סאב וופר למסיבות - התייעצות

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ofirgaash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם
אני רוצה לשדרג את המסיבות שאני עושה בעזרת סאב וופר
כרגע יש לי שני רמקולים מוגברים של RBX שנשמעים יחסית מעולה אבל חסר לי באזור ה40 הרץ תמיכה נוספת שתגרום אנשים להתרגש ולהתלהב עוד יותר מהמוסיקה

תקציב - משהו שעולה בדרך כלל 5,000 יד ראשונה ואני אוכל למצוא יד שנייה בסביבות 2000 (בקווים כלליים. גם 1500 סבבה, וגם 3000 אם זאת הצעה משתלמת במיוחד, למשל לסאב שעולה 12,000)
שירד נמוך ועוצמתי, שילדים ימצאו את הסאב כאטרקציה מגניבה

freerider
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1730
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #2 

סאבוופר מוגבר? לא מוגבר? אם פאסיבי אז עם איזה מגבר אתה מתכוון להגביר אותו? מה גודל החלל? זה חלל בבית או אולם? זה גודל חלל שמשתנה(אתה מקיים מסיבות במקומות שונים?) או חלל בגודל קבוע?
מה קוטר הוופרים ברמקולים הנוכחיים?(מה דגם הרמקולים?) הם על סטנדים מוגבהים או עומדים על הריצפה? היכן אתה מתכוון למקם את הסאב?(אם החלל גדול יתכן ותצטרך 2 סאבים).

כמו שאתה מבין חסרים הרבה פרטים על מנת שנוכל להמליץ על סאב באופן כללי לפני בכלל שנכנסים למחיר.
You pay peanuts, you get monkeys

ofirgaash פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

freerider כתב:סאבוופר מוגבר? לא מוגבר? אם פאסיבי אז עם איזה מגבר אתה מתכוון להגביר אותו? מה גודל החלל? זה חלל בבית או אולם? זה גודל חלל שמשתנה(אתה מקיים מסיבות במקומות שונים?) או חלל בגודל קבוע?
מה קוטר הוופרים ברמקולים הנוכחיים?(מה דגם הרמקולים?) הם על סטנדים מוגבהים או עומדים על הריצפה? היכן אתה מתכוון למקם את הסאב?(אם החלל גדול יתכן ותצטרך 2 סאבים).

כמו שאתה מבין חסרים הרבה פרטים על מנת שנוכל להמליץ על סאב באופן כללי לפני בכלל שנכנסים למחיר.
...
מוגבר, חללים גדולים סטייל אולם אירועים ואולם ספורט אבל בעיקר בחוץ, חללים משתנים, רמקולים RBX-215A, את הקוטר שלהם אני לא יודע (אולי 18 אולי 15), עומדים על סטנדים מוגבהים, אמקם את הסאב בין 2 הרמקולים, ורק סאב אחד בא בחשבון כי אין לי מקום במכונית

כל רמקול 300+100W

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”