צרות עם Xbox Elite?
דיווחים על תקלות רבות בגירסת ה-Elite של קונסולת ה-Xbox 360 של מייקרוסופט. משתמשים מתלוננים כי הקונסולה החדשה "והנוצצת", מציגה שלוש נורות אדומות באופן קבוע. זו היא לא הפעם הראשונה שהדים כאלו נשמעים בקרב משתמשי הקונסולה, גם אלו "שהתמזל מזלם" ורכשו את גירסאות ה-Core או ה-Premium, סבלו מאותן הבעיות, מה שגורר תהיות רבות לגבי מה בדיוק עושה מייקרוסופט?
בעיות חמורות כגון: שריטת דיסקים, התחממות יתר, ובלאי מוגבר הן רק חלק מהצרות שיצטרכו לסבול רוכשי הקונסולה החדשה. כל הבעיות האלה, דרך אגב, הן לא חדשות כלל והיו גם בגירסאות הזולות יותר של הקונסולה.
סרטון המציג את בעיות הקונסולה.
מקור: Vgames.
בעיות חמורות כגון: שריטת דיסקים, התחממות יתר, ובלאי מוגבר הן רק חלק מהצרות שיצטרכו לסבול רוכשי הקונסולה החדשה. כל הבעיות האלה, דרך אגב, הן לא חדשות כלל והיו גם בגירסאות הזולות יותר של הקונסולה.
סרטון המציג את בעיות הקונסולה.
מקור: Vgames.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
קונים PS3 
אגב קראתי באיזה כמה פורמים זניחים כי קיימת איזה תוכנה חדשה שיצאה לPS3 שמאפשרת להריץ את כל המשחקים של הXBOX ע"ג ה PS3...
אם הדבר נכון נראה לי כי לא רחוק היום ואנשים שקנו את הקונסולה של מייקרוסופט יבינו שהם שמו את כספם על קרן הצבי
אגב קראתי באיזה כמה פורמים זניחים כי קיימת איזה תוכנה חדשה שיצאה לPS3 שמאפשרת להריץ את כל המשחקים של הXBOX ע"ג ה PS3...
אם הדבר נכון נראה לי כי לא רחוק היום ואנשים שקנו את הקונסולה של מייקרוסופט יבינו שהם שמו את כספם על קרן הצבי
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
שהגיהנום יקפאcrusader כתב:קונים PS3
אם הדבר נכון נראה לי כי לא רחוק היום ואנשים שקנו את הקונסולה של מייקרוסופט יבינו שהם שמו את כספם על קרן הצבי...
ודרך אגב , בעצם מה שאתה אומר זה שאם נגיד עוד שנה תצא התוכנה , אז אני זרקתי לפח 400$ כי במשך 3 שנים נהניתי ושיחקתי נXBO 360 ? משום מה לא נראה לי...
יום יבוא ויהיה לך dual shock בשלט...