mu9000 רק בקטן יותר
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לא קיים.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
·alon1 כתב:מחפש מסך ברמת mu9000 אך באזור 45 אינצ
לא צריך גדול יותר יש לי מקרן לסרטים והטלוויזיה בעיקר לצפות ביס
תקציב עד 5000...
הכי קרוב בגודל, טוב יותר באיכות הוא סוני 49X900
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
מה זה רמת MU9000???
מהקריאה של 2-3 עמודים בפורום אפשר להתרשם שמדובר במוצר בינוני למדי ומשתמשים רדופי דיסוננס.
לא מבין איך דראק שכזה מגיע למעמד הגביע הקדוש בפורום.
אולי בגלל המחיר שמעוור עיני חכמים.
מהקריאה של 2-3 עמודים בפורום אפשר להתרשם שמדובר במוצר בינוני למדי ומשתמשים רדופי דיסוננס.
לא מבין איך דראק שכזה מגיע למעמד הגביע הקדוש בפורום.
אולי בגלל המחיר שמעוור עיני חכמים.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
זה שהוא מהסידרה הגבוהה לא הופך אותו למוצלח.
מחצית מהשרשורים עוסקים בבעיות כאלו ואחרות שקשורות למכשיר, חלקן חוזורות על עצמן ומשמעותיות למדי ובנוסף מצפיה אישית במסך, אם בעבר עוד הסכמתי שאיכות התמונה של סמסונג מצויינת (בניגוד לאמינות) זה המכשיר הראשון שלהם שלא הפיל לי את הלסת ואיכות התמונה בינונית למדי.
יש מתחרים עדיפים, הם פשוט יותר יקרים
מחצית מהשרשורים עוסקים בבעיות כאלו ואחרות שקשורות למכשיר, חלקן חוזורות על עצמן ומשמעותיות למדי ובנוסף מצפיה אישית במסך, אם בעבר עוד הסכמתי שאיכות התמונה של סמסונג מצויינת (בניגוד לאמינות) זה המכשיר הראשון שלהם שלא הפיל לי את הלסת ואיכות התמונה בינונית למדי.
יש מתחרים עדיפים, הם פשוט יותר יקרים
נו ברור... הכל שאלה של עלות מול תועלת.
אני באופן אישי מאוד התלהבתי מ TCL מסך ב 3000 שקל שלדעתי נותן פייט רציני אבל בגלל אפקט העדר בסוף הלכתי על סמסונג בתוספת של עוד 1400 שקל...
מלבד העובדה שלא אהבתי את העיצוב עם הרמקול סאונד בר בתחתית המסך שימנע שדרוג לסאונד בר בעתיד - לא נראה טוב סאונד בר מתחת לסאונד בר וגם בגלל העדר כניסת HDMI רק 3.
אני באופן אישי מאוד התלהבתי מ TCL מסך ב 3000 שקל שלדעתי נותן פייט רציני אבל בגלל אפקט העדר בסוף הלכתי על סמסונג בתוספת של עוד 1400 שקל...
מלבד העובדה שלא אהבתי את העיצוב עם הרמקול סאונד בר בתחתית המסך שימנע שדרוג לסאונד בר בעתיד - לא נראה טוב סאונד בר מתחת לסאונד בר וגם בגלל העדר כניסת HDMI רק 3.