נורת האינטרנט משתנה לכתום בתדירות גבוהה tp link archer c9
שלום יש לי את הנתב tp link archer c9 v2 קושחה גלובלית שמתי לב שהרבה פעמים הנורה של האינטרנט הופכת לכתום שזה אומר כאילו אין אינטרנט זה ככה לאיזה 10 שניות ואז משתנה לכחול שזה אומר תקין זה נראה כאילו יש בעיה כי זה בתדירות גבוהה קורה לי אשמח לדעת מה המקור הבעיה צירפתי תמונה של log מהראוטר אולי זה יעזור
תשתית הוט ספק בזק בינלאומי אינטרנט 200 מגה יציב
תשתית הוט ספק בזק בינלאומי אינטרנט 200 מגה יציב
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אתה משרשר אותו במקרה למודם/נתב אחר או שהוא עומד בפני עצמו?
אני גם בעלים של C9 אצלי היה משורשר לנתב הסיבים של פרטנר, סבלתי מאותה בעיה
הפיתרון (במידה והוא אכן משורשר למודם/נתב אחר) שעבד בשבילי:
1. קבע C9 כתובת קבועה לפי ה MAC במודם/נתב הראשי (של הוט?)
2. הכנס את כתובת ה IP הקבועה ל DMZ במודם/נתב הראשי
אצלי פתר את הבעיה.
אצלי פתר את הבעיה.
·יש לי בבית הוטבוקס 2 שהגדרתי תהוטבוקס בתור מודם וחיברתי אליו את ה c9 בפועל אני לא חושב שיש לי ניתוקים באינטרנט באותו רגע שהנורה הופכת לכתומה כי זה נמשך ל10 שניות לפחות..kaplaey2 כתב:אתה משרשר אותו במקרה למודם/נתב אחר או שהוא עומד בפני עצמו?
אצלי פתר את הבעיה....
לפני שנה שקניתי תנתב הסתבכתי עם ה mac האינטרנט לא עבד והיה צריך לעשות מיפוי clone mac בשביל שהראוטר יעבוד עם המודם של הוט לקח לי איזה חצי שעה עד שזה הסתדר
·אוקיי אשמח פירוט לפתרון לא הבנתי פשוט להיכנס להוטבוקס לחפש שם כתובת mac ואז להגדיר ב c9 את אותו mac? ואז להגדיר את הip של ההוטבוקס ב dmz של c9?kaplaey2 כתב:שאלת? עניתי...
אני אישית לא מכיר HOT
הבעיה היא ב C9 לא באינטרנט
הבעיה היא בעיה ידועה, גם אני למדתי עליה רק אחרי שקניתי....
·היה לי בעבר את 1043nd והתקנתי עליו ddwrt אבל ב c9 אין לי בעיות של ניתוקים אני לא מרגיש בעיה רק שמעצבן זה שהנורה משתנה כל פעם לכתום אני אעשה את מה שהבחור מעליי אמר בשביל לראות אם זה סידר את זה אם לא אולי אשקול לעסור ל ddwrter557 כתב:כל הבעיות יציבות אצלי של ה- C9 נפתרו לאחר התקנת dd-wrt.
אמנם דורש קצת יותר ידע אבל אין מה לתאר את ההבדל והפונקציונליות. עם קושחה זו הוא מעולם לא קרס, לא התנתק, או דרש הפעלה מחדש...
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

אנסה לתאר את התהליך...
1. במודם/נתב של HOT בודק תחת CLIENTS איזה כתובת IP קיבל ה C9
2. לאחר מכן ב במודם/נתב של HOT מקבע את כתובת ה MAC של ה C9 עם ה IP תחת MAC RESERVATIONS
3. בנתב ה C9 מגדיר\מקבע את הכתובת הסטטית (מעביר אותו מדינמי לסטטי) שחילק לו ה מודם/נתב של HOT
4. במודם/נתב של HOT מגדיר את כתובת ה IP בסעיף 3 תחת DMZ
אמור לפתור את הבעיה בלי שידרוגים ובלי DDWRT
1. במודם/נתב של HOT בודק תחת CLIENTS איזה כתובת IP קיבל ה C9
2. לאחר מכן ב במודם/נתב של HOT מקבע את כתובת ה MAC של ה C9 עם ה IP תחת MAC RESERVATIONS
3. בנתב ה C9 מגדיר\מקבע את הכתובת הסטטית (מעביר אותו מדינמי לסטטי) שחילק לו ה מודם/נתב של HOT
4. במודם/נתב של HOT מגדיר את כתובת ה IP בסעיף 3 תחת DMZ
אמור לפתור את הבעיה בלי שידרוגים ובלי DDWRT
העניין הוא שפעולות אלה שביצעת בנתב הסיבים, לא חושב שקיימות בהוטבוקס ברגע שהוא מוגדר כברידג', מודם בלבד, שזו ההגדרה הנכונה. הוא אמור להיות שקוף לרשת והנתב הראשי מושך ממנו כתובת WAN ולא שום דבר מעבר לכך. ייתכן ואצל פותח השרשור הוא לא מקונפג נכון. בכל מקרה תמיד ניתן לגשת לממשק הניהול שלו גם אם הוא מוגדר כמודם, דרך הכתובת 192.168.100.1
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

פתחתי וסייגתי שאני לא מכיר HOTהעניין הוא שפעולות אלה שביצעת בנתב הסיבים, לא חושב שקיימות בהוטבוקס ברגע שהוא מוגדר כברידג', מודם בלבד, שזו ההגדרה הנכונה. הוא אמור להיות שקוף לרשת והנתב הראשי מושך ממנו כתובת WAN ולא שום דבר מעבר לכך. ייתכן ואצל פותח השרשור הוא לא מקונפג נכון. בכל מקרה תמיד ניתן לגשת לממשק הניהול שלו גם אם הוא מוגדר כמודם, דרך הכתובת 192.168.100.1...
·הקנפוג היחיד שעשיתי זה bridge mode ל hotbox ובהגדרה של tp link אז בחרתי dynamic ip (זה גם auto detect מראה לי שזה החיבור הנכון) ועשיתי clone mac בהגדרה בהתחלהer557 כתב:העניין הוא שפעולות אלה שביצעת בנתב הסיבים, לא חושב שקיימות בהוטבוקס ברגע שהוא מוגדר כברידג', מודם בלבד, שזו ההגדרה הנכונה. הוא אמור להיות שקוף לרשת והנתב הראשי מושך ממנו כתובת WAN ולא שום דבר מעבר לכך. ייתכן ואצל פותח השרשור הוא לא מקונפג נכון. בכל מקרה תמיד ניתן לגשת לממשק הניהול שלו גם אם הוא מוגדר כמודם, דרך הכתובת 192.168.100.1...