Mi Box Oreo update, בעיות בסאונד, נעלם לחצי שניה כל כמה שניות
היי.
כפי שתיארתי בכותרת, אחרי העדכון (איזו טעות), יש בעיות בסאונד.
הסאונד פשוט מפסיק לחלקיק שניה כל כמה שניות.
Sound drop outs? זה אולי המושג?
עד העדכון הכל היה נהדר.
המי בוקס מחובר לרסיבר Sony dn1080 וממנו לטלוויזיה.
רעיונות? אני מניח שאופטי יעבוד אבל זה מבאס.
הניחוש שלי זה בעיה עם הקידוד של ה dolby digital plus.
תודה מראש, אסף
כפי שתיארתי בכותרת, אחרי העדכון (איזו טעות), יש בעיות בסאונד.
הסאונד פשוט מפסיק לחלקיק שניה כל כמה שניות.
Sound drop outs? זה אולי המושג?
עד העדכון הכל היה נהדר.
המי בוקס מחובר לרסיבר Sony dn1080 וממנו לטלוויזיה.
רעיונות? אני מניח שאופטי יעבוד אבל זה מבאס.
הניחוש שלי זה בעיה עם הקידוד של ה dolby digital plus.
תודה מראש, אסף
לא רק אצלך. זה בדיוק קרה אצלי (ועוד כמה אנשים שדיווחו על בעיה דומה בפורמים שונים בחו"ל). אכן זה נשמע ממש מוזר שזה קורה רק עם NETFLIX אבל זה לגמרי כך.
אצלי זה החל מהגרסה הבסיסית 6.0.1. הבעיה קשורה כמעט בוודאות למתאם ה USB ל LAN (זו גם הייתה ההרגשה של האנשים בחו"ל שדיווחו שעם WIFI זה קורה פחות). אני קניתי את זה:
אדפטר איכותי של LYNKSYS
https://www.linksys.com/us/p/P-USB3GIG/
למרבה ההפתעה הצלחתי לפתור את הבעיה (זה אני אומר בוודאות לאחר עשרות שעות של צפייה ללא DROP אחד) על ידי איפוס הגדרות יצרן וחיבור רק לאחר האיפוס ,מתאם של חברה אחרת. לאחר מכן, חיברתי את שלי והוא עבד ללא בעיות. אם נקביל את זה לעולם מערכות ההפעלה ,נראה שכאילו הותקן DRIVER לא נכון (אין לי מושג איך זה עובד באמת ב- ANDROID ).
לאחר העדכון ל OREO, למרבה הצער הבעיה חזרה. אתמול בערב ביצעתי את האיפוס שוב ואני כמעט משוכנע שהבעיה תוקנה (אני צריך עוד כמה שעות של צפייה).
אדווח בהמשך.
אצלי זה החל מהגרסה הבסיסית 6.0.1. הבעיה קשורה כמעט בוודאות למתאם ה USB ל LAN (זו גם הייתה ההרגשה של האנשים בחו"ל שדיווחו שעם WIFI זה קורה פחות). אני קניתי את זה:
אדפטר איכותי של LYNKSYS
https://www.linksys.com/us/p/P-USB3GIG/
למרבה ההפתעה הצלחתי לפתור את הבעיה (זה אני אומר בוודאות לאחר עשרות שעות של צפייה ללא DROP אחד) על ידי איפוס הגדרות יצרן וחיבור רק לאחר האיפוס ,מתאם של חברה אחרת. לאחר מכן, חיברתי את שלי והוא עבד ללא בעיות. אם נקביל את זה לעולם מערכות ההפעלה ,נראה שכאילו הותקן DRIVER לא נכון (אין לי מושג איך זה עובד באמת ב- ANDROID ).
לאחר העדכון ל OREO, למרבה הצער הבעיה חזרה. אתמול בערב ביצעתי את האיפוס שוב ואני כמעט משוכנע שהבעיה תוקנה (אני צריך עוד כמה שעות של צפייה).
אדווח בהמשך.
תודה רבה!
אני על WiFi ולא הייתה לי בעיה כזו לפני העדכון. אנסה הערב כבל hdmi אחר שכנראה לא ישנה ואז אנסה איפוס.
לצערי ממש recovery אני לא יכול לעשות מכיוון שהבנתי צריך את השלט ואין לי, הוא הפסיק לעבוד ואני שולט ב mi box דרך השלט של הטלוויזיה, לא בטוח שאיתו ניתן לבצע את הפעולות שצריך.
עדכון: לצערי האיפוס לא עזר, זה ממש מתסכל. אשמח לכל רעיון אחר.
אני על WiFi ולא הייתה לי בעיה כזו לפני העדכון. אנסה הערב כבל hdmi אחר שכנראה לא ישנה ואז אנסה איפוס.
לצערי ממש recovery אני לא יכול לעשות מכיוון שהבנתי צריך את השלט ואין לי, הוא הפסיק לעבוד ואני שולט ב mi box דרך השלט של הטלוויזיה, לא בטוח שאיתו ניתן לבצע את הפעולות שצריך.
עדכון: לצערי האיפוס לא עזר, זה ממש מתסכל. אשמח לכל רעיון אחר.
·shemsha כתב:תודה רבה!
עדכון: לצערי האיפוס לא עזר, זה ממש מתסכל. אשמח לכל רעיון אחר....
אם אני לא טועה ניתן לשנמך גרסה אחורה
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
·synthman כתב:עדכון: הבעיה דווחה ונרשמה ברשימת התקלות לבדיקה בפרום האירופאי (שקשור איך שהוא לסינים...)
"DD+ Netflix & other Apps like Kodi - bitstreaming audio dropouts, especially when used with WiFi only."
קישור
פה...
רשימת הבאגים מדהימה בהיקפה ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
ממש ככה
לפי זה יכול להיות שבקרוב תצא גרסן תיקון
https://xiaomi.eu/community/threads/mi-box-3-oreo-public-ota-has-been-halted.44821/
לפי זה יכול להיות שבקרוב תצא גרסן תיקון
https://xiaomi.eu/community/threads/mi-box-3-oreo-public-ota-has-been-halted.44821/
שחר