הטריפל VOD הסודי של הוט

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
off פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1394
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 186 פעמים

שליחה #1 

169 שקל בחודש: חבילת הטריפל הסודית של HOT
האזינו לשיחה עם נציגת שירות לקוחות של HOT ■ הצעד מגיע לאחר רבעונים ארוכים של נטישה ב-HOT

שיטות המיקוח להורדת מחירים חודרות לתחום הסלולר? בימים האחרונים מציעה HOT את חבילת הטריפל ב-169 שקל - כמעט 20% פחות מהמחיר הרשמי של החבילה העומד על 199 שקל. HOT לא מפרסמת את המחיר הנמוך יותר באתר שלה, אך הוא מוצע למי שמתקשר למוקד הלקוחות כחבילת שימור ללקוחות המבקשים להתנתק.

צעד זה מגיע, ככל הנראה, לאחר רבעונים ארוכים של נטישה ב-HOT, בעיקר בשירות הטלוויזיה, עקב התחרות מצד שירותי הטלוויזיה המוזלים - פרטנר טי.וי וסלקום טי.וי. הטריפל כולל אינטרנט (ספק ותשתית 100 מגה), טלפון, טלוויזיה כולל VOD ו-3 ממירים.

בשבוע שעבר השיקה בזק בינלאומי חבילת טריפל במחיר של 199 שקל לחודש. לרגל ההשקה, עלות החודשיים הראשונים היא 99 שקל בחודש. חבילת הטריפל (אינטרנט, טלוויזיה וטלפון קווי) כוללת את שירות הטלוויזיה StingTV של yes ו-300 דקות שיחה בטלפון הביתי. החבילה מיועדת ללקוחות חדשים וללקוחות קיימים של החברה.

מהשוואה שערכנו בין החברות עולה כי חבילת הטריפל הזולה ביותר היא חבילת הבסיס של פרטנר, שמחירה 129 שקל. הטריפל של סלקום TV מוצע ב-149 שקל, והטריפל של HOT (הרשמי) מוצע במחיר זהה לזה של בזק בינלאומי - 199 שקל.

בשיטה דומה נקטה לא מזמן פרטנר, כשהציעה לפני כחודש חבילת סלולר במחיר של 19.90 שקל בחודש ל-50 ג'יגה גלישה, במחיר הנמוך בכ-30% מהחבילה הזולה ביותר שהציעה פרטנר עד אז - 29.90 שקל, באמצעות המותג המוזל 012 מובייל. כמו HOT, גם פרטנר לא פירסמה את המוצר באתר שלה, והציעה למי שהתקשר למוקדי השירות - הן כחבילת שימור והן ללקוחות חדשים. אך לאחר הפרסום בנושא התוכנית נעלמה וחזרה לסירוגין.

מ-HOT נמסר בתגובה: "HOT גאה להציע ללקוחותיה את הטלוויזיה הטובה בישראל. אנו פועלים כמקובל בשוק ולפי הוראות הדין. ובכל מקרה לא ניתנה לנו אפשרות להגיב על מקרה קונקרטי כלשהו".

https://www.themarker.com/consumer/.premium-1.6197006

EyalAmit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

גם במחיר הזה לא הייתי לוקח

שליחה #2 

למה לקחת טריפל של הוט??? יש היום פתרונות הרבה יותר טובים וזולים.
לאחר שנטשתי אותם לטובת פרטנר אין סיכוי בעולם שאני חוזר אליהם

off פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

לקוחות הוט וYES . אל תהיו פראיירים. פשוט תתקשרו ותגידו שאתם עוברים לסלקום או פרטנר.
בהוט כמו ששמעתם פה וגם בשירשורים אחרים של גולשים פה מקבלים די מהר הצעות נמוכות מאד.
בYES לא יעזור הרבה בשלב הראשון אבל אולי אם יהיו עוד נוטשים ומאיימים לנטוש נראה את המנכ"ל החדש שלהם מוריד עוד את המחירים הגבוהים.

off פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

Re: גם במחיר הזה לא הייתי לוקח

שליחה #4 

EyalAmit כתב:למה לקחת טריפל של הוט??? יש היום פתרונות הרבה יותר טובים וזולים.
לאחר שנטשתי אותם לטובת פרטנר אין סיכוי בעולם שאני חוזר אליהם
...
·מבדיקת שני המתחרים , פרטנר זה לא אותו מוצר. זה משהו הרבה יותר מצומצם וצריך גם ממירים לכל חדר.
סלקום בהחלט סוגרת פינה לרוב לקוחות הוט ויס שיעזבו. יש שם שפע תוכן וערוצים באיכות HD שבמתחרות הותיקות משודרים באיכות ישנה SD.
ערוץ האוכל הטיולים וכו'.
יש שפע של סרטים וסדרות שמתעדכנות די הרבה.
והכי חשוב לא צריך ממירים. ניתן להתקין סלקום טיוי על סטרימר שיאומי למשל בכל חדר.

Multi_Touch
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #5 

כבר פורסם באשכול של הוט בפורום. קישור למבצע + תקנון + פירוט:
https://www.hometheater.co.il/vp2822177#2822177

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #6 

:lol:

off פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

Multi_Touch כתב:כבר פורסם באשכול של הוט בפורום. קישור למבצע + תקנון + פירוט:
https://www.hometheater.co.il/vp2822177#2822177
...
· זה ממש לא המבצע המדובר. הוא משלם שם 195 ש"ח.
ואם כבר אז אני רשמתי שם לראשונה לפני שבוע שיש דיל של 130 שח לטריפל בהוט למי שעוזב.

EyalAmit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

Re: גם במחיר הזה לא הייתי לוקח

שליחה #8 

@off

זה עניין של העדפה. היה לי סלקום וממש לא אהבתי. מתחבר יותר לפרטנר ולשירות שלהם. עובד טוב וגם התוכן שלהם וה catch-up חזק.
אין כיום הצדקה לדעתי להיות בהוט בשום מקרה.

Multi_Touch
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 102
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #9 

off כתב:
...
...
· זה ממש לא המבצע המדובר. הוא משלם שם 195 ש"ח.
ואם כבר אז אני רשמתי שם לראשונה לפני שבוע שיש דיל של 130 שח לטריפל בהוט למי שעוזב.
...
רשמת בלי הוכחות, זה לא שווה כלום. ברגע שיהיה לך תקנון זה יהיה רלוונטי.

חוץ מזה, המבצע הזה הוא 169 ש"ח, מכיוון שזה 150 ש"ח + 20 ש"ח לקו טלפון 300 דקות. והבחור הזה הוא אני :lol:

שאר התשלום הוא על ממיר 4K וגם תוספת 200 מגה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”