דחוף! כדאי לעשות הרחבת אחריות עם B7?
-
TheDictator1
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
היום התקינו לי B7 והציעו לי לעשות הרחבת אחריות ל-6 שנים במקום שנה בלבד.
משלמים רק 33 ש"ח בכל חודש עד 3 שנים ואני מקבל אחריות ל-6 שנים והאחריות מכסה על הכל חוץ משבר בלבד.
שאלתי האם כולל צריבת מסך? אמרו שכן וזה לא נשמע לי הגיוני.
אז מה דעתכם? אני צריך להשיב לו תשובה כבר על הבוקר מחר שאם אני רוצה או לא.
משלמים רק 33 ש"ח בכל חודש עד 3 שנים ואני מקבל אחריות ל-6 שנים והאחריות מכסה על הכל חוץ משבר בלבד.
אז מה דעתכם? אני צריך להשיב לו תשובה כבר על הבוקר מחר שאם אני רוצה או לא.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
קודם כל, אין כאן שום דבר דחוף. מציעים את זה לכל לקוח, ויש לך עד סיום שנה (או 3?) כדי להחליט אם אתה רוצה להרחיב את האחריות.
33*36 = 1188 שקל. בערך 20% ממחיר המסך (אני מניח שמדובר ב-"55). האם שווה או לא, החלטה שלך.
הייתי לוקח את זה שאמרו שזה מכסה צריבה בערבון מוגבל מאד. למעט מקרים מאד חריגים, LG עצמה לא מכסה צריבות באחריות שלה, אני בספק אם ח.י. יקחו על עצמם החלפת מסך על חשבונה עקב צריבה. צריך לזכור שאם אתה לא שומר על המסך שלך, זו בעיה שלך, לא של החברה.
33*36 = 1188 שקל. בערך 20% ממחיר המסך (אני מניח שמדובר ב-"55). האם שווה או לא, החלטה שלך.
הייתי לוקח את זה שאמרו שזה מכסה צריבה בערבון מוגבל מאד. למעט מקרים מאד חריגים, LG עצמה לא מכסה צריבות באחריות שלה, אני בספק אם ח.י. יקחו על עצמם החלפת מסך על חשבונה עקב צריבה. צריך לזכור שאם אתה לא שומר על המסך שלך, זו בעיה שלך, לא של החברה.
-
TheDictator1
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
·הבנתי, לי אמרו אחרת. אמרו לי שאם אני לא משיב עד מחר אז אני מפספס את המבצע של הרחבת אחריות ולכן רציתי לקבל תשובות במהרה על מנת לדעת אם לממש את הצעה. יש לנו אחריות רק לשנה בלבד, וכן, קשה להאמין שזה כולל צריבת מסך למרות שהטכנאים טוענים שכן. אז איך לברר לעומק שאם זה באמת כלול? ואתה חושב שכדאי להרחיב אחריות?TheCoolest כתב:קודם כל, אין כאן שום דבר דחוף. מציעים את זה לכל לקוח, ויש לך עד סיום שנה (או 3?) כדי להחליט אם אתה רוצה להרחיב את האחריות.
הייתי לוקח את זה שאמרו שזה מכסה צריבה בערבון מוגבל מאד. למעט מקרים מאד חריגים, LG עצמה לא מכסה צריבות באחריות שלה, אני בספק אם ח.י. יקחו על עצמם החלפת מסך על חשבונה עקב צריבה. צריך לזכור שאם אתה לא שומר על המסך שלך, זו בעיה שלך, לא של החברה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אם קנית בייבוא רשמי, מח.י. אז יש 3 שנים אחריות.
אישית לא הרחבתי, לא חושב שזה כדאי, אבל כל אחד וההחלטות והחישובים הפיננסיים שלו.
אישית לא הרחבתי, לא חושב שזה כדאי, אבל כל אחד וההחלטות והחישובים הפיננסיים שלו.
גם לי הציעו אבל בצורה מגעילה.
לכלכו על האחריות 3 שנים של ח.י. שהיא שנה מלאה ועוד שנתיים חלקית שלא כוללת פיקסלים שרופים וכיוצ"ב.
נראה שהם רק באו למכור אחריות.
כמובן שלא קניתי.
בטלויזיה הקודמת שלי של LG, הובלתי והתקנתי אותה לבד אז לא היה טכנאי (אבל נרשמתי באתר שלהם) ובסוף ה-3 שנים אחריות קיבלתי טלפון מח.י. אם אני רוצה להרחיב אחריות(שלא עשיתי), ככה שבטוח שתהיה לך עוד הזדמנות.
לכלכו על האחריות 3 שנים של ח.י. שהיא שנה מלאה ועוד שנתיים חלקית שלא כוללת פיקסלים שרופים וכיוצ"ב.
נראה שהם רק באו למכור אחריות.
כמובן שלא קניתי.
בטלויזיה הקודמת שלי של LG, הובלתי והתקנתי אותה לבד אז לא היה טכנאי (אבל נרשמתי באתר שלהם) ובסוף ה-3 שנים אחריות קיבלתי טלפון מח.י. אם אני רוצה להרחיב אחריות(שלא עשיתי), ככה שבטוח שתהיה לך עוד הזדמנות.
התופעה שטכנאים מרוכזים במכירות במקום בצד המקצועי של תפקידם הוא מוכר.
הם נמדדים על כמות המכירות של אביזרים והרחבת אחריות שביצעו.
מן הסתם הם מנצלים את מפגש ההתקנה כמנוף לאקט המכירה, שכן ידם על העליונה,ייתכן והלקוח מופתע מבולבל לחוץ.
יוצא שבמקום שטכנאי יקדיש את הזמן להסבר ולימוד מקצועי ונעים, המפגש הופך לזירת מכירה לא תמיד נעימה...
הם נמדדים על כמות המכירות של אביזרים והרחבת אחריות שביצעו.
מן הסתם הם מנצלים את מפגש ההתקנה כמנוף לאקט המכירה, שכן ידם על העליונה,ייתכן והלקוח מופתע מבולבל לחוץ.
יוצא שבמקום שטכנאי יקדיש את הזמן להסבר ולימוד מקצועי ונעים, המפגש הופך לזירת מכירה לא תמיד נעימה...
רק לידיעה, ביטוח תכולת דירה למי שיש, בדרך כלל מכסה גם שברים בטלויזיות.TheDictator1 כתב:היום התקינו לי B7 והציעו לי לעשות הרחבת אחריות ל-6 שנים במקום שנה בלבד.
אז מה דעתכם? אני צריך להשיב לו תשובה כבר על הבוקר מחר שאם אני רוצה או לא....
ביטוח דירה די מגביל מבחינת גודל טלויזיות
לדוגמא ב-AIG (אין ביטוח לתנאים הבאים):
מקלטי LCD או פלזמה או LED
1 .מכשיר שגילו עולה על 7 שנים.
2 .מכשיר שגודלו מעל ”50
3 .נזקים הנגרמים עקב חדירת נוזלים למכשיר.
4 .פיקסלים לא תקינים בשיעור של עד %0.5( חצי פרומיל( מכמות הפיקסלים
הכללית במסך.
יש גם השתתפות עצמית:
למכשיר עד 26 ’’תשולם השתתפות עצמית בסך
של 200 ,₪ למכשירים עד ל – 32 ’’תשולם השתתפות עצמית של 350 ₪ ואילו
למכשירים עד ל – 50 ’’תשולם השתתפות עצמית של 550 - ₪
לדוגמא ב-AIG (אין ביטוח לתנאים הבאים):
מקלטי LCD או פלזמה או LED
1 .מכשיר שגילו עולה על 7 שנים.
2 .מכשיר שגודלו מעל ”50
3 .נזקים הנגרמים עקב חדירת נוזלים למכשיר.
4 .פיקסלים לא תקינים בשיעור של עד %0.5( חצי פרומיל( מכמות הפיקסלים
הכללית במסך.
יש גם השתתפות עצמית:
למכשיר עד 26 ’’תשולם השתתפות עצמית בסך
של 200 ,₪ למכשירים עד ל – 32 ’’תשולם השתתפות עצמית של 350 ₪ ואילו
למכשירים עד ל – 50 ’’תשולם השתתפות עצמית של 550 - ₪