אם לא OLED אז מה הייתם לוקחים?
אם אין אפשרות תקציבית לקנות OLED מה הדבר החם לפניו?
מאוד הייתי רוצה את הB7 או יותר טוב את הc7
אבל התקציב לא כל-כך מאפשר
עדיף לחכות שהמחיר יירד גם אם זה אומר שנה פלוס מינוס?
כרגע יש לי 55 סמסונג בת 5-6 שנים
תודה
מאוד הייתי רוצה את הB7 או יותר טוב את הc7
אבל התקציב לא כל-כך מאפשר
עדיף לחכות שהמחיר יירד גם אם זה אומר שנה פלוס מינוס?
כרגע יש לי 55 סמסונג בת 5-6 שנים
תודה
לא הייתי קונה משהן אחר
התקציב שלך לא כ"כ רחוק מהמחירים שהושגו פה במבצע האחרון.
יכול לומר לך שקניתי במבצע OLED 55 B7 (אגב ההבדל בינו ל C7 הוא רק צבע פס דקיק ביותר במסגרת החיצונית, אתה לא תשים לב לזה בכלל). במקום סמסונג 50" שהייתה לי. ואין מה להשוות לאף מסך אחר.
כל התכנים נראים פגז, בטח ובטח תכני 4K. צפייה במונדיאל הנה פשוט תענוג צרוף.
הייתי מתאמץ ואוסף כסף ל OLED. לא תתחרט.
יכול לומר לך שקניתי במבצע OLED 55 B7 (אגב ההבדל בינו ל C7 הוא רק צבע פס דקיק ביותר במסגרת החיצונית, אתה לא תשים לב לזה בכלל). במקום סמסונג 50" שהייתה לי. ואין מה להשוות לאף מסך אחר.
הייתי מתאמץ ואוסף כסף ל OLED. לא תתחרט.
Re: לא הייתי קונה משהן אחר
·בכמה ניתן להשיג את הB7 היום?EyalAmit כתב:התקציב שלך לא כ"כ רחוק מהמחירים שהושגו פה במבצע האחרון.
הייתי מתאמץ ואוסף כסף ל OLED. לא תתחרט....
מרחק צפייה 3 מטר לדעתי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אם אתה באמת רוצה להנות כמה שיותר מתכני HDR ו-4K (האופציה HDR קיימת אך ורק במסכי 4K) ממרחק צפיה שכזה עם התקציב שלך אני ממליץ לך לרכוש דווקא מסך LED כמה שיותר גדול - כנראה ה-UEKU7000 יהווה אופציה טובה בשבילך. לכל מקרה תפתח שירשור חדש בפורום מסכי LED.
לגבי B7 בגודל 55 אינץ', אם הוא זמין בכלל הוא יעלה מעל ל5500 ש"ח. אבל הוא קטן מדי למרחק הצפיה שלך.
לגבי B7 בגודל 55 אינץ', אם הוא זמין בכלל הוא יעלה מעל ל5500 ש"ח. אבל הוא קטן מדי למרחק הצפיה שלך.
5500₪ אני קונה היום:)
·nils3373 כתב:אם אתה באמת רוצה להנות כמה שיותר מתכני HDR ו-4K (האופציה HDR קיימת אך ורק במסכי 4K) ממרחק צפיה שכזה עם התקציב שלך אני ממליץ לך לרכוש דווקא מסך LED כמה שיותר גדול - כנראה ה-UEKU7000 יהווה אופציה טובה בשבילך. לכל מקרה תפתח שירשור חדש בפורום מסכי LED.
לגבי B7 בגודל 55 אינץ', אם הוא זמין בכלל הוא יעלה מעל ל5500 ש"ח. אבל הוא קטן מדי למרחק הצפיה שלך....
lirn8
מסכים לחלוטין עם nils3373
אם אתה רוצה להשתדרג אז קנה לפחות מסך "65
אתה לא חייב לקנות דווקא OLED שיש לו פה יחסי ציבור מוגזמים.
מאחר ואתה גם לא ממהר הרי לקראת סוף השנה (אוקטובר נובמבר בערך)
יש ירידות מחירים משמעותיות ומבצעים כמו בלאק פריידי ואז תוכל לקנות גם גדול יותר וגם איכותי יותר
וכמובן הרבה יותר זול.
מסכים לחלוטין עם nils3373
אם אתה רוצה להשתדרג אז קנה לפחות מסך "65
אתה לא חייב לקנות דווקא OLED שיש לו פה יחסי ציבור מוגזמים.
מאחר ואתה גם לא ממהר הרי לקראת סוף השנה (אוקטובר נובמבר בערך)
יש ירידות מחירים משמעותיות ומבצעים כמו בלאק פריידי ואז תוכל לקנות גם גדול יותר וגם איכותי יותר
וכמובן הרבה יותר זול.
אתם מדברים כאילו אנשים קונים לחמניות.
תקנה היום 65 ובאוקטובר נובמבר יהיו ירידות מחירים, ואז תקנה Oled 65, באותו מחיר שקנית היום, האם זאת הכוונה?
מה הבנאדם יעשה אם 2 טלווזיות 65" בסופו של דבר הוא הוציא את אותו הסכום.
נקודה למחשבה !
תקנה היום 65 ובאוקטובר נובמבר יהיו ירידות מחירים, ואז תקנה Oled 65, באותו מחיר שקנית היום, האם זאת הכוונה?
נקודה למחשבה !
·לא נראה לי שזה מה שהם התכוונוdallal כתב:אתם מדברים כאילו אנשים קונים לחמניות.
נקודה למחשבה !...
אלא או לקנות עכשיו 65 לא OLED או לחכות לסוף השנה
טעות טעות טעות
לאולד אין יחסי ציבור מוגזמים, זה פשוט מסך שלא ניתן להשוותו בכלל ל LED.
ממליץ למי ששואל ללכת לראות ולהשוות. אגב גם נושא מרחקי הצפייה הוא מוגזם. לי יש מרחק של 3.5 מטר ו 55 עושה את העבודה יופי. גם מבדילים בבירור בין HD ל 4K
ממליץ למי ששואל ללכת לראות ולהשוות. אגב גם נושא מרחקי הצפייה הוא מוגזם. לי יש מרחק של 3.5 מטר ו 55 עושה את העבודה יופי. גם מבדילים בבירור בין HD ל 4K
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני חושב בשידורים של היום (יותר מ90% HD/4K) לרכוש מסך קטן יותר מ65 אינץ למרחק צפייה של 3 מ' זאת טעות.
אני מציע לך לחכות לBF, שם אני מעריך יציעו 65B8 בסביב 10 אלף ש"ח ואז יהיו כאלה שיירצו לשדרג את ה65B6 שלהם ואז תוכל להשיג גם מסך איכותי וגם גודל מתאים בפחות מ5000 ש"ח (אמנם יד שנייה אבל עדיין יהיו לך לפחות כמה חודשי אחריות).
אני מציע לך לחכות לBF, שם אני מעריך יציעו 65B8 בסביב 10 אלף ש"ח ואז יהיו כאלה שיירצו לשדרג את ה65B6 שלהם ואז תוכל להשיג גם מסך איכותי וגם גודל מתאים בפחות מ5000 ש"ח (אמנם יד שנייה אבל עדיין יהיו לך לפחות כמה חודשי אחריות).
·דיבר איתי רועי בהודעה פרטית פה...NK כתב:חכה קצת תאסוף כסף ותרכוש OLED 65 !
תנסה אולי לדבר עם רועי מקרוסאובר אולי יעזור לך עם תעשה הרבה תשלומים ?...
נתן מחיר רגיל שרשום בזאפ ובכל מקום
55 מספיק לי אז המקום שייתן מחיר הכי טוב יזכה במזומנים שלי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
חבל שאתה מתעקש על 55 אינץ' למרחק הצפיה שלך. כשתתחיל לצפות בתכני 4K במסך 55 אינץ' אתה תבין בעצמך שזה מאוחר מדי....lirn8 כתב:·דיבר איתי רועי בהודעה פרטית פה.........
נתן מחיר רגיל שרשום בזאפ ובכל מקום
55 מספיק לי אז המקום שייתן מחיר הכי טוב יזכה במזומנים שלי...
אל תגדיל את התקציב אבל תבחר בסמסונג איכותית בגודל 65 אינץ'.
איזו lg או סמסונג 65 הכי קרובה באיכות לoled של LG?nils3373 כתב:חבל שאתה מתעקש על 55 אינץ' למרחק הצפיה שלך. כשתתחיל לצפות בתכני 4K במסך 55 אינץ' אתה תבין בעצמך שזה מאוחר מדי..........
אל תגדיל את התקציב אבל תבחר בסמסונג איכותית בגודל 65 אינץ'....
גם אני ממליץ לך על 65 בלבד ולא לקחת בחשבון אפילו 55.
לגבי הטכונוליה. OLED זה באמת עולם אחר.
באמת שקשה לחזור לצפות ב LED אחרי שמתרגלים לתמונה של ה OLED. ואני מדבר בתור אחד שיש לו את 2 הטכנולוגיות כרגע.
אם תקציב זה מה שמונע ממך כרגע לרכוש OLED, הייתי ממליץ לך לחכות לירידת מחירים לקראת סוף השנה (כמו שהומלץ לך כבר)
לגבי הטכונוליה. OLED זה באמת עולם אחר.
באמת שקשה לחזור לצפות ב LED אחרי שמתרגלים לתמונה של ה OLED. ואני מדבר בתור אחד שיש לו את 2 הטכנולוגיות כרגע.
אם תקציב זה מה שמונע ממך כרגע לרכוש OLED, הייתי ממליץ לך לחכות לירידת מחירים לקראת סוף השנה (כמו שהומלץ לך כבר)