1- מוד1 - ATH-M50
2- מוד2 - ICON HP-430
3- אזניות עבודת יד DIY
קודם כל אני ידעתי שאני הולך להצטער על זה שאני בכלל נוגע ביצירת מופאת הזו, שהיא PREMIUM 250ohm גם, לא רק נשמעת טוב אלא מחודדת היטב בעיצוב ששווה את תוספת הכסף (למרות שלא ניסיתי את ה PRO).
אבל אמרתי אם כבר מודינג, אז להן זה מגיע יותר מכל אזנייה אחרת אצלי.
לגבי האזניות זה היה המודינג האחרון שעשיתי על אזניות, אפשר להגיד שזה פשוט מוציא את המיץ כל העסק עם האזניות והניסיון לשנות משהו קיים. אני בתוקף לא ממליץ!!!!
בגלל שאני כל כך אוהב את האזניות האלו אז דיי הייתי בטוח שההשקעה לא תצליח ובסופו של יום דווקה הן ילכו לפח
הפשלה הראשונה קרת עם החיבור עצמו באזנייה ימין, הכנסתי אותו אחרי כל ההלחמות שהיה יותר קל לעשות בחוץ, הדבקתי אותו בזווית ואפילו שמרתי את הבורג שלו על הכבלים כדי להדק אותו יותר טוב.
הצרה...:
- את המדידות האם אוכל להרכיב את האזניות חזרה נעשו ללא הבורג (בורג רזה אבל תופס הרבה מקום),
- לצערי אחרי ההדבקה הכל היה נעול ואי אפשר היה להזיז או לשנות כלום
נעלצתי עם דרמיל לשייף לאט את הפינה העליונה של הבורג, עד שנותר רק חצי ממנו, והכל על האזנייה עצמה
המוד
-בצד שמאל שמרתי ספייר 3/4 כבל ממה שהעברתי דרך הקשת במטרה ליצור את האזניות הכי מאוזנות שיש וממש ליפפתי את הכבל רק על דפנות האזנייה ולא במרכז שלא יפריע.
- כבל הקשת הוחלף לכבל מסוכך, באותו איכות כמו המקורי, המקורי היה מאוד איכותי וגמיש, מה שהחלפתי פחות גמיש.
- בצד ימין הדבקתי מאט כבל שלא מתחבר לכלום לדפנות, כדי שמבחינה "אקוסטית" יהיה זהה לצד שמאל והשארתי שלולית דבק שתדמה את החיבור בצד שמאל.
- עשיתי את המוד שמישהו המליץ לי כאן והסרתי את הספוג שהיה מתחת לPADS (לא זה שבתוך הקנים), הדבר גרם לשיפור משמעותי
קצת תמונות
[imgur]LkSd9ll[/imgur]
[imgur]zJBDw0A[/imgur]
הכבל שסתם זרקתי בפנים (את הדבק המיותר ניקיתי), ניסיתי לדמות אותו אקוסטית לצד שמאל
[imgur]iRrEgHo[/imgur]
החיבור
[imgur]5Jh3lZ9[/imgur]
[imgur]6Y1j776[/imgur]
האזניות ללא הספוג מקדימה
[imgur]33cr9bJ[/imgur]
כל משפחת האזניות שלי, עכשיו 3 מהם עם כבל נתיק זהה, האלו של SENNHEISER יקבלו בעתיד כבל\ים משלהן
יש לי עוד כמה מהרמות היותר פשוטות אבל איתן זה כבר סיפור אחר.
[imgur]fF3dZfV[/imgur]
3 המודים האחרונים
[imgur]MRMaR0l[/imgur]
חייב לציין שלאזניות LEFTSIDED יש חסרון משמעותי של חוסר איזון בין 2 הצדדים, למרות שיש נוחות בדבר, מדובר על פגיע משמעותית בסאונד וגריע רצינית מאיזון הצליל (למרות שיש לי בעיה בשמיע באחת האזניים, אני עדיין מצליח לזהות את זה)
לגבי כבלים: הבנתי שמה שעושה כבל טוב הוא לא רק הרכב החומרים שלו אלא בעיקר האורך, עד כמה הוא קצר,
והצרה הכי גדולה היא העובי, עד כמה הוא עבה.... שזה אומר שקשה לקחת עובי של כבל בחשבון, כי מדובר על משהו שגורע מהאיכות ההנעה שלך בשימוש באזניות, וגם כבל עבה מדי לא יכנס לחיבור עצמו שהולך לתוך האזנייה.
וכן, הכבל של DT880 איכותי הרבה יותר מהכבל של ATH-M50, עם התנגדות של 1.3OHM על כל אחד מ 3 הגידים