צרות עם Xbox Elite?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ewolf פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

דיווחים על תקלות רבות בגירסת ה-Elite של קונסולת ה-Xbox 360 של מייקרוסופט. משתמשים מתלוננים כי הקונסולה החדשה "והנוצצת", מציגה שלוש נורות אדומות באופן קבוע. זו היא לא הפעם הראשונה שהדים כאלו נשמעים בקרב משתמשי הקונסולה, גם אלו "שהתמזל מזלם" ורכשו את גירסאות ה-Core או ה-Premium, סבלו מאותן הבעיות, מה שגורר תהיות רבות לגבי מה בדיוק עושה מייקרוסופט?
בעיות חמורות כגון: שריטת דיסקים, התחממות יתר, ובלאי מוגבר הן רק חלק מהצרות שיצטרכו לסבול רוכשי הקונסולה החדשה. כל הבעיות האלה, דרך אגב, הן לא חדשות כלל והיו גם בגירסאות הזולות יותר של הקונסולה.
סרטון המציג את בעיות הקונסולה.

מקור: Vgames.

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

קונים PS3 :)
אגב קראתי באיזה כמה פורמים זניחים כי קיימת איזה תוכנה חדשה שיצאה לPS3 שמאפשרת להריץ את כל המשחקים של הXBOX ע"ג ה PS3...
אם הדבר נכון נראה לי כי לא רחוק היום ואנשים שקנו את הקונסולה של מייקרוסופט יבינו שהם שמו את כספם על קרן הצבי :wink:
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

תן קצת קישורים שנוכל להיווכח...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #4 

תאמת זה היה במהלך גלישה במלא מקומות ככה שלא ממש שמרתי אזכור לזה,אני אנסה לחפש שוב :S
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

alophind
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

crusader כתב:קונים PS3 :)
אגב קראתי באיזה כמה פורמים זניחים כי קיימת איזה תוכנה חדשה שיצאה לPS3 שמאפשרת להריץ את כל המשחקים של הXBOX ע"ג ה PS3...
אם הדבר נכון נראה לי כי לא רחוק היום ואנשים שקנו את הקונסולה של מייקרוסופט יבינו שהם שמו את כספם על קרן הצבי :wink:
...
שהגיהנום יקפא :lol:
ודרך אגב , בעצם מה שאתה אומר זה שאם נגיד עוד שנה תצא התוכנה , אז אני זרקתי לפח 400$ כי במשך 3 שנים נהניתי ושיחקתי נXBO 360 ? משום מה לא נראה לי...

יום יבוא ויהיה לך dual shock בשלט... :lol:

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”