מה יותר טוב dvd denon3930\pioneer-989
החלטתי לקנות dvdאני לא יודע מה להחליט הדנון בהפרש של 1300 שקל מהפיוניר מינוס פלוס כניראה יקנה אותם בלונדון ודרך אגב הייתי בחנות סנסור בדיזנגוב ואמר לי המוכר שה2930 אותו דבר כמו ה3930 ההפרש בפיצרים מסביב והתוצאה תיהיה שווה וחבל להשקיע אשמח אם תעזרו???
אם יש לך מקרן / LCD / פלאזמה מאוד טובה אז כבר תקנה נגן שמנגן את שני הפורמטים . אם לא ואתה בונה על סרטי די וי די בלבד אז שווה אחד מהשניים למעלה .. למרות שתמוהה קצת , כי ה 989 הוא מכשיר קצת מיושן . . שלא תבין לא נכון , הוא מ ד ה י ם , וגם באודיו , אבל עדיין מיושן , לדעתי אפילו לא עושה אפסקיילינג
אהלן זמר,
הדנון הוא מכשיר מצוין, מהטובים הקיימים בשוק. איכות התמונה מצויינת. איכות הסאונד טובה מאוד גם בנגינת דיסקים קונבציונלים. בנוסף ניתן לנגן בו גם סופר דיסקים ודיסקים DVD Audio.
DAC הוא החלק האחראי להמרת האות הדיגיטלי לאות אנלוגי. יענו מתרגם את מה שכתוב על הדיסק כדי שהרמקולים יוכלו להשמיע את זה. בנגנים נורמלים, כמו הדנון שהוזכר, החלק הזה כבר שם ואין צורך ליקנות בניפרד.
הנגנים של המדיות החדשות (בלו ריי ואחותו..) מאפשרים ניגון DVD אבל באיכות הנופלת מהאיכות הדנון שלעל ולכן אינם מהווים תחליף לו.
מיבחר הסרטים בבלוי רי נמוך מאוד והשינוי איטי. ואים רוב מה שתיראה בשנים הקרובות יהיה ב dvd אז עדיין אין אלטרנטיבה לנגן DVD טוב.
.
הדנון הוא מכשיר מצוין, מהטובים הקיימים בשוק. איכות התמונה מצויינת. איכות הסאונד טובה מאוד גם בנגינת דיסקים קונבציונלים. בנוסף ניתן לנגן בו גם סופר דיסקים ודיסקים DVD Audio.
DAC הוא החלק האחראי להמרת האות הדיגיטלי לאות אנלוגי. יענו מתרגם את מה שכתוב על הדיסק כדי שהרמקולים יוכלו להשמיע את זה. בנגנים נורמלים, כמו הדנון שהוזכר, החלק הזה כבר שם ואין צורך ליקנות בניפרד.
הנגנים של המדיות החדשות (בלו ריי ואחותו..) מאפשרים ניגון DVD אבל באיכות הנופלת מהאיכות הדנון שלעל ולכן אינם מהווים תחליף לו.
מיבחר הסרטים בבלוי רי נמוך מאוד והשינוי איטי. ואים רוב מה שתיראה בשנים הקרובות יהיה ב dvd אז עדיין אין אלטרנטיבה לנגן DVD טוב.
.
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
השאלה אם אתה צריך את כל זה... כי ישנם DVD ים בשוק בכמה מאות שקלים שיתנו לך ביצועים מעולים.
איכות הוידיאו חשובה בתלות במסך.
איכות הסאונד חשובה וגם תלוייה במערכת.
עדיין לא הבנתי לאיזה מסך ומערכת הDVD הזה מתחבר...
איכות הוידיאו חשובה בתלות במסך.
איכות הסאונד חשובה וגם תלוייה במערכת.
עדיין לא הבנתי לאיזה מסך ומערכת הDVD הזה מתחבר...
אני דווקא מעדיף את הפיוניר . . .אבל מצד שני אני מכור לפיוניר אז אני לא אובייקטיבי . ..
הצעה:
תזמין מהאינטרנט אופו 981 , יתן לך תמונה יותר טובה משניהם במחיר הרבה יותר טוב , ותחבר אותו דיגיטלית לרסיבר .
הצעה:
תזמין מהאינטרנט אופו 981 , יתן לך תמונה יותר טובה משניהם במחיר הרבה יותר טוב , ותחבר אותו דיגיטלית לרסיבר .
Re: ותחבר אותו דיגיטלית לרסיבר .
חיובי.........זמר כתב:אוריאל אתה מתכוון באופטי מהדיוידי לרסיבר?...
אני מקוה שחיבר אותו מאז........
Re: ותחבר אותו דיגיטלית לרסיבר .
:

ADICT כתב:חיובי.........זמר כתב:אוריאל אתה מתכוון באופטי מהדיוידי לרסיבר?...
אני מקוה שחיבר אותו מאז...........
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
ה- 989 מוציא ב- HDMI עד 1080iאוריאל כתב:אם יש לך מקרן / LCD / פלאזמה מאוד טובה אז כבר תקנה נגן שמנגן את שני הפורמטים . אם לא ואתה בונה על סרטי די וי די בלבד אז שווה אחד מהשניים למעלה .. למרות שתמוהה קצת , כי ה 989 הוא מכשיר קצת מיושן . . שלא תבין לא נכון , הוא מ ד ה י ם , וגם באודיו , אבל עדיין מיושן , לדעתי אפילו לא עושה אפסקיילינג...
החיסרון העיקרי שלו שיציאת האודיו הדיגיטלית שלו היא i-link, והיא לא נתמכת ברסיברים חדשים.
דנון לינק נתמך ברסיברים חדשים.
לדעתי חבל"ז לקנות DVD מיושן עם HDMI 1.1
לך על נגן BD. האופו הוא אפשרות מצוינת אבל לא מיובא לארץ. פרט לאחד שהוא CLONE מסוג HE.
סוני או פאנאסוניק מהטובים ניתן בעזרת אתר של HAC להפוך את החלק של DVD למולטי זון, לצפיה בבלו ריי במקום DVD אפשר לדבר על תמונה מדהימה אחרי שרואים זאת, לשום DVD אין תמונה, לא מדהימה ולא כלום.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
yosiharyyosihary כתב:ה- 989 מוציא ב- HDMI עד 1080iאוריאל כתב:אם יש לך מקרן / LCD / פלאזמה מאוד טובה אז כבר תקנה נגן שמנגן את שני הפורמטים . אם לא ואתה בונה על סרטי די וי די בלבד אז שווה אחד מהשניים למעלה .. למרות שתמוהה קצת , כי ה 989 הוא מכשיר קצת מיושן . . שלא תבין לא נכון , הוא מ ד ה י ם , וגם באודיו , אבל עדיין מיושן , לדעתי אפילו לא עושה אפסקיילינג...
החיסרון העיקרי שלו שיציאת האודיו הדיגיטלית שלו היא i-link, והיא לא נתמכת ברסיברים חדשים.
דנון לינק נתמך ברסיברים חדשים.
לדעתי חבל"ז לקנות DVD מיושן עם HDMI 1.1
לך על נגן BD. האופו הוא אפשרות מצוינת אבל לא מיובא לארץ. פרט לאחד שהוא CLONE מסוג HE.
סוני או פאנאסוניק מהטובים ניתן בעזרת אתר של HAC להפוך את החלק של DVD למולטי זון, לצפיה בבלו ריי במקום DVD אפשר לדבר על תמונה מדהימה אחרי שרואים זאת, לשום DVD אין תמונה, לא מדהימה ולא כלום....
אני מבין שיש ברשותך את הפיוניר 989 תקן אותי אם אני טועה .
לדעתי מדובר בנגן דיוידי מצויין .
לגבי הדנון 3930 אין ספק שהוא נחשב לנגן אוניברסאלי מדהים ואיכותי ביותר . דנון תמיד ידעו לפנק את המכשירים שלהם בכל הפונקציות .
כיום המחליף של ה 3930 הוא נגן הבלוריי האוניברסאלי 4010D .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
נשמעת כמו מערכת
איכותית ולכן חבל לדעתי שתלך לאחור.
שני המכשירים שציינת מצויינים, אבל זה כמו להגיד שבמוו משנות ה80 מצויינת. זה נכון, אבל מאז התקדמו.
כל סרט בלוריי יתן לך איכות שהנגנים הללו חולמים עליה ובהרבה פחות כסף. יש היום סרטי בלו ריי בשפע )לפחות במרכז(.
ממליץ לך לרככש נגן בלו ריי ואם תרצה נגן סידי ותקבל תוצאה מוצלחת יותר בהרבה, אולי אפילו בפחות כסף.
אחרי שתראה בלו ריי עם מסך טוב לא תרצה יותר לשכור סרטים בdvd
שני המכשירים שציינת מצויינים, אבל זה כמו להגיד שבמוו משנות ה80 מצויינת. זה נכון, אבל מאז התקדמו.
כל סרט בלוריי יתן לך איכות שהנגנים הללו חולמים עליה ובהרבה פחות כסף. יש היום סרטי בלו ריי בשפע )לפחות במרכז(.
ממליץ לך לרככש נגן בלו ריי ואם תרצה נגן סידי ותקבל תוצאה מוצלחת יותר בהרבה, אולי אפילו בפחות כסף.
אחרי שתראה בלו ריי עם מסך טוב לא תרצה יותר לשכור סרטים בdvd
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il