למה צריך Streamer?
שלום, יש לי LG C7. אני רוצה לצפות בסרטי 4K שאני מוריד.
השאלה שלי היא כזאת, למה לקנות סטרימר אם אפשר ישר לחבר כונן חיצוני של 2TB ישירות לטלוויזיה ולנגן את הסרט? הטלוויזיה תומכת בכתוביות והכל. האם שווה להשקיע בסטרימר ? כי כרגע אני לא מבין את הסיבה לקנות סטרימר (אלא אם כן הטלוויזיה ישנה ואין לה ממשק חכם לכוננים חיצוניים)
השאלה שלי היא כזאת, למה לקנות סטרימר אם אפשר ישר לחבר כונן חיצוני של 2TB ישירות לטלוויזיה ולנגן את הסרט? הטלוויזיה תומכת בכתוביות והכל. האם שווה להשקיע בסטרימר ? כי כרגע אני לא מבין את הסיבה לקנות סטרימר (אלא אם כן הטלוויזיה ישנה ואין לה ממשק חכם לכוננים חיצוניים)
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 523 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@Dymatize
די ענית בעצמך על השאלה …
אם מבחינתך הנגן המובנה במסך במקביל לאפליקציות המקובלות (נטפליקס, יוטיוב, וכד׳) מספקות אותך - אז סטרימר אכן לא יוסיף הרבה.
די ענית בעצמך על השאלה …
אם מבחינתך הנגן המובנה במסך במקביל לאפליקציות המקובלות (נטפליקס, יוטיוב, וכד׳) מספקות אותך - אז סטרימר אכן לא יוסיף הרבה.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Dymatize
·
בגלל שלא כולם רוצים כל פעם לנתק ולחבר כונן חיצוני לטלוויזיה, רוצים להזרים דרך הרשת הביתית. למרות שגם בזה הנגן של הטלוויזיה תומך.
עניין של נוחות.
·
בגלל שלא כולם רוצים כל פעם לנתק ולחבר כונן חיצוני לטלוויזיה, רוצים להזרים דרך הרשת הביתית. למרות שגם בזה הנגן של הטלוויזיה תומך.
עניין של נוחות.
· אוקיי, השאלה שלי זה איפה אפשר לבדוק אם הטלוויזיה תומכת בכונן של 4TB? אני רוצה לקנות כונן גדול לסרטים. ואין ממש תשובה באינטרנט .TheCoolest כתב:@Dymatize
·
עניין של נוחות....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20182
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בעיקרון אמור לתמוך, אבל בלי עיקרון, אם אתה לא מוצא מישהו עם דגם זהה שבדק דיסק בגודל כזה אז אי אפשר לדעת.