מי מכיר מחשביזיה טובה?, אולי LG מכירים?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
SHAULISHKO פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 195
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

סליחה שיצא ארוך אבל הסיפור קצת מסובך.....המחשביזיה שלי MAG בגודל 24-אינטש, בת 6-שנים, שמשמשת לי כמסך מחשב במשך היום בשביל לעבוד בביית וכמסך טלוויזיה בליילה לפני השינה כי יש לה טיימר כיבוי, (מה שאין במסכי מחשב רגילים), התקלקלה לה לפני כשבוע העיין-אינפרא שעובדת עם ה-שלט-רחוק ועולה הרבה כסף להחליף אותה, אז אני מחפש מחשביזיה חדשה ומגלה פתאום שאין יותר מחשביזיות ומסך טלוויזיה אפילו בגודל של 32-אינטש שאני מוכן לשים על הזרוע-קיר שהיא כחצי-מטר מהפרצוף שלי.....אפילו בגודל הענק הזה אין שום טלוויזיה עם רזולוציה של 1920X1080, מה שנדרש כדי לחבר מחשב למסך הזה ולראות את הכתב הקטן של הפורום הזה למשל בצורה ברורה ולא מטושטשת.....
מצאתי רק סוני 32-אינטש מאוד יקרה עם רזולוציה כזאת, אבל אין לה אפילו דפדפן-אינטרנט למרות שהם קוראים לה טלוויזיה-חכמה.....
למישהו יש רעיון מה עושים עכשיו?, כי אני עובד בביית שלי במשך היום על המחשב הזה לפרנסתי ובליילה אני רואה טלוויזיה לפני השינה, כי אנוכי שייך לאלה שבלי טלוויזיה עם טיימר-כיבוי מול הפרצוף, לא מסוגלים להירדם...
פתאום אין מחשביזיות בישראל בגודל נורמלי של 27-אינטש למשל והטלוויזיות עם רזולוציה של 1920X1080 מתחילות מגודל של 40-אינטש ואני בצרה, כי אני לא יכול לשים על הזרוע שבקיר לידי 40-אינטש חצי-מטר מהפרצוף.....מה עושים אנשים???
כנראה שגם המחשביזיות כמו ה-MAG החמודה שהתקלקלה לי בורחות מהארץ אוכלת יושביה הזאת ואין משום-מה כאלה יותר....
איפה אתם LG שכול הדירה שלי מלאה במוצרים הטובים שלכם???....למה אין לכם פתאום מחשביזיות למען השם???

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”