המסך (mu9000 Samsung) מתעקש להגדיר לי את Xiaomi steamer כל פעם מחדש
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 613
- נתן תודות: 141 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
היי,
יש לי סטרימר שיומי מי בוקס שמחובר ישירות לטלוויזיה סמסונג mu9000 ומוגדר תקין כולל שליטה מהשלט של הטלוויזיה..
הבעיה- כל פעם שצריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר כי הוא נתקע או סתם נכנס למצב של חוסר סינכרון, אז הטלוויזיה מזהה אותו מחדש וכל תהליך ההגדרה בטלוויזיה מתחיל מחדש כולל התאמת השלט.
אי אפשר להגדיר כך שיישאר קבוע?
פירוט מדויק של מה שקורה:
אם הסטרימר לא היה בשימוש במשך לילה, ואני מנסה לעבור אליו, הטלוויזיה אומרת לי שהוא כבוי או לא זמין, ויש ללחוץ על כפתור על המסך בכדי לתת לו כנראה פקודה להתעורר.
זה לא מעיר אותו משום מה, ולכן אני מוציא ומחזיר אותו מהחשמל.
ואז הטלוויזיה מתחילה תהליך הגדרה מחדש.
יש לי סטרימר שיומי מי בוקס שמחובר ישירות לטלוויזיה סמסונג mu9000 ומוגדר תקין כולל שליטה מהשלט של הטלוויזיה..
הבעיה- כל פעם שצריך להוציא אותו מהחשמל ולהחזיר כי הוא נתקע או סתם נכנס למצב של חוסר סינכרון, אז הטלוויזיה מזהה אותו מחדש וכל תהליך ההגדרה בטלוויזיה מתחיל מחדש כולל התאמת השלט.
אי אפשר להגדיר כך שיישאר קבוע?
פירוט מדויק של מה שקורה:
אם הסטרימר לא היה בשימוש במשך לילה, ואני מנסה לעבור אליו, הטלוויזיה אומרת לי שהוא כבוי או לא זמין, ויש ללחוץ על כפתור על המסך בכדי לתת לו כנראה פקודה להתעורר.
נערך לאחרונה על ידי user30000z ב 23/06/2018 13:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
קודם כל אתה לא חייב לנתק אותו מהחשמל אתה יכול ללחוץ על כפתור חזור בשלט וזה יחזור למסך של הסטרימר
בכל אופן ברגע שהטלוויזיה מנסה להגדיר את הסטרימר תן לה לסיים את הפעולה היא לא תזהה אותו ואז תלחץ על הגדרה ידנית - התקן חדש - ממיר OTT / קונסולת משחקים - ישירות לטלוויזיה - ותגלול למטה עד שתגיע ל XIAOMI זה יפתור את הבעיה
בכל אופן ברגע שהטלוויזיה מנסה להגדיר את הסטרימר תן לה לסיים את הפעולה היא לא תזהה אותו ואז תלחץ על הגדרה ידנית - התקן חדש - ממיר OTT / קונסולת משחקים - ישירות לטלוויזיה - ותגלול למטה עד שתגיע ל XIAOMI זה יפתור את הבעיה
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

כן, זה מה שאני עושה, אבל הבעיה היא שאני כל פעם צריך לעשות את זה מחדש, אם הסטרימר יוצא מהחשמל או מתנתק.
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

אכן כן, רשום Xiaomi אחרי שאני מסיים להגדיר אותו והכל עובד מצויין עד שזה קורה שוב.
פירוט מדויק של מה שקורה:
פירוט מדויק של מה שקורה:
הטלוויזיה לא צריכה להגדיר אותו מחדש
אבל לפי מה שאתה מתאר שאתה לוחץ כדי להדליק אותו והוא לא נדלק לדעתי הוא מאבד צימוד עם השלט
שזה קורה תנסה ללחוץ על הכפתור שמצוייר עליו עיגול ועל הכפתור חזרה (חץ שמאלה) בשלט של הסטרימר ביחד ממרחק של 20 ס״מ או פחות זה יעשה צימוד חדש לשלט אם זו באמת הבעיה וזה מצליח לפתור אותה תחליף סוללות לשלט של הסטרימר
אבל לפי מה שאתה מתאר שאתה לוחץ כדי להדליק אותו והוא לא נדלק לדעתי הוא מאבד צימוד עם השלט
שזה קורה תנסה ללחוץ על הכפתור שמצוייר עליו עיגול ועל הכפתור חזרה (חץ שמאלה) בשלט של הסטרימר ביחד ממרחק של 20 ס״מ או פחות זה יעשה צימוד חדש לשלט אם זו באמת הבעיה וזה מצליח לפתור אותה תחליף סוללות לשלט של הסטרימר
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה אני אבדוק את זה, אעדכן כשזה יקרה.
כלומר המסך הזה של הטלוויזיה שמבקש ממך ללחוץ על הכפתור במסך בכדי להעיר את הסטרימר, זה משהו שקורה גם אצלך והוא מצליח להעיר אותו?
כלומר המסך הזה של הטלוויזיה שמבקש ממך ללחוץ על הכפתור במסך בכדי להעיר את הסטרימר, זה משהו שקורה גם אצלך והוא מצליח להעיר אותו?
-
user30000z
-
- חבר פעיל במיוחד

האמת ששמחתי שהשלט של סמסונג שולט בו ולא צריך לערב עוד שלט...
מסתבר שכן 😊
מסתבר שכן 😊