אכזבה מהסמארט של סמסונג (MU9000) + רשמים מההתקנה
היי,
אתמול התקינו לי את ה MU9000 ואני חייב לציין את אכזבתי מה"סמארט" לפני המסך הנ"ל הייתי בטוח שאוכל ל"זרוק" את השיאומי בוקס לפח ולהמשיך עם הסמארט של סמסונג אך לצערי הסמארט כמעט לא תומך בכלום.
אין KODI, אין Google Music, אין VPN נורמלי, לא הצלחתי לעשות שיקוף מסך מהקודי בנייד למסך.
בקיצור אני לא רואה איך אני יכול לוותר על המי בוקס...
אשמח להארות של המומחים, מה אני מפספס.
כמו כן האם יש לנו גישה לכל האפליקציות בחנות של סמסונג או רק לאפליקציות השייכות לאזור שלנו?
והיכן ניתן למצוא רשימה של כל האפליקציות (ומכל האזורים במידה וזה לפי אזור)?
לגבי ההתקנה, המתקינים היו נחמדים לדעתי קצת עשו את העבודה מהר מידי וטיפה בחוסר זהירות אבל אולי זה רק אני ש-OVER פדנט.
הרצנו איתם בדיקת פיקסלים שרופים עם סרטון יו-טיוב ולשמחתי לא היו. לא יודע מה היה קורה אם כן היו מוצאים.
הם צילמו את ההתקנה מכל זווית כנראה כדי לכסת"ח אם יהיה משהו בעתיד.
לגבי עלויות - קניתי דרכם זרוע של חברת NB דגם P4 בעלות של 400 ש"ח + 199 ש"ח הרחבת אחריות.
עוד הצעות שהציעו - זרוע למסך עד 70" בעלות של 800 ש"ח של חברת NB.
כבל אופטי - 150 ש"ח
כבל ONE CONNECT ארוך יותר סביב ה 100 ש"ח.
הרחבת אחריות 6 שנים ב 700 ש"ח.
לגבי הזרוע, בטוח שיכולתי לקנות את אותה הזרוע או משהו דומה בזול יותר אך היה שווה לי דרכם ולחסוך את הזמן שלי היה לוקח להתקין שוב עם ה OVER פטנדיות שלי.
מה שכן לא השארתי לעצמי את הזרוע שהגיעה לי במתנה, חושב להתקשר ולדרוש אותה.. מה דעתכם?
תודה לעוזרים.
אתמול התקינו לי את ה MU9000 ואני חייב לציין את אכזבתי מה"סמארט" לפני המסך הנ"ל הייתי בטוח שאוכל ל"זרוק" את השיאומי בוקס לפח ולהמשיך עם הסמארט של סמסונג אך לצערי הסמארט כמעט לא תומך בכלום.
אין KODI, אין Google Music, אין VPN נורמלי, לא הצלחתי לעשות שיקוף מסך מהקודי בנייד למסך.
בקיצור אני לא רואה איך אני יכול לוותר על המי בוקס...
אשמח להארות של המומחים, מה אני מפספס.
כמו כן האם יש לנו גישה לכל האפליקציות בחנות של סמסונג או רק לאפליקציות השייכות לאזור שלנו?
והיכן ניתן למצוא רשימה של כל האפליקציות (ומכל האזורים במידה וזה לפי אזור)?
לגבי ההתקנה, המתקינים היו נחמדים לדעתי קצת עשו את העבודה מהר מידי וטיפה בחוסר זהירות אבל אולי זה רק אני ש-OVER פדנט.
הרצנו איתם בדיקת פיקסלים שרופים עם סרטון יו-טיוב ולשמחתי לא היו. לא יודע מה היה קורה אם כן היו מוצאים.
הם צילמו את ההתקנה מכל זווית כנראה כדי לכסת"ח אם יהיה משהו בעתיד.
לגבי עלויות - קניתי דרכם זרוע של חברת NB דגם P4 בעלות של 400 ש"ח + 199 ש"ח הרחבת אחריות.
עוד הצעות שהציעו - זרוע למסך עד 70" בעלות של 800 ש"ח של חברת NB.
כבל אופטי - 150 ש"ח
כבל ONE CONNECT ארוך יותר סביב ה 100 ש"ח.
הרחבת אחריות 6 שנים ב 700 ש"ח.
לגבי הזרוע, בטוח שיכולתי לקנות את אותה הזרוע או משהו דומה בזול יותר אך היה שווה לי דרכם ולחסוך את הזמן שלי היה לוקח להתקין שוב עם ה OVER פטנדיות שלי.
מה שכן לא השארתי לעצמי את הזרוע שהגיעה לי במתנה, חושב להתקשר ולדרוש אותה.. מה דעתכם?
תודה לעוזרים.
- amit145
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 793
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
דחפו לך זרוע מתכווננת ב 400 שקל??
שמע, לדעתי זו פשוט עקיצה....
הציעו לי אותו דבר, רק שהוסיפו להסביר את הצורך של הזרוע הזו, בטענה שהחלק האחורי של המסך, ביחוד חריצי האיורור, צוברים אבק וזה יכול לשרוף את המסך כתוצאה מחימום.
כשאמרתי שאפשר לשאוב את האבק אמרו לי "אין אפשרות לשאוב מבלי להוריד את המסך ממתקן התליה.." שאלתי כל כמה זמן סם ליין ממליצה לנקות אבק, ענו לי "פעם בחודש".
בשלב הזה הבנתי שהם פשוט מנסים למכור.
הציעו לי אותו דבר, רק שהוסיפו להסביר את הצורך של הזרוע הזו, בטענה שהחלק האחורי של המסך, ביחוד חריצי האיורור, צוברים אבק וזה יכול לשרוף את המסך כתוצאה מחימום.
כשאמרתי שאפשר לשאוב את האבק אמרו לי "אין אפשרות לשאוב מבלי להוריד את המסך ממתקן התליה.." שאלתי כל כמה זמן סם ליין ממליצה לנקות אבק, ענו לי "פעם בחודש".
בשלב הזה הבנתי שהם פשוט מנסים למכור.
לא דחפו לי, רציתי בכל מקרה זרוע, אמרתי בראש עד 300 ש"ח קונה התפשרתי בזמן אמת על 400 ש"ח.
שוב רק כי כבר הם היו שם, ואם אני הייתי צריך להתעסק עם זה היה לוקח לי בשקט שעה-שעתיים + למדוד מיקום + עצבים + אישה שבטוח היתה אומרת שזה עקום (למרות שזה לא היה יוצא עקום
).
לא הצלחתי למצוא את הזרוע בארץ משום מה, מה שכן הם אמרו לי שזאת זרוע של חברה מוסמכת שהיבואן בארץ עובד איתה וקיבלה אישורים שקר כולשהם מסמסונג...
באליאקספרס ראיתי את הזרוע + משלוח לארץ ב 90$...
https://www.aliexpress.com/item/Top-Sel ... 24666.html
שאלה נוספת, האם יש דרך ללמד את השלט של הטלויזיה את כפתור ה INFO של יס? (זה שמראה את המידע על התוכנית המשודרת?)
שוב רק כי כבר הם היו שם, ואם אני הייתי צריך להתעסק עם זה היה לוקח לי בשקט שעה-שעתיים + למדוד מיקום + עצבים + אישה שבטוח היתה אומרת שזה עקום (למרות שזה לא היה יוצא עקום
לא הצלחתי למצוא את הזרוע בארץ משום מה, מה שכן הם אמרו לי שזאת זרוע של חברה מוסמכת שהיבואן בארץ עובד איתה וקיבלה אישורים שקר כולשהם מסמסונג...
באליאקספרס ראיתי את הזרוע + משלוח לארץ ב 90$...
https://www.aliexpress.com/item/Top-Sel ... 24666.html
שאלה נוספת, האם יש דרך ללמד את השלט של הטלויזיה את כפתור ה INFO של יס? (זה שמראה את המידע על התוכנית המשודרת?)
·בזמנו לי אמרו שאם אני ארצה לחבר usb או hdmi אצטרך להוריד את המסך מהמתקן הסברתי לו על ה״פלא״ החדש של סמסונג שנקרא "one connect" שוב הוא ניסה למכור בטענה שלא כל החיבורים נמצאים ושאין יציאות usb כלל ויש רק יציאות hdmi שוב הסברתי לו והפעם כבר הראתי לו שזה כן כולל ואז הוא עבר לאופציה השניה של עניין האבק גם כאן הוא לא הצליח בינתיים הוא התקין את הטלוויזיה ואז הגיעה האופציה השלישית של להוציא את הספר של החשבונית / קבלה ולהסביר לי כמה אנשים לקחו את ה״דיל״ של להרחיב אחריות ל 6 שנים עם מתקן וכבל שתומך ב 4k ושלל מתנות ״יקרות ערך״amit145 כתב:דחפו לך זרוע מתכווננת ב 400 שקל??
בשלב הזה הבנתי שהם פשוט מנסים למכור....
הנחתי לו 200 ש״ח על השולחן בקשתי שירחיב לי אחריות וזהו שוב טען שזו לא אותה הרחבת אחריות ו ה 6 שנים מכסה יותר שוב הסברתי לו שהוא טועה ומטעה בסוף הבין שאני לא ה״פראייר״ התורן רצה ללכת בעצבים הזכרתי לו שהוא צריך להרחיב לי את האחריות ולאחר מכן שילך לדרכו
- NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
לזה שרשם שאנדרואיד TV זה הדבר - אם מערכת שנתקעת כל 2 פעולות
לפותח הפוסט מזמין אותך עלי הביתה
אחרי שתשתחק 5 דקות עם האנדרויד TV על הסוני - ,תחזור על ארבע לסמסונג ותגיד תודה .
אחרי שתשתחק 5 דקות עם האנדרויד TV על הסוני - ,תחזור על ארבע לסמסונג ותגיד תודה .
איזה באסה על הסמארט! בגדול אני עובד עם PLEX ויש תמיכה של PLEX ל TIZEN אבל ב PLEX אם הכתוביות לא מסונכרנות אין אופציה לתקן כמו ב KODI...
כמו כן בגלל שאין אפליקציית VPN אני לא יכול לקבל לדוגמא NETFLIX וגם לא יוטיוב RED... (לא שאני יודע אם יש RED לסמסונג).
כמו כן בגלל שאין אפליקציית VPN אני לא יכול לקבל לדוגמא NETFLIX וגם לא יוטיוב RED... (לא שאני יודע אם יש RED לסמסונג).
Re: לזה שרשם שאנדרואיד TV זה הדבר - אם מערכת שנתקעת כל 2 פעולות
·אצלי עם סוני כלום לא נתקע.NivToledano כתב:לפותח הפוסט מזמין אותך עלי הביתה
אחרי שתשתחק 5 דקות עם האנדרויד TV על הסוני - ,תחזור על ארבע לסמסונג ותגיד תודה ....
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני בעננים גם מהסמארט וגם מאיכות התמונה.
נכון אין קודי אבל ממילא יש לי שיומי, לא ביג דיל.
מה אתה רוצה לבצע cast ולא מצליח?
נכון אין קודי אבל ממילא יש לי שיומי, לא ביג דיל.
מה אתה רוצה לבצע cast ולא מצליח?
mosheva
אהבתי את הפוסט הכנה שלך.
לאנשים קפדנים/פדנטיים כמוך הכל חשוב.
אני מאלה שחושבים שסוג האפליקציות הקיימות והיכולת להוריד אפליקציות מגוגל סטור זה דבר חשוב
לא פחות מ"איכות" התמונה והשחורים עליהם מרבים לדבר.
נכון שאפשר לרכוש עוד מכשיר (סטרימר) כדי להוריד קודי, VPN ועוד.
אך אין להשוות נוחות השימוש כשהסמארט של הTV יודע לעשות זאת בצורה מצוינת.
בשלב זה מאחל לך שתלמד עם הזמן להכיר את המסך ויתרונותיו ושתהנה ממנו.
NivToledano
גם לי אין מושג על מה אתה מדבר כשאתה מדבר על מערכת ההפעלה של סוני.
אני זוכר את הפוסט שכתבת עם המון תלונות על סוני 900XF ושהחליפו לך לאולד של סוני
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
האם קיבלת אותו כבר ? איך הוא ?
יש לי סוני אנדרואיד בן שנתיים שעובד מצויין, לא נתקע מעולם (טפו טפו טפו
),
מגיב מהר ומוריד את כל האפליקציות החשובות. הוא נוח כמו 3 הסטרימרים שיש לי בבית, כולל NVIDIA.
אהבתי את הפוסט הכנה שלך.
לאנשים קפדנים/פדנטיים כמוך הכל חשוב.
אני מאלה שחושבים שסוג האפליקציות הקיימות והיכולת להוריד אפליקציות מגוגל סטור זה דבר חשוב
לא פחות מ"איכות" התמונה והשחורים עליהם מרבים לדבר.
נכון שאפשר לרכוש עוד מכשיר (סטרימר) כדי להוריד קודי, VPN ועוד.
אך אין להשוות נוחות השימוש כשהסמארט של הTV יודע לעשות זאת בצורה מצוינת.
בשלב זה מאחל לך שתלמד עם הזמן להכיר את המסך ויתרונותיו ושתהנה ממנו.
NivToledano
גם לי אין מושג על מה אתה מדבר כשאתה מדבר על מערכת ההפעלה של סוני.
אני זוכר את הפוסט שכתבת עם המון תלונות על סוני 900XF ושהחליפו לך לאולד של סוני
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
האם קיבלת אותו כבר ? איך הוא ?
יש לי סוני אנדרואיד בן שנתיים שעובד מצויין, לא נתקע מעולם (טפו טפו טפו
מגיב מהר ומוריד את כל האפליקציות החשובות. הוא נוח כמו 3 הסטרימרים שיש לי בבית, כולל NVIDIA.
@mosheva
·
להבנתי יש לא מעט אפליקציות שוות בסמסונג:
אולי אין גוגל מיוזיק אבל יש דיזר
אין קודי אבל ניתן להזרים סרטים מהרשת הביתית כולל תרגום עיברי בנגן המובנה.
יש את מאקו וכאן 11 שמכסים פחות או יותר את רוב התכנים בשידור הישראלי.
האפליקציות ניטענות די מהר לעד כה לא קרסו לי באמצע.
·
האפליקציות ניטענות די מהר לעד כה לא קרסו לי באמצע.
אתמול הצלחתי דרך הדפדפן לשמוע Google Music אז ככה שזה יצא נחמד... מבאס שזה לא בצורה של אפליקציה ושאי אפשר לבצע CAST מהנייד למסך...
כמו כן הצלחתי בPLEX שזו האפליקציה העיקרית שלי לצפייה בסדרות / סרטים להכניס פלאג של הורדת תרגומים (sub-zero) אך אינני יודע עדין אם ניתן לקשר את הפלאג לאתרים מהארץ כי התרגום של opensubtitles הוא די google translate...
הייתי שמח לדעת אם ניתן לפתוח את ה"חנות" לאפליקציות מכל העולם - אם זה בכלל נעול - נראה לי שכן כי אין המון אפליקציות.
כמו כן אשמח לדעת על פתרון VPN דרך המסך עצמו.
בנוסף אשמח לדעת איך ניתן להגדיר בשלט של סמסונג עוד פעולות עם הממיר של יס.
כמו כן הצלחתי בPLEX שזו האפליקציה העיקרית שלי לצפייה בסדרות / סרטים להכניס פלאג של הורדת תרגומים (sub-zero) אך אינני יודע עדין אם ניתן לקשר את הפלאג לאתרים מהארץ כי התרגום של opensubtitles הוא די google translate...
הייתי שמח לדעת אם ניתן לפתוח את ה"חנות" לאפליקציות מכל העולם - אם זה בכלל נעול - נראה לי שכן כי אין המון אפליקציות.
כמו כן אשמח לדעת על פתרון VPN דרך המסך עצמו.
בנוסף אשמח לדעת איך ניתן להגדיר בשלט של סמסונג עוד פעולות עם הממיר של יס.
·lasik כתב:@mosheva
·
האפליקציות ניטענות די מהר לעד כה לא קרסו לי באמצע....
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

לא מבין מה יש להתאכזב אם ידעת שזה לא אנדרואיד סמארט אלא טייזן.
עם כל היתרונות והחסרונות. למה ציפית בדיוק?
עם כל היתרונות והחסרונות. למה ציפית בדיוק?
תאמת שזו באמת טעות שלי לא בדקתי מה יש ומה אין אבל יצאתי מנק' הנחה שלא צריכה להיות בעיה עם אפליקציות מוכרות וידעות, לפחות קודי..
הייתי בטוח שיש כמו שיש PLEX.
במיוחד שיש תמיכה של סלקום טיוי ושות' אז הייתי בטוח שאם סלקום יש אז יש גם אפליקצות מוכרות יותר.
עצם כתיבת הפוסט היא יותר בשביל אחרים ששוקלים לרכוש מסך של סמסונג ואני שהיו לי ציפיות להעיף חומרה כמו סטרימר, פוסט כזה היה חוסך כאב ראש.
- לא בטוח שיש מסך ברמה הזו ובמחיר הזה עם אנדאוריד נקי ורשמי של גוגל אבל לפחות האכזבה מחוסר התמיכה היתה קטנה יותר, מעניין מה המצב ב L.G שלהם יש שלט שהיה עבורי כמעט deal braker מול הסמסונג (לחיוב כמובן של LG)
הייתי בטוח שיש כמו שיש PLEX.
במיוחד שיש תמיכה של סלקום טיוי ושות' אז הייתי בטוח שאם סלקום יש אז יש גם אפליקצות מוכרות יותר.
עצם כתיבת הפוסט היא יותר בשביל אחרים ששוקלים לרכוש מסך של סמסונג ואני שהיו לי ציפיות להעיף חומרה כמו סטרימר, פוסט כזה היה חוסך כאב ראש.
- לא בטוח שיש מסך ברמה הזו ובמחיר הזה עם אנדאוריד נקי ורשמי של גוגל אבל לפחות האכזבה מחוסר התמיכה היתה קטנה יותר, מעניין מה המצב ב L.G שלהם יש שלט שהיה עבורי כמעט deal braker מול הסמסונג (לחיוב כמובן של LG)
- user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

אנדרואיד סמארט יש בטלוויזיות של סוני והבנתי שזה רחוק ממושלם.