מציאת יועץ סאונד הגון בחיפה והסביבה

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
santapwz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים

אני עומד בפני סוגייה לא פשוטה, קניתי דירה ואני הולך לשפץ אותה מ א' עד ת', ויש אדריכלית פנים שאנחנו מתכננים את התוכניות לשיפוץ הדירה, כאשר אחת התוכניות זה תוכנית חשמל..

בכל מקרה - אני מחפש פתרון סאונד כולל לחדרים השונים בדירה (דירת 80 מטר) כאשר החללים כוללים את הסלון, המטבח, משרד, חדר שינה, מרפסת ומקלחת.

התייעצתי עם חברה מסויימת מהמרכז שאת שמה לא אגיד על מנת לא להכתים את שמה, כאשר קיבלתי הצעת מחיר למוצרים שהם בחרו לי הצעת המחיר הייתה כמעט פי 3 מעלות המוצרים.

אני מחפש טכנאי סאונד הגון שיתן לי ייעוץ, והכוונה לגבי המוצרים לקנייה, מיקומם ובהמשך גם יישומם בדירה.

אני מאמין גדול בעובדה שכל בעל מקצוע צריך לקבל את שכרו ההוגן אך במקרה של החברה שסיפרתי עליה, ההצעה הייתה גדולה בכ 10,000 דולר מעלות המוצרים..

התקציב שיש לי הוא בסביבות 4,000-5000$, give or take

כאשר אני טס הרבה לחו"ל לכן יכול לקנות את המוצרים בחו"ל ולהביאם לארץ.

אשמח להכוונה ועזרה מי האם אשר יוכל להתאים לי למשימה זו - חשוב לי מישהו הגון שירצה לעזור ולמצוא את הפתרון הנכון.

תודה לכולם!

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9051
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #2 

שלח לי טלפון שלך בפרטי, אני אנסה לעזור.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”