Peachtree 150 מישהו מכיר?
הי,
מחפש להרים את הסטאפ הראשון שלי.
על הרדאר kef ls50 ומגבר משולב. מישהו מכיר ושמע את הנובה?.ביתרונות dac מצויין, הגברה טובה וht bypass (שחשוב לי מאוד לטובת חיבור קולנוע ביתי בעתיד)
מהצד השני הkef מאוד בררנים לגבי ההדברה שלהם וclass d לא בטוח שמאוד יתאים .
מה אתם אומרים?
מחפש להרים את הסטאפ הראשון שלי.
על הרדאר kef ls50 ומגבר משולב. מישהו מכיר ושמע את הנובה?.ביתרונות dac מצויין, הגברה טובה וht bypass (שחשוב לי מאוד לטובת חיבור קולנוע ביתי בעתיד)
מהצד השני הkef מאוד בררנים לגבי ההדברה שלהם וclass d לא בטוח שמאוד יתאים .
מה אתם אומרים?
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
הגברה CLASS D זו לא מילה גסה היום, קיימות הגברות CLASS D מצויינות וגם ברמת מוצרי HIGH END וכך גם ה-PEACHTREE... אך מניסיוני עם ה-KEF הנ"ל ועם היכרות שלי עם ה-NOVA 150 (אך לא משודכים ביחד) על כמה סטים של רמקולים שונים לדעתי הצליל יהיה "בהיר" מדי וזהו לא טעמי, אבל אתה חייב לנסות בעצמך.
You pay peanuts, you get monkeys
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
@roip12
·
זו דעתי מהיכרות שלי עם שניהם (אך לא כששניהם משודכים באותו הסט).
הביקורות שאתה קורא האם אלו ביקורות משתמשים או ביקורות מגזינים וכדומה? ה-NOVA150 ממש לא ניטרלי לדעתי.
·
זו דעתי מהיכרות שלי עם שניהם (אך לא כששניהם משודכים באותו הסט).
הביקורות שאתה קורא האם אלו ביקורות משתמשים או ביקורות מגזינים וכדומה? ה-NOVA150 ממש לא ניטרלי לדעתי.
You pay peanuts, you get monkeys
@roip12
·
שמעתי את ה-300 לפני שנה בערך בפיוז רמת גן, ראש בראש מול הרוקסן קנדי ומיוזיקל פידליטי, בחדר אחר שמעתי אותם מול רסיבר ק"ב מרנץ. בסוף קניתי את המרנץ... גם לפי הביקורות שקראתי עליו הדעות חלוקות. לעומת זאת parasound halo, מקבל שבחים בכל ביקורת גם מי שרכש וגם מגזינים, בארץ קיבלתי עליו הצעת מחיר בערך 9000 ש"ח. יכול להיות שיום אחד הוא יכנס אצלי לסטאפ כי יש לו HT BYPASS. אין איפה לשמוע אותו בארץ.
·
שמעתי את ה-300 לפני שנה בערך בפיוז רמת גן, ראש בראש מול הרוקסן קנדי ומיוזיקל פידליטי, בחדר אחר שמעתי אותם מול רסיבר ק"ב מרנץ. בסוף קניתי את המרנץ... גם לפי הביקורות שקראתי עליו הדעות חלוקות. לעומת זאת parasound halo, מקבל שבחים בכל ביקורת גם מי שרכש וגם מגזינים, בארץ קיבלתי עליו הצעת מחיר בערך 9000 ש"ח. יכול להיות שיום אחד הוא יכנס אצלי לסטאפ כי יש לו HT BYPASS. אין איפה לשמוע אותו בארץ.
·מה חשבת על הנובה לעומת השניים האחרים?lion77 כתב:@roip12
·
שמעתי את ה-300 לפני שנה בערך בפיוז רמת גן, ראש בראש מול הרוקסן קנדי ומיוזיקל פידליטי, בחדר אחר שמעתי אותם מול רסיבר ק"ב מרנץ. בסוף קניתי את המרנץ... גם לפי הביקורות שקראתי עליו הדעות חלוקות. לעומת זאת parasound halo, מקבל שבחים בכל ביקורת גם מי שרכש וגם מגזינים, בארץ קיבלתי עליו הצעת מחיר בערך 9000 ש"ח. יכול להיות שיום אחד הוא יכנס אצלי לסטאפ כי יש לו HT BYPASS. אין איפה לשמוע אותו בארץ....
ההאלו מיובא לארץ? הדגם המשולב שלהם עולה כמעט 3000 דולר...
@roip12
·
אני באופן אישי לא הצלחתי להבחין בהבדלים ביניהם, בגלל זה הלכתי על המרנץ שנתן לי מבחינת מחיר את התמורה הטובה ביותר.
אין יבוא סדיר אבל היבואן נמצא בחולון, נקראים ארדן-טק, אני ניגשתי אליהם למשרדים והצלחתי לקבל הצעת מחיר במייל יום לאחר מכן. ההצעה הייתה בזמנו עוד לפני הורדת המס, לדעתי אפשר היום לקבל מהם אפילו בפחות מ9000...
·
אני באופן אישי לא הצלחתי להבחין בהבדלים ביניהם, בגלל זה הלכתי על המרנץ שנתן לי מבחינת מחיר את התמורה הטובה ביותר.
אין יבוא סדיר אבל היבואן נמצא בחולון, נקראים ארדן-טק, אני ניגשתי אליהם למשרדים והצלחתי לקבל הצעת מחיר במייל יום לאחר מכן. ההצעה הייתה בזמנו עוד לפני הורדת המס, לדעתי אפשר היום לקבל מהם אפילו בפחות מ9000...
·אשמח לכתובת מייל.lion77 כתב:@roip12
·
אין יבוא סדיר אבל היבואן נמצא בחולון, נקראים ארדן-טק, אני ניגשתי אליהם למשרדים והצלחתי לקבל הצעת מחיר במייל יום לאחר מכן. ההצעה הייתה בזמנו עוד לפני הורדת המס, לדעתי אפשר היום לקבל מהם אפילו בפחות מ9000......
על איזה דגם?
https://www.arcam.co.uk/products,HDA,In ... r,SA20.htm
דגם חדש. הקודם היה מאוד מומלץ עם ה kef. מעניין לראות איך הוא נשמע. על הנייר נראה מאוד אטרקטיבי
דגם חדש. הקודם היה מאוד מומלץ עם ה kef. מעניין לראות איך הוא נשמע. על הנייר נראה מאוד אטרקטיבי