בעיה עם TVHEADEND בערוצים החדשים של עידן פלוס

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
avshi114 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אהלן

מקווה שזה מתאים לפה.. התלבטתי איפה לפרסם.

אני עובד עם RPI3 ועם מערכת LIBREELEC גירסא אחרונה. מותקן שרת TVHEADEND בגירסא האחרונה.
משתמש בדונגל geniatech t230 המוכר והמצוין.
עם הערוצים הישנים הכל עבד פלאים כולל הקלטות וטיימשיפטינג. אין תלונות.

סרקתי את התדר החדש (530) ומצאתי את הערוצים החדשים.
הבעיה היא שהניגון פשוט על הפנים. האודיו קופץ כל 2-3 שניות ובכלל הוידאו והאודיו לא כל כך מסונכרנים. ניסיתי גם להתחבר ממחשב אחר לשרת הנ"ל והשידור עדיין עם אותן תקלות. במיוחד ערוץ 11 HD שבלתי אפשרי לצפות בו ככה. אבל גם ערוצים 24 ו20 עם קפיצות אודיו. הערוצים התדר הישן 514 עובדים מעולה. ניסיצתי גם לבטל את ההקלטות והטיימשיפט אך ללא הצלחה.

עכשיו לחלק הכי מוזר.
קניתי אנטנה חדשה והתקלה לא הסתדרה.. נשארה אותו דבר.
אבל כשחיברתי את אותו דונגל ל2 מחשבים ניידים השידור מדהים!! HD כמו שצריך בלי תקיעות ובלי כלום. חיברתי אותה גם לטלוויזיה עם ממיר מובנה ורואים פיקס. בנתונים כתוב שיש 100 אחוז גם עוצמה וגם איכות אות. הגיוני גם כי רואים בלי תקלות.
ואז באמת השתגעתי - פתחתי שרת על הלפטופ בווינדוס עם התוכנה nextpvr והתחברתי לשרת הזה דרך הקודי על הRPI (שלא רצה לנגן טוב בעצמו) והשידור חלק!!! אין לי מילים.

אגב יש לי רישיון לקודד MPG2 וגם VC1 אפילו שזה לא עוזר.

מה גורם לשרת להעביר את השידור גרוע כשהוא מותקן על הראספברי פיי אבל שרת אחר על ווינדוס מעביר שידור מעולה לכל המכשירים??

סורי על החפירה אבל חבל על המאמץ בשביל דברים שכבר ניסיתי.
הגעתי למסקנה שזה או באג בTVHEADEND או מחסור של מתח USB למרות שאין לו שום דבר מחובר חוץ מהדונגל.

אשמח לעזרה אני מיואש :(

תודה!

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”