סנכרון רסיבר לטלויזה ובעיית שמע בזון 2
רסיבר פיוניר 921, טלויזיה LG, לא רואה תמונה כאשר מפעיל את הכול, יש רק שמע, צריך זוז מ ה AV המתאים ולחזור עד שהתמונה חוזרת . האם יש פתרון שאראה תמונה בפתיחה הראשונה ?
זון 2 - לממיר של הכבלים אין יציאה אנלוגית, רק אופטית, האם יש דרך לחבר שמע לזון 2
תודה
זון 2 - לממיר של הכבלים אין יציאה אנלוגית, רק אופטית, האם יש דרך לחבר שמע לזון 2
תודה
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
@sbh61
·אוקיי, בוא נתחיל מהתחלה כי בהודעה שפתחת ציינת רסיבר מדגם שונה.
אז הרסיבר שלך הוא ה-PIONEER VSX-LX53 ולא 921.
1. יש לרסיבר שלך מעבד תמונה.
2. יש לרסיבר יציאות ל-ZONE 2 ו-ZONE 3
3. את יציאת השמע מ- ZONE 2 אתה יכול דרך יציאת הרמקולים שברסיבר או דרך יציאת הרמקולים SURROUND BACK (מצריך הגדרה בתפריט הרמקולים) או דרך יציאת PRE של ZONE 2.
4. יציאת שמע ל-ZONE 3 ניתן לקבל רק יציאת ה-PRE של ZONE 3.
איך אתה מחבר את ZONE 2 שלך?
·אוקיי, בוא נתחיל מהתחלה כי בהודעה שפתחת ציינת רסיבר מדגם שונה.
אז הרסיבר שלך הוא ה-PIONEER VSX-LX53 ולא 921.
1. יש לרסיבר שלך מעבד תמונה.
2. יש לרסיבר יציאות ל-ZONE 2 ו-ZONE 3
3. את יציאת השמע מ- ZONE 2 אתה יכול דרך יציאת הרמקולים שברסיבר או דרך יציאת הרמקולים SURROUND BACK (מצריך הגדרה בתפריט הרמקולים) או דרך יציאת PRE של ZONE 2.
4. יציאת שמע ל-ZONE 3 ניתן לקבל רק יציאת ה-PRE של ZONE 3.
איך אתה מחבר את ZONE 2 שלך?
You pay peanuts, you get monkeys
יש לי את 2 הרסיברים, מחליף ביניהם, אותה בעייה, כרגע לטלויזיה המדוברת מחובר ה LX53
אחפש את מעבד התמונה כדי לשנות או להתאים הגדרות
לגבי זון 2 - אם אני מבין טוב אני צריך מקור שבמקרה זה ממיר הוט פייבר, מאחר ואין לו יציאה אנלוגית אני לא יכול לחבר שמע. צריך איזה שהוא תווך
אחפש את מעבד התמונה כדי לשנות או להתאים הגדרות
לגבי זון 2 - אם אני מבין טוב אני צריך מקור שבמקרה זה ממיר הוט פייבר, מאחר ואין לו יציאה אנלוגית אני לא יכול לחבר שמע. צריך איזה שהוא תווך
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אתה יכול למתג רק אות אנלוגי ל-ZONE 2 כך שאם בממיר שלך אין יציאת שמע ותמונה אנלוגיים עליך יהיה להשתמש באיזשהו ממיר דיגיטלי אנלוגי חיצוני (DAC) שיחובר ליציאה האופטית של הממיר וימיר את הסיגנל לאות אנלוגי, יציאות ה-DAC יחוברו לאחת הכניסות האנלוגיות שברסיבר וכך תוכל למתג שמע ל-ZONE 2.
You pay peanuts, you get monkeys