לשדרג את הסטאפ
אהלן,
בא לי לשדרג את הסטאפ:
רסיבר אונקיו 609
קדמיים Monitor Ausio RX1
סנטר Monitor Audio Radius
אחוריים Morel sp1
סאב Tannoy TS-10
כרגע אני לא כל כך מרוצה, בא לי לשמוע דיאלוגים מהסנטר בצורה יותר חדה, לקבל מהקדמיים סאונד שהוא יותר "קדמי" ובאס שנותן פאנץ ונעלם ולא מהדהד.
תכנים -נטפליקס, ייס ותכנים מהמחשב.
סלון של כ20 מטר, אסטטיקה חשובה ולכן מדובר במדפיים.
העדפה היא לקנות און ליין (עדיפות לחנות שמקבלת פייפאל) או מיד2 (לא רמקולים בני יותר מעשור).
כרגע התכנון הוא להפוך את הקדמיים לאחוריים.
בתור סנטר שוקל להזמין מאמזון את ה Klipsch RP-250C
בתור קדמיים שוקל להזמין מאיביי את ה Dynaudio Emit M10
רסיבר כנראה את הדנון 3400.
סאב אין כרגע בראש
לא מתכוון לשמוע בעצמי שום דבר, אין לי את הזמן לזה, ביקורות מאתרים מכובדים מספיק טובים לי, אני לא מאלה שמאמינים שסנטר חייב להיות מאותה החברה/סדרה ואינני מפחד להמר על התוצאה הסופית.
הפוסט נכתב במטרה אולי לשמוע המלצות (עם העדפה למשהו שניתן למצוא עליו ביקורות ברשת) על מוצרים שיכולים לתת יותר וליו באותם סדרי המחיר אם זה ביד2 או ברשת.
תודה מראש
בא לי לשדרג את הסטאפ:
רסיבר אונקיו 609
קדמיים Monitor Ausio RX1
סנטר Monitor Audio Radius
אחוריים Morel sp1
סאב Tannoy TS-10
כרגע אני לא כל כך מרוצה, בא לי לשמוע דיאלוגים מהסנטר בצורה יותר חדה, לקבל מהקדמיים סאונד שהוא יותר "קדמי" ובאס שנותן פאנץ ונעלם ולא מהדהד.
תכנים -נטפליקס, ייס ותכנים מהמחשב.
סלון של כ20 מטר, אסטטיקה חשובה ולכן מדובר במדפיים.
העדפה היא לקנות און ליין (עדיפות לחנות שמקבלת פייפאל) או מיד2 (לא רמקולים בני יותר מעשור).
כרגע התכנון הוא להפוך את הקדמיים לאחוריים.
בתור סנטר שוקל להזמין מאמזון את ה Klipsch RP-250C
בתור קדמיים שוקל להזמין מאיביי את ה Dynaudio Emit M10
רסיבר כנראה את הדנון 3400.
סאב אין כרגע בראש
לא מתכוון לשמוע בעצמי שום דבר, אין לי את הזמן לזה, ביקורות מאתרים מכובדים מספיק טובים לי, אני לא מאלה שמאמינים שסנטר חייב להיות מאותה החברה/סדרה ואינני מפחד להמר על התוצאה הסופית.
הפוסט נכתב במטרה אולי לשמוע המלצות (עם העדפה למשהו שניתן למצוא עליו ביקורות ברשת) על מוצרים שיכולים לתת יותר וליו באותם סדרי המחיר אם זה ביד2 או ברשת.
תודה מראש
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
לפני שאתה רץ ומשדרג "בצורה לא אחראית"
את כל המערכת הייתי ממליץ לך להתמקד קודם בהחלפת רמקול הסנטר והסאב, לאחר מכן בהחלפה של הקידמיים עם האחוריים ורכישת קידמיים אחרים ולבסוף אם תחליט שאתה צריך רסיבר אחר אז שדרג את הרסיבר.
ואם אסטטיקה חשובה לך הייתי מציע לך לרכוש שלישייה קדמית מאותו המותג, ה-DYNAUDIO EMIT מצויינים אך לא ממש ה"קרם דה לה קרם" בתחום העיצוב לטעמי, בדוק את ה-QUADים או DALI ZENSOR שלמרות היותם "קופסתיים" עדיין נראים טוב יותר מה-DYNAUDIO.
ואם אסטטיקה חשובה לך הייתי מציע לך לרכוש שלישייה קדמית מאותו המותג, ה-DYNAUDIO EMIT מצויינים אך לא ממש ה"קרם דה לה קרם" בתחום העיצוב לטעמי, בדוק את ה-QUADים או DALI ZENSOR שלמרות היותם "קופסתיים" עדיין נראים טוב יותר מה-DYNAUDIO.
You pay peanuts, you get monkeys
השדרוג יתבצע בהדרגתיות ובלי לחץ של זמן, כרגע על הפרק החלפה של הקדמיים וסנטר, הקדמיים הנוכחים יהפכו לאחוריים.
העדיפות היא לאיכות לפני אסטטיקה, ההגבלה היא על מדפיים לא על צורתם.
לא מצאתי ביקורות יותר מחמיאות ל QUADים או DALI ZENSOR בטווח המחירים האלה, אם אתה מכיר כאלה אשמח אם תשתף אותי
תודה.
העדיפות היא לאיכות לפני אסטטיקה, ההגבלה היא על מדפיים לא על צורתם.
לא מצאתי ביקורות יותר מחמיאות ל QUADים או DALI ZENSOR בטווח המחירים האלה, אם אתה מכיר כאלה אשמח אם תשתף אותי
תודה.
- freerider
- חבר ותיק

כשאתה מחפש ביקורות האם אתה מחפש ביקורות מגזינים או ביקורות משתמשים? ביקורות מגזינים הן ברוב המיקרים לא מדד.
ה-DALI ZENSOR הוא רמקול מצוין למחירו וגם יותר ממחירו, ה-DYNAUDIO הוא רמקול מעולה (אני אישית כבר כמה שנים טובות עם DYNAUDIO ועברתי על לא מעט דגמים שלהם ממגוון סדרות שונות כולל סידרת ה-DM שהוחלפה ע"י ה-EMIT) ואם אין לך בעיה עם העיצוב "הפשוט" שלהם אני ממליץ עליהם בחום.
וכמו בכל רמקול קח בחשבון שחתימת הצליל של ה-DYNAUDIO שונה מחתימת הצליל של ה-MONITOR AUDIO שברשותך.
הייתי גם ממליץ לך לבדוק את ה-MOREL OCTUS שהם מאוד ידידותיים לרסיברים ק"ב ויחסית לא יקרים, ה-OCTAVE הישן יהיה מעט "כבד" על רסיבר ק"ב לדעתי את יתכן וה-OCTAVE החדש יכול להתאים יותר.
ה-DALI ZENSOR הוא רמקול מצוין למחירו וגם יותר ממחירו, ה-DYNAUDIO הוא רמקול מעולה (אני אישית כבר כמה שנים טובות עם DYNAUDIO ועברתי על לא מעט דגמים שלהם ממגוון סדרות שונות כולל סידרת ה-DM שהוחלפה ע"י ה-EMIT) ואם אין לך בעיה עם העיצוב "הפשוט" שלהם אני ממליץ עליהם בחום.
וכמו בכל רמקול קח בחשבון שחתימת הצליל של ה-DYNAUDIO שונה מחתימת הצליל של ה-MONITOR AUDIO שברשותך.
הייתי גם ממליץ לך לבדוק את ה-MOREL OCTUS שהם מאוד ידידותיים לרסיברים ק"ב ויחסית לא יקרים, ה-OCTAVE הישן יהיה מעט "כבד" על רסיבר ק"ב לדעתי את יתכן וה-OCTAVE החדש יכול להתאים יותר.
כן אני מודע לכך שביקורות מגזינים יכולות להיות מוטות ולכן אני קורא גם ביקורות גולשים או בכלל כל מלל שמוצא בגוגל.
אני מחפש חתימת צליל שונה מהמוניטור אודיו , יש להם מן במה אחורית ובא לי רמקולים עם במה יותר קדמית.
על הדאלי קראתי ולא מצאתי אותו למתמודד ראוי לDYNAUDIO, הוא גם עולה חצי ממנו אז לדעתי הם לא כל כך באותה הקטגוריה.
שקלתי גם את Acoustic Energy 301s שנראים לי טוב.
אני מחפש חתימת צליל שונה מהמוניטור אודיו , יש להם מן במה אחורית ובא לי רמקולים עם במה יותר קדמית.
על הדאלי קראתי ולא מצאתי אותו למתמודד ראוי לDYNAUDIO, הוא גם עולה חצי ממנו אז לדעתי הם לא כל כך באותה הקטגוריה.
שקלתי גם את Acoustic Energy 301s שנראים לי טוב.
- freerider
- חבר ותיק

·מוזר שלא מצאת על ה-DALI ביקורות:rony77 כתב: על הדאלי קראתי ולא מצאתי אותו למתמודד ראוי לDYNAUDIO, הוא גם עולה חצי ממנו אז לדעתי הם לא כל כך באותה הקטגוריה.
...
https://www.whathifi.com/dali/zensor-1/review
https://www.amazon.co.uk/Dali-Zensor-Sp ... B0057X5KF0
https://www.stereophile.com/content/dal ... oudspeaker
http://www.trustedreviews.com/reviews/dali-zensor-1-5-1
נכון שה-DALI זולים יותר מה-DYNAUDIO אך בתימחור של ה-DYNAUDIO מעורב הרבה מוניטין, שיווק וכדומה, מהניסיון שלי עם שניהם הם די דומים בצליל שלהם (דומים, לא זהים!) והם לדעתי כן באותה הקטגוריה, אל תשלול אותם.
מעבר לזאת אם יש לך חלל ש"יכול להכיל" את ה-EMIT 20 או את ה-ZENSOR 3 הייתי ממליץ לך לקפוץ על המדרגה הזו.
אמנם ל-EMIT 10 בס מצויין במיוחד בהתחשב בגודלו (או "קוטנו"