כן, יש לי מצב קצת הזוי שבו יש לי חמאה נוזלת מכל החורים של המכונת כביסה. המכונה צמודה לכיריים ואני משתמש בחלק העליון שלה בתור משטח עבודה כשאני מבשל. היום בבוקר אחד מהמצרכים היה חמאה שאותה שחכתי על המשטח כי מיהרתי לצאת מהבית, והיום גם היה שרב. כך שכשחזרתי הביתה רוב החמאה (אריזה כמעט בשלמותה) כבר נמסה ולצערי הרוב חדר לתוך המכונה ואני רואה אותה נוזלת מכל מקום בערך, כולל הפאנל האלקטרוני...
השאלה היא, האם החמאה מזיקה לאלקטרוניקה כך שדרוש פירוק של המכונה וניקוי יסודי, אם כן באיזה חומר מומלץ להשתמש שאינו דורש שטיפה עם מים לאחר מכן (אם ישנו)?
חמאה נזלה לתוך מכונת הכביסה... x_x
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
תשמע, קרעת אותי
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
שמח ששימחתי.
בכל אופן, פתחתי את המכונה והמצב אישהו התברר כפחות חמור ממה שחשבתי. לא היה הרבה על החלקים האלקטרונים ומה שכן שטפתי עם נוזל לניקוי מגעים ואלכוהול חיטוי ושאר החלקים עם חומר חיטוי. המכונה עושה רושם עובדת נורמלי, יותר מזל משכל.
בכל אופן, פתחתי את המכונה והמצב אישהו התברר כפחות חמור ממה שחשבתי. לא היה הרבה על החלקים האלקטרונים ומה שכן שטפתי עם נוזל לניקוי מגעים ואלכוהול חיטוי ושאר החלקים עם חומר חיטוי. המכונה עושה רושם עובדת נורמלי, יותר מזל משכל.