אין צורך בוויכוחים...theezway כתב:בין שניים שאמנם רחוקים מלהסכים זה עם זה, אך מתווכחים בצורה מכובדת ועניינית...
ישנה אי הסכמה...וכך היא תשאר...

yosihary כתב:אתה כותב לדעתי הצהרות נחפזות.
אתה אולי מאמין במה שאתה כותב אבל קשה לומר שהכברת מילים וציוד רב שעבר דרכך הם תחליף לניסוי זהיר, שבו משווים בין שני מכשירים עם אותו הדיסק ומחליפים מידית.
תמונה מפוקסלת, חלש לעומת עיבוד תמונה של נגן BD.
אני עברתי עכשיו השוואות של ה- 989 עם LX61, עם ה- BD פאנאסוניק, ועם עיבוד התמונה של 3067 ושל ה- LX83.
אולי באשמת מסך סאמסונג אני לא רואה הבדלים ששוים ציון. אולי המכשיר שלך היה דפוק.
ניסו לפני שנה למכור לי נגן CD שעולה 14K, ובהשוואה ל- 989 הסתבר שהכניסו בנגן טריק הגברת התפוקה האנלוגית ב- 3ד"ב. במבחן של האחד אחרי השני נטו המאזינים לומר שהנגן היקר נשמע יותר טוב. רק בגלל הנסיון (ויגולת המדידה) עליתי על הטריק.
מה שאני רוצה לומר שבשביל לקבוע שמכשיר אחד עולה או נופל ממכשיר ב' דרוש ניסוי השוואה רציני.
מה שאדם עושה בביתו עם כל הכבוד טוב לעצמו. הוא לא יכול לקחת זאת כתורה מסיני, לכן אני מציע להיזהר
אני לא אומר שאינך צודק, אני לא יודע ולדעתי גם אתה משער. אתה טועה לדעתי רק בקביעה הנחרצת שנכתבה מתוך הרגשת עליונות וזלזול באפשרות שהנך מסוגל לטעות בגלל שעבר אצלך הרבה ציוד. כל אחד צריך להזהר בקביעות נחרצות, במיוחד כאשר ברמה כזו אנו מגיעים לחוק העלות השולית הפוחתת...
רק עכשיו ראיתי את התפתחות השרשור...itay123
מה שהסביר החבר יוסי הרי הוא נכון וצריך לקבל זאת בהבנה .
אני לא מבין מה יוצא לך מכל ההתנגחות הזאת ברגע שעולה המותג פיוניר .
אני בטוח שהפיוניר 989 היה ברשותך הוא היה הכי טוב בעולם .
ברגע שהוא כבר לא ברשותך הוא נחשב למוצר לא איכותי .
יום טוב...

itay123 כתב:ADIC(Y)T..אני חושב שפיוניר צריכים לאמץ אותך...כאיש השיווק שלהם.....