MU9000 עם מכה קלה בתחתית המסך
לפני שבועיים קיבלתי את ה-65MU9000, בסופ''ש שמתי לב שהפס הכסוף בתחתית המסך לא ישר לחלוטין בקטע מסויים (כמעט ואי אפשר לשים לב). בנוסף, הפאנל האחורי שמתפרק (יש שם כניסת USB וכניסת רשת) לא נסגר טוב כמו שאני מניח שאמור להיסגר.
מעבר לכך, אין לי תלונות על הטלויזיה.
השאלה היא כזאת: האם המסך שלי קיבל באיזה שהוא שלב מכה די רצינית שעיקמה את הפס הכסוף ולכן באיזה שהוא שלב, יחסית מהר, המסך יתקלקל מהצפוי ועליי לפנות לאלטרוניקס פרו או שאין לי ממש מה לעשות פרט ללקוות שיהיה בסדר.
מעבר לכך, אין לי תלונות על הטלויזיה.
השאלה היא כזאת: האם המסך שלי קיבל באיזה שהוא שלב מכה די רצינית שעיקמה את הפס הכסוף ולכן באיזה שהוא שלב, יחסית מהר, המסך יתקלקל מהצפוי ועליי לפנות לאלטרוניקס פרו או שאין לי ממש מה לעשות פרט ללקוות שיהיה בסדר.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
3:32 תקבל תשובה לבעיה שלך.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
לדעתי כן צריך לדווח לאלקטרוניקס פרו הרי אם בעוד שנה תהיה תקלה במסך הם יאשימו אותו כי הם יראו את המכה ויגידו שהוא גרם לה ובגלל זה התקלה נוצרה
גם אם לא יחליפו את המסך ויגידו שאין כל בעיה לפחות שזה יהיה רשום שהמכה לא כתצואה מנזק שהלקוח גרם
בתקווה שהם יהיו מוכנים להקשיב ולהאמין כמובן כי בכל זאת עברו שבועיים
גם אם לא יחליפו את המסך ויגידו שאין כל בעיה לפחות שזה יהיה רשום שהמכה לא כתצואה מנזק שהלקוח גרם
בתקווה שהם יהיו מוכנים להקשיב ולהאמין כמובן כי בכל זאת עברו שבועיים
נערך לאחרונה על ידי mpc9 ב 25/06/2018 20:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
עדכון
הגיע טכנאי של אלקטרוניקס פרו ביום 28/6, טוען שהטלויזיה תקינה אבל, התפלא על מכה והתפלא שהכיסוי של כניסת הרשת היה זרוק בקרטון ולא הגיע ביחד עם החבילה של השלט.
היום 16/7, הגיע נציג של אקלטרוניקס פרו ונציג של סמליין, התפלאו שניהם על המכה ועל נושא הכיסוי, כמו כן שניהם טענו שהטלויזיה תקינה ובמצב מצוין מבחינת זליגת אור.
אני לא בטוח שהטלויזיה תקינה כי כאשר אני מסתכל על הפינות של המסך, הצבעים שם אינם זהים לחלוטין לצבעים במרכז המסך, מרחק הישיבה 2.5 מטר.
בתחילה חשבתי שהטלויזיה אינה חדשה אבל לפי כמות השעות שעבדה, 283 שעות בחמישה שבועות, נשמע לי סביר שהיא חדשה.
מציג סמליין הציעה 2 חלופות:
החלפה ל-NU8000 או קבלת סאונד בר כפיצוי.
דעתכם?
הגיע טכנאי של אלקטרוניקס פרו ביום 28/6, טוען שהטלויזיה תקינה אבל, התפלא על מכה והתפלא שהכיסוי של כניסת הרשת היה זרוק בקרטון ולא הגיע ביחד עם החבילה של השלט.
היום 16/7, הגיע נציג של אקלטרוניקס פרו ונציג של סמליין, התפלאו שניהם על המכה ועל נושא הכיסוי, כמו כן שניהם טענו שהטלויזיה תקינה ובמצב מצוין מבחינת זליגת אור.
אני לא בטוח שהטלויזיה תקינה כי כאשר אני מסתכל על הפינות של המסך, הצבעים שם אינם זהים לחלוטין לצבעים במרכז המסך, מרחק הישיבה 2.5 מטר.
בתחילה חשבתי שהטלויזיה אינה חדשה אבל לפי כמות השעות שעבדה, 283 שעות בחמישה שבועות, נשמע לי סביר שהיא חדשה.
מציג סמליין הציעה 2 חלופות:
החלפה ל-NU8000 או קבלת סאונד בר כפיצוי.
דעתכם?
bomba90
בכל מסך אחר תראה זליגות אור. בעיקר אם תחפש את זה.
על NU8000 עדיין אין חוות דעת כי הוא לא נמכר בכמויות ובמחירי רצפה כמו המסך שלך.
בסך הכל עושה רושם שאלקטרוניקס וסמליין התנהגו בסדר במקרה שלך.
אם אין לך מערכת קול מציע שתשאר עם המסך הנוכחי וקח את הסאונד בר כפיצוי על המכה.
בכל מסך אחר תראה זליגות אור. בעיקר אם תחפש את זה.
על NU8000 עדיין אין חוות דעת כי הוא לא נמכר בכמויות ובמחירי רצפה כמו המסך שלך.
בסך הכל עושה רושם שאלקטרוניקס וסמליין התנהגו בסדר במקרה שלך.
אם אין לך מערכת קול מציע שתשאר עם המסך הנוכחי וקח את הסאונד בר כפיצוי על המכה.
אני נוטה לקחת את ה-NU8000 כי, לפחות לפי RTINGS, מדובר בטלויזיה טובה יותר למעט נושא ההשתקפויות.
מה שמפריע לי, קצת טיפשי אולי, זה שמדובר במסך במחיר זול יותר, אולי לא כרגע אבל בהמשך בטוח שהוא יהיה זול יותר מה-MU9000.
הרושם שלי מאלקטרוניקס פרו הרבה יותר חיובי מאשר קראתי עליו בפורום.
מה שמפריע לי, קצת טיפשי אולי, זה שמדובר במסך במחיר זול יותר, אולי לא כרגע אבל בהמשך בטוח שהוא יהיה זול יותר מה-MU9000.
הרושם שלי מאלקטרוניקס פרו הרבה יותר חיובי מאשר קראתי עליו בפורום.
עדכון 24/7/2018
כפי שרשמתי קודם, הוצע NU8000 או סאונד בר ולהישאר עם ה-MU9000.
לאחר שיחה קצרה עם סמליין, הוחלט כי אקבל NU8000 וסאונד בר (פשוט יותר מאשר הוצע) ששווה משהו כמו 450 ש''ח.
כמה אלקטרוניקס פרו שכונה? ככה שכונה:
אתמול התקשרו לתאם משלוח והתקנה להיום, ביקשתי שיחזרו אליי בעוד רבע שעה, לא חזרו.
היום התקשרו להגיד שהם עוד חצי שעה מגיעים (מזל שעובד קרוב).
הגיעו שני המתקינים, הובילו את הטלויזיה 4 קומות ללא מעלית, נראה שכמו שצריך.
התקינו יפה, היו נחמדים.
באופן כללי, החוויה שלי עם אלקטרוניקס פרו היתה טובה וגם עם אחראי המסכים של סמליין, שי.
הבעיה שלי היתה עם ההובלה של הטלויזיה הראשונה: מוביל בודד, קומה 4 בלי מעלית, טלויזיה 65 אינטש.
מה שכן, ברור לי שסמליין מוכרים מסכים שמחזירים להם.
אגב, שכחתי משדר של מקלדת אלחוטית בב-USB שבגב המסך, אם מישהו מוצא, שייצור קשר.
כפי שרשמתי קודם, הוצע NU8000 או סאונד בר ולהישאר עם ה-MU9000.
לאחר שיחה קצרה עם סמליין, הוחלט כי אקבל NU8000 וסאונד בר (פשוט יותר מאשר הוצע) ששווה משהו כמו 450 ש''ח.
כמה אלקטרוניקס פרו שכונה? ככה שכונה:
אתמול התקשרו לתאם משלוח והתקנה להיום, ביקשתי שיחזרו אליי בעוד רבע שעה, לא חזרו.
היום התקשרו להגיד שהם עוד חצי שעה מגיעים (מזל שעובד קרוב).
הגיעו שני המתקינים, הובילו את הטלויזיה 4 קומות ללא מעלית, נראה שכמו שצריך.
התקינו יפה, היו נחמדים.
באופן כללי, החוויה שלי עם אלקטרוניקס פרו היתה טובה וגם עם אחראי המסכים של סמליין, שי.
הבעיה שלי היתה עם ההובלה של הטלויזיה הראשונה: מוביל בודד, קומה 4 בלי מעלית, טלויזיה 65 אינטש.
מה שכן, ברור לי שסמליין מוכרים מסכים שמחזירים להם.
אגב, שכחתי משדר של מקלדת אלחוטית בב-USB שבגב המסך, אם מישהו מוצא, שייצור קשר.