויזיה חכמה של samsung es6200 ויש לה יציאת אודיו של אוזניה(aux) אז עשיתי קומבינה וחיברתי את הסטרימר לטלויזיה בחיבור hdmi ואת הטלויזיה חיברתי לרסיבר של המערכת קולנוע ביתית כאשר בצד של הטלויזיה חיבור אוזניה וברסיבר לשתי הבננות הלבנה והאדומה.

וזה אכן עובד.

עכשיו השאלה שלי היא האם כשאני ישים סרטים אם ישמעו בסאונד של 5.1 ערוצים כמו במערכת קולנוע ביתית?
שבשביל זה קניתי אותה. או שזה לא יעבוד בגלל שזה לא מחובר ישירות לסטרימר וכאן אני צריך את עזרתכם למצוא פתרון אחר

תודה רבה מראש

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7401
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

למה אין לך בסטרימר יו ס בי מהסטרימר לטלויזיה וזהו
Sony 1040
Monitor mass

דניאלהבוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

עופרפולק כתב:למה אין לך בסטרימר יו ס בי מהסטרימר לטלויזיה וזהו
...
·לא הבנתי מה אתה אומר מה הקשר usb אני מדבר על להעביר סאונד מהסטרימר לרסיבר של המערכת קולנוע ביתי

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #4 

הרסיבר שלך תומך ב-DOLBY PRO LOGIC II (המרה של 2 ערוציי שמע אנלוגים ל-5 ערוציי שמע) אז תקבל צליל היקפי של 5 רמקולים+ סאב אך לא תקבל פיענוח של סראונד 5.1 אמיתי כדוגמת DOLBY DIGITAL מהסיבה שהחיבור שלך לרסיבר הוא אנלוגי ורק חיבור דיגיטלי מאפשר פיענוח DD(אין כניסה דיגיטלית ברסיבר שלך).
You pay peanuts, you get monkeys

דניאלהבוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

freerider כתב:הרסיבר שלך תומך ב-DOLBY PRO LOGIC II (המרה של 2 ערוציי שמע אנלוגים ל-5 ערוציי שמע) אז תקבל צליל היקפי של 5 רמקולים+ סאב אך לא תקבל פיענוח של סראונד 5.1 אמיתי כדוגמת DOLBY DIGITAL מהסיבה שהחיבור שלך לרסיבר הוא אנלוגי ורק חיבור דיגיטלי מאפשר פיענוח DD(אין כניסה דיגיטלית ברסיבר שלך).
...
·אז למה כתוב שהוא דולבי דיגיטל.
אז לפי מה שאתה אומר אין לי שום דרך לקבל פיענוח אמיתי של dolby digital?
סתם קניתי אותה יענו אני רוצה שיהיה לי צליל היקפי כמו בקולנוע מה אפשר לעשות?

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #6 

בהמשך למה שfreerider אמר-
במערכת הזאת יש רק כניסות 3.5מ"מ וRCA - אלו חיבורים התומכים בסטריאו בלבד.
ולכן לא תוכל להנות מסאונד אמיתי של 5.1, כמו שהוא הגיע בסרט. אלא הסטרימר/טלוויזיה יעשו לפסקול המרה ל2 ערוצים, יעבירו אותו למערכת, והיא תעשה המרה חזרה ל5.1.

למה כתוב על המערכת של דולבי דיגיטל? כי היא כנראה תומך בדולבי. אבל רק שהוא מגיע מDVD שמוכנס למערכת. אין למערכות האלה יכולת לקבל סאונד שהוא לא דו ערוצי. זאת נקודת חולשה במערכות האלה(אחת מיני רבות), ולכן בפורום הזה לא תמצא מישהו שממליץ עליהן, הן פשוט מסורסות.
נערך לאחרונה על ידי ariel-ro ב 04/07/2018 18:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #7 

@ariel-ro
· (Y) בדיוק
You pay peanuts, you get monkeys

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7401
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #8 

לא רק שיש לך דולבי דיגיטל יש לך גם די טי אס יש לך מאחור גם 21 פינים ראיתי תמונה של מה שקנית כמו שאמרתי את הסטרימר לטלויזיה ולהכנס להגדרות שבסטרימר יהיה דיגיטל מה שנשאר לך זה האייץ די שם בצד חבר לטלויזיה ובוא נגיד שים סרט בדי וי די תראה מה כתוב על הצג אם יש דיגיטל אז שתראה סרט מהסטרימר גם יהיה צריך להיות כתוב לך
Sony 1040
Monitor mass

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”