מי בוקס מקבל עדכון רשמי לאנדרואיד 8
-
NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
https://www.htisrael.co.il/vt303618.html
מכיר עוד שקיבלו עכשיו....
מישהו שיש לו סלקום טיוי ויכול להגיד אם הכל עובד בצורה תקינה אחרי העדכון?
מכיר עוד שקיבלו עכשיו....
מישהו שיש לו סלקום טיוי ויכול להגיד אם הכל עובד בצורה תקינה אחרי העדכון?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
אם יש מישהו ששדרג ומתחרט על כך, אני מעוניין להחליף שיאומי מי בוקס ששודרג ידנית לאנדרואיד 7, נוגט, בטא, במכשיר ששודרג לאוראו.
המכשיר שלי תקין לחלוטין ועובד היטב גם עם סטינג, גם עם סלקום וגם עם נטפליקס. אני פשוט רוצה את האוראו, והדרך לקבל את זה במכשיר שלי זה לבצע בזהירות שנמוך לגרסת מרשמלו רישמית, ואז לשדרג לאוראו. פשוט אני מעוניין לחסוך את התהליך.
ניר
המכשיר שלי תקין לחלוטין ועובד היטב גם עם סטינג, גם עם סלקום וגם עם נטפליקס. אני פשוט רוצה את האוראו, והדרך לקבל את זה במכשיר שלי זה לבצע בזהירות שנמוך לגרסת מרשמלו רישמית, ואז לשדרג לאוראו. פשוט אני מעוניין לחסוך את התהליך.
ניר
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
למה החלטת את זה?
אני הייתי עם ביטא של נוגט ופשוט שדרגתי לאוראו דרך הממשק, רגיל בלי סיבוכים. עבר חלק והכל עובד היטב
אני הייתי עם ביטא של נוגט ופשוט שדרגתי לאוראו דרך הממשק, רגיל בלי סיבוכים. עבר חלק והכל עובד היטב
- nirzon
-
- חבר ותיק

@tomer953
·
תומר - תודה רבה! זה עובד מעולה.
פשוט כשהתפרסם שיש עדכון חיפשתי אותו על המכשיר והוא לא הציע לי אותו אז חשבתי שזה בגלל זה.
המכשיר עודכן לאוראו בלי בעיה.
אפילו הבעיה המעצבנת שהיתה לי עם זה שכפתור ה-HOME בנוגט בשלט ה-IR (שלט הרמוני) לא עבד תוקנה.
·
תומר - תודה רבה! זה עובד מעולה.
פשוט כשהתפרסם שיש עדכון חיפשתי אותו על המכשיר והוא לא הציע לי אותו אז חשבתי שזה בגלל זה.
המכשיר עודכן לאוראו בלי בעיה.
אפילו הבעיה המעצבנת שהיתה לי עם זה שכפתור ה-HOME בנוגט בשלט ה-IR (שלט הרמוני) לא עבד תוקנה.
תנסה שאתה הולך לפרק יש לך אודיו כתוביות תשנה אודיו לאחד מהם כגון אודיו אנגלית לי עבדitzik1 כתב:אני עידכנתי וזה יצר לי בעיה.
יש לי רסיבר 3400 של דנון ומאז השידרוג אני לא יכול לראות תמונה כי זה רושם לי שגיאה hdcp 2.2 מה שלא קרה מעולם לפני השידרוג.
אם יש למישהו פתרונות איך לפתור את זה אני אשמח...
- nirzon
-
- חבר ותיק

הכל נראה שכמעט הכל עובד מצויין, נטפליקס, סלקום, סטינג... רק הקודי כל הזמן קורס. למישהו הקודי עובד היטב עם האוראו?
עדכון - מחיקת נתונים והקודי עולה. רק שצריך עכשיו להגדיר לו הכל מחדש. מה שכן שמתי לב, זה שהוא מזהה בקלות כוננים ברשת, מה שקודם טיפה צלע.
עדכון נוסף - מה שגרם לקודי לקרוס היא הרחבת הטלוויזיה החיה של VBOX
עדכון - מחיקת נתונים והקודי עולה. רק שצריך עכשיו להגדיר לו הכל מחדש. מה שכן שמתי לב, זה שהוא מזהה בקלות כוננים ברשת, מה שקודם טיפה צלע.
עדכון נוסף - מה שגרם לקודי לקרוס היא הרחבת הטלוויזיה החיה של VBOX
נערך לאחרונה על ידי nirzon ב 29/06/2018 12:32, נערך 3 פעמים בסך הכל.
·חיבור ישיר לטלויזיה עובד לך ?itzik1 כתב:·אני לא רואה תמונה במסך אז אני לא יכול לשנות הגדרות של פרקים.......
זה מראה לי את השגיאה הזאת...
נתקלתי בכמה דיווחים ברשת עם בעיות לאחר השדרוג עם רסיברים של דנון
לי יש דנון 2200 וכרע בכגלל הבעיה הזו לא אשדרג
שחר
לגבי הבעיות עם סטרימרים של דנון, חיברתי את המיבוקס לHDMI שהוא לא HDCP 2.2 ברסיבר, ונפתרה הבעיה.
אם הטלוויזיה לא תומכת בHDCP 2.2 אז גם ככה לא תראו תוכן ב4K, ככה שאין באמת בעיה לחבר אותו לכניסה אחרת..
חוץ מזה נראה שעובד מעולה, מקווה שסלקום (וגם סטינר ושאר החברות) יוסיפו תמיכה בchannels האלה, אולי אפילו באפליקציה של live channels, אבל אני לא חושב שזה יקרה
אם הטלוויזיה לא תומכת בHDCP 2.2 אז גם ככה לא תראו תוכן ב4K, ככה שאין באמת בעיה לחבר אותו לכניסה אחרת..
חוץ מזה נראה שעובד מעולה, מקווה שסלקום (וגם סטינר ושאר החברות) יוסיפו תמיכה בchannels האלה, אולי אפילו באפליקציה של live channels, אבל אני לא חושב שזה יקרה