B7 שבקה חיים : (
נשמע לי קצת מונפץ, הטלויזיה יכלה להדפק מהמון סיבות אחרות. ובכל מקרה בשביל מקרים כאלה יש מגן נחשולי מתח... בדירה שלי המזגן ממוקם בדיוק מעל השקע שאליו מחוברים: רסיבר, טלויזיה, סאבוופר, פלייסטיישן, ראוטר, אז סביר להניח שהם על אותו קו מתח ואולי פעם אחת היה לי נחשול מתח שגרם למגן לכבות את המכשירים. מעבר לזה מעולם לא הייתה בעיה, מזגן ביתי הממוצע (1 כ"ס) לא נראה לי מספיק חזק בשביל ליצור נחשול מתח רציני.
על אותו שקע ברור שלא, המזגן אצלי מחובר לשקע משלו... אני לא מכיר אנשים שמחברים כמה מכשירים לשקע של המזגן. ואני עדיין חושב שהטלויזיה שלך אחיך נדפקה ממשהו אחר כי זה קצת לא הגיוני.shimi33 כתב:@Zachn
מונפץ או לא ראה הוזהרת התנעה של מזגן מקפיצה זרם , נכון שמזגן 1 כ"ס לא כזה גדול אבל אני לא אקח סיכון עם אולד יקרה על אותו שקע אבל שכל אחד יעשה מה בבולבול שלו ......
הבטחתי לעדכן.
אז ככה, קודם כל, הטכנאי היה סופר מקצועי, אדיב ויעיל. הופתעתי לטובה.
הגיע, שמע את כל הסיפור המלא של סט התקלות, ראה שהטלויזיה לא נדלקת ולהפתעתי, החליט קודם להחליף לוח.
פה יש קטע טיפה מוזר, הוא מגיע לבד, לטלויזיה באורך... לא קטן
והיה זקוק ללא מעט עזרה ממני (בכיף), אבל לאנשים מבוגרים יותר זה היה נתקע.
החליף לוח, הטלויזיה חזרה לעבוד, הלך לבדוק את הפיסקל ולשמחתי ישר הודיע שזה כבר החלפת טלויזיה לחדשה (פיסקל תקוע, לא מת).
גם פה, עזרתי לו להביא את החדשה ולהחזיר את הישנה, זה כבר דורש מישהו עם כושר קל.
אפרופו, גם הוא הציע לי הרחבת אחריות, עכשיו זה כבר 1500 ולא 3000 כמו שהציעו לי לפני שנה שקניתי. להבנתי אפשר לעשות את זה בכל זמן שהוא, אז אני פשוט אמשיך לחכות עם זה.
אז לסיכום:
1. הטכנאי היה מעולה, יעיל, זריז והרגיש מאוד מקצועי ואדיב.
2. האחריות הופעלה לגמרי, טלויזיה חדשה.
3. מזל שהייתי בבית, אשתי לא הייתה יכולה לעזור לו בכלל - לא ברור לי מה הם היו עושים.
נ.ב
מזל שהתקשרתי שבוע שעבר לוודא סופית שיחד עם הטכנאי מגיע טלוויזיה "ספייר", אם לא הייתי עושה את זה כנראה שהייתי צריך לחכות למתקינים בנפרד. (ראיתי שזה היה כתוב לו בנוסח התקלה)
אלון.
אז ככה, קודם כל, הטכנאי היה סופר מקצועי, אדיב ויעיל. הופתעתי לטובה.
הגיע, שמע את כל הסיפור המלא של סט התקלות, ראה שהטלויזיה לא נדלקת ולהפתעתי, החליט קודם להחליף לוח.
פה יש קטע טיפה מוזר, הוא מגיע לבד, לטלויזיה באורך... לא קטן
החליף לוח, הטלויזיה חזרה לעבוד, הלך לבדוק את הפיסקל ולשמחתי ישר הודיע שזה כבר החלפת טלויזיה לחדשה (פיסקל תקוע, לא מת).
גם פה, עזרתי לו להביא את החדשה ולהחזיר את הישנה, זה כבר דורש מישהו עם כושר קל.
אפרופו, גם הוא הציע לי הרחבת אחריות, עכשיו זה כבר 1500 ולא 3000 כמו שהציעו לי לפני שנה שקניתי. להבנתי אפשר לעשות את זה בכל זמן שהוא, אז אני פשוט אמשיך לחכות עם זה.
אז לסיכום:
1. הטכנאי היה מעולה, יעיל, זריז והרגיש מאוד מקצועי ואדיב.
2. האחריות הופעלה לגמרי, טלויזיה חדשה.
3. מזל שהייתי בבית, אשתי לא הייתה יכולה לעזור לו בכלל - לא ברור לי מה הם היו עושים.
נ.ב
מזל שהתקשרתי שבוע שעבר לוודא סופית שיחד עם הטכנאי מגיע טלוויזיה "ספייר", אם לא הייתי עושה את זה כנראה שהייתי צריך לחכות למתקינים בנפרד. (ראיתי שזה היה כתוב לו בנוסח התקלה)
אלון.