סלקום פייבר
הצטרפתי לסלקום פייבר לפני כמה ימים והכל טוב מבחינת מהירות גלישה.
הובטח לי שאקבל שתי יחידות של מרחיב טווח בטכנולגיית mesh אבל קיבלתי רק אחת והנציג טען שהראוטר עצמו הוא יחידה של mesh - מה שהתגלה יותר מאוחר כלא נכון.
עוד מישהו התחבר לאחרונה ויכול לאשר כמה יחידות של מרחיב טווח קיבל?
תודה,
אופיר
הובטח לי שאקבל שתי יחידות של מרחיב טווח בטכנולגיית mesh אבל קיבלתי רק אחת והנציג טען שהראוטר עצמו הוא יחידה של mesh - מה שהתגלה יותר מאוחר כלא נכון.
עוד מישהו התחבר לאחרונה ויכול לאשר כמה יחידות של מרחיב טווח קיבל?
תודה,
אופיר
אז תעשה דבר כזהofirkaner כתב:@MrYair
בקווי מקבל באזור ה-900 דאון 98 אפ.
יש לי ראוטר סבבה אבל אמרתי ניתן צ׳אנס לראוטר שלהם ולמרחיבי טווח בטכנולוגיית mesh.
אצלי הראוטר נמצא בממד ובשאר הבית מקבלים יחסית מהירות לא רעה אבל ממש יש צורך בהרחבת טווח...
תוציא את הראוטר מהממד שים אותו במרכז הבית כגון סלון
ולממד תעביר את האינטרנט על גבי כבל רשת במידה ויש אפשרות
אם לא אז אתה יכול לקנות זוג מתאמים שמעבירים את האינטרנט
על גבי רשת החשמל במידה ואין לך תלת פאזי בבית,אפשר גם על
תלת פאזי אבל לפעמים זה עושה בעיות בסנכרון בין שני הנקודות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
וועל זה נאמר "צרות של עשירים". רב הפורום פה היה משתוקק להיות מחובר לשירות הזה אפילו בלי יחידה אחת של MESH, אז למה תמיד למצוא את הצד השלילי?
לא ניתן להחליף את הראוטר שלהם בציוד אחר.MrYair כתב:עזוב אותך ואת הציוד הפח שלהם
התחברת בשעה טובה לסיב אופטי ( הלוואי עלי תקוע אם בזק המסריח הזה )
תקנה כבר ראוטר AC איכותי נורמלי.
או שתבנה ראוטר איכותי.
אגב כמה אתה מקבל בבדיקת מהירות בחיבור קווי?...
אם זה ראוטר DASAN אז הסיב מתחבר ישירות אליו
אם זה ראוטר שמתחבר למתאם אופטי אז הוא מאוקטב, אם מחליפים אותו ועובדים עם ראוטר תחליפי מקבלים 50 מגה.
הם לא גישת אדמין, ל דסן הם לא נותנים גישה בכלל, לכל שינוי שתרצה צריך להתקשר לשירות שיקשרו אותך למוקד הסיבים דרך המתנה נוספת או שיחה חוזרת
·
אתה בא להגיד לי שאם אני קונה ראוטר שיש לו כניסה של SFP ואני מחבר את הסיב של סלקום או פרטנרHava972 כתב:לא ניתן להחליף את הראוטר שלהם בציוד אחר.......
אם זה ראוטר DASAN אז הסיב מתחבר ישירות אליו
אם זה ראוטר שמתחבר למתאם אופטי אז הוא מאוקטב, אם מחליפים אותו ועובדים עם ראוטר תחליפי מקבלים 50 מגה.
הם לא גישת אדמין, ל דסן הם לא נותנים גישה בכלל, לכל שינוי שתרצה צריך להתקשר לשירות שיקשרו אותך למוקד הסיבים דרך המתנה נוספת או שיחה חוזרת
·...
ישירות הוא לא יעבוד?
לפי משאני זוכר הם משתמשים בחייגן PPPOE כמו בתשתית בזק רק על גבי סיב
תיאורתית זה אמור לעבוד.