מתכוון לקנות ביומיים הקרובים אבל עדיין לא סגור LCD!!!
יש 2 דגמים שאני כמעט סגור עליהם
GA8E של שארפ
או
DL9000 של היטאצי
אז ככה ההיטאצי יותר טובה לחיבור למחשב בגלל הNR שיש לה
אבל איך השארפ בשידורי טלויזיה?!?!?!
אני מבקש המלצה על מה יותר עדיף לי להתפשר על צפיה במחשב או בטלויזיה?
השאלה פה בעצם היא אם בשארפ יראו הבדל רציני ביחס להיטאצי (בצפיה במחשב)?
GA8E של שארפ
או
DL9000 של היטאצי
אז ככה ההיטאצי יותר טובה לחיבור למחשב בגלל הNR שיש לה
אבל איך השארפ בשידורי טלויזיה?!?!?!
אני מבקש המלצה על מה יותר עדיף לי להתפשר על צפיה במחשב או בטלויזיה?
השאלה פה בעצם היא אם בשארפ יראו הבדל רציני ביחס להיטאצי (בצפיה במחשב)?
שים לב
בבדיקה שערכתי 32GA8 של שארפ לא יודעת לעבוד בצורה טובה עם חיבור VGA ותומכת אך ורק ברזולוציה 1024*768 במחשב כך, שלא הייתי ממליץ לך אותה לחיבור מחשב,,,אלא אם כן רוב השימוש הינו שידורי טלויזיה וDVD התמונה מצויינת בהם.
הייתי ממליץ לך:
HITACHI 32LD9000
SONY 32P2530
LG32LB1R
כולם תומכים PIXEL MAPPING.
הייתי ממליץ לך:
HITACHI 32LD9000
SONY 32P2530
LG32LB1R
כולם תומכים PIXEL MAPPING.
אני מעדיף מסך שיראו בו טלויזיה הכי טוב שיש
מחשב זה לא כל כך בעיה מקסימום צורבים את הסרט ושמים אותו בDVD
ולא יודע החנות שאני קונה ממנה לא ממש ממליצה לי על המסכים של היטאצי בגלל שהם לא מייצרים את הפנאל שלהם ולא יודע מה עוד
והם עובדים עם שארפ מאוד חזק ועושים לי מחיר ממש זול הכי זול שראיתי עד עכשיו
ובקשר לחיבור למחשב בGA8E אני לא מתכוון לעבוד עם טקסט רק אולי 2 3 משחקים אז זה ממש ישפיע ויהיה בלתי ניתן לצפיה או שיבינו מה הולך במשחק פשוט יראו פחות טוב?
ולא יודע החנות שאני קונה ממנה לא ממש ממליצה לי על המסכים של היטאצי בגלל שהם לא מייצרים את הפנאל שלהם ולא יודע מה עוד
ובקשר לחיבור למחשב בGA8E אני לא מתכוון לעבוד עם טקסט רק אולי 2 3 משחקים אז זה ממש ישפיע ויהיה בלתי ניתן לצפיה או שיבינו מה הולך במשחק פשוט יראו פחות טוב?
שמע, אפשר לעבוד ב720P למשל אבל אין מה להשוות בחדות בין רזולוציה טבעית ל720P על מסכים כאלו...
אני חושב שהבנת בעצמך למה החנות שעליה אתה מדבר לא ממליצה על היטאצ'י ושהיא עובדת חזק מאוד עם SHARP... כנראה יותר משתלם להם למכור SHARP.
יש לי שאלה אליך: האם בכל הזמן הזה שאתה מתלבט הלכת וראית במו עינייך את ההיטאצ'י המדוברת? לפי דעתי ברגע שתראה אותה כמו שצריך (כשהSHARPNESS שלה על ערכים נמוכים), אתה לא תתלבט יותר וישר תיקח אותה...
אני חושב שהבנת בעצמך למה החנות שעליה אתה מדבר לא ממליצה על היטאצ'י ושהיא עובדת חזק מאוד עם SHARP... כנראה יותר משתלם להם למכור SHARP.
יש לי שאלה אליך: האם בכל הזמן הזה שאתה מתלבט הלכת וראית במו עינייך את ההיטאצ'י המדוברת? לפי דעתי ברגע שתראה אותה כמו שצריך (כשהSHARPNESS שלה על ערכים נמוכים), אתה לא תתלבט יותר וישר תיקח אותה...
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
זה לא רלוונטי למשחקים, הכוונה לפונטים קטנים ב- word או באתרים. וגם שם זה אמור להיות נסבל ביותר.uknowmy כתב:אני מעדיף מסך שיראו בו טלויזיה הכי טוב שיש
ובקשר לחיבור למחשב בGA8E אני לא מתכוון לעבוד עם טקסט רק אולי 2 3 משחקים אז זה ממש ישפיע ויהיה בלתי ניתן לצפיה או שיבינו מה הולך במשחק פשוט יראו פחות טוב?...
HiFiMusic IL
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אני לא מוכן להיות אחראי על רכישת LCD כלשהיuknowmy כתב:aloni אני גאה להעניק לך את החלטתך על איזה טלויזיה אני קונה ההודעה שרשמת סגרה אותי על השארפ
תחילת שבוע הבא אני מאמין היא תיהיה אצלי אני יודיע שאני יקבל אותה ואיך היא...
סתם, תתחדש.
HiFiMusic IL
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אין מה לעשות אלוני. אכלת אותה. אם הטלוויזיה לא טובה נבוא אליך בטענות.aloni כתב:אני לא מוכן להיות אחראי על רכישת LCD כלשהיuknowmy כתב:aloni אני גאה להעניק לך את החלטתך על איזה טלויזיה אני קונה ההודעה שרשמת סגרה אותי על השארפ
תחילת שבוע הבא אני מאמין היא תיהיה אצלי אני יודיע שאני יקבל אותה ואיך היא...![]()
סתם, תתחדש....
בנוסף, אם יש 2 פיקסלים שרופים אתה מחוייב להחליף את הטלוויזיה.